Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem oscar.xll,

Zdravim, riesim problem s O3. Mam na tom bixenony a AFS a pri nastaveni spinaca na auto mi vie vyhodit chybu vypalenej ziarovky obrisoveho svetla. Led svieti ale ta ziarovka nie. Pri kontrole ziarovka nie je vypalena. Po vypnuti motora a nastaveni vypinaca do polohy 0 a nasledne pootoceni na rozsvietene stretavacie svetla svetla svietia a chybu nehlasi. Neviete kde moze byt chyba? Robi to sporadicky. Dakujem za pomoc

2. Zahájeno uživatelem OctaviaRS3,

Ahoj, Mám dotaz ohledně výměny kompletních dveřních výplní pro Octavia 3. Vyskytla se mi možnost koupit z vrakáče dveřní výplně s Abmientním osvícením. Aktuálně mám výplně bez ABMI. Myslíte, že by bylo možné zprovoznit tento osvit i když nemám vyvedenou originální kabeláž? Podle mého názoru by to šlo, ale pouze jedna barva. Dále přemýšlím skrze které kabely by bylo nejvhodnější ABMI zapojit, tak aby to nebralo energii jinému zařízení a bylo vše plně funkční. Můžete mi prosím někdo poradit ? Předem děkuji .

3. Zahájeno uživatelem Xfire,

Zdravim. Uz si neviem rady. Mam o3 rs 2.0tsi 162kw robil som ugrade gtw a vymenil som tu za 3q0907530AC parametrizoval som ju online s vinkom ktore ma tu gtw. Funguje vsetko jak ma ale mam jeden problem, menil som aj bateriu v aute mal so. 69ah efb vymenil som za agm vartu 70ah 760 .. bateriu som nakodoval cze odis. Ale po starte nabija 12.2 - 13v max.. mylsim ze to nieje ok . Menil som aj bcm za ...084DH (sw 312) tiez je parameteizovana aj komplet nqkodovana Na pred fl.. pokial vytiahnem baterry management na baterke nabija ok. Sle pokial jenoripojena tak fak nizkym napetim. Kedze nabija nizke napatie tak uz v novych bcm nepusti pustit vyhrev zadneho skla/cel…

4. Zahájeno uživatelem Bandi888,

Ahojte, mám otázku z ničoho nič mi prestali hrať niektoré rádia ktoré predtým hrali bez problémov všade.Neviete kde hladať chybu je tam nejaký zosilňovač alebo chyba v anténe? OCTAVIA 3 r.v.2014

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Gluszek20,

Zgłoś po * Podwójne światło przeciwmgielne tylne. O3fl. Adaptacja; Sterownik: 09 Central Electrics Imię: Leuchte27NSL RC6 Wartości: Lichtfunktion A 27: Poprzednia wartość: nicht aktiv Nowa wartość: Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt Dimmwert AB 27: Poprzednia wartość: 0 Nowa wartość: 100 Lichtansteuerung HD AB 27: Poprzednia wartość: always Nowa wartość: only_if_closed Lasttyp 27: Poprzednia wartość: not active Nowa wartość: 9 - allgemeine Glüh…

6. Zahájeno uživatelem luk_sk,

Čaute neviete ako zistim či mi funguje tento asistent ? :D preto že po prvý krát som mal situáciu kde som sa videl už v druhom aute brzda na podlahu a nemal som žiaden pocit že by mi nejako stiahlo pásy dokonca ani nezoplo výstražné nič moc no :D potom som to skúsil nejak znova na prázdnej ceste aj otvorené okna lebo mi to nedalo :D a nič no zapnuté to mám :) neviete kedy auto vyhodnotí túto situáciu ? typujem že podla toho ako pracuje ABS no nič...

7. Zahájeno uživatelem Und3rko,

Ahojte. Je možné domontovanie virtuálneho pedála na O3FL? Mám ju z februára 2018 a vtedy tá možnosť nebola pri konfigurácii. Ďakujem

8. Zahájeno uživatelem qvecko,

chci se zeptat mam HEX-CAN a mel jsem VCDS 11.11 a vše OK, ale ted mi ten kabel nechce fungovat na VCDS 12.12 abych si mohl pohrat s O III.

9. Zahájeno uživatelem JoBet,

Caute, mam dovezenu Octaviu 3 vo vybave active. Nech robim co robim, neviem nastavit na palubnom pocitaci aby mi zobrazovalo aktualnu/priemernu spotrebu. Na packe na ovladanie smeroviek nemam cuplik na ovladanie palubneho pocitaca. V palubnom pocitaci si dokazem nastavit jednotky v akych sa ma zobrazovat hodnota, ale nedokazem ju dostat na display. Spotrebu mi ukaze az ked pipne rezerva. Velmi dakujem za rady/tipy.

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem okta3bk,

Zdravím ,,poradí mi prosím někdo kde najdu pojistku pro SPZ na o3 combi

11. Zahájeno uživatelem Miroslav Masar,

V navode k origo elektronike sa pise ze mam vykonat ,,aktivaciu tazneho zariadenia". Sprava programovych verzii(SVM),mam zvolit funkciu 3 a zadat 5-miestny kod. (Kod prilozeny) Otazka znie co to vlastne je......? Treba nakodovat ostatne jednotky(CAN, BCM, ABS, Park assist,Front assist) predtym alebo az potom?

12. Zahájeno uživatelem JiVi,

Ahoj, řešil někdo dodělání omezovače rychlosti na FL? Mám tempomat, co dál by bylo potřeba? Díky! Vlakno muže být uzamčeno, Já tam ten omezovač už mám :-X

13. Zahájeno uživatelem Kávo Pič Prvý,

Zdravím mám problem s kufrem nechce se mi otevrit jenom pipne a musim mu trochu pomoct pak se otevre sam

14. Zahájeno uživatelem misocko,

ahojte skusal som hladat ale v oIII som nic take nenasiel (dufam ze hladam dobre) asi pred mesiacom manzelka dala umyt auto nejakej firme. Po umyti som spravil nejakych 40km a vecer som zaparkoval (za bytovkou). Rano pridem k autu a vsetky okna uplne dole. Auto bolo zaparkovane mimo dosah kluca, a manzelka este vecer isla popri aute a okna boli zatvorene. Odvtedy presli asi 4 tyzdne a vsetko OK. Dnes rano pridem k autu a okna do polovice stiahnute, vsetky rovnako. riesil tu uz niekto podobny problem? mam si spravit vypinac na napajanie stahovacich okien a ten vecer vypnut? O3, 2016, dlha, nemam kessy, 90kkm, dnes ani minule neprsalo (nastastie).

15. Zahájeno uživatelem Tomas.sramek,

Dobrý den mám dotaz jel jsem s dojezdem 10km natankovat mezi tím mi to spadlo na dojezd 0km cca 3km před pumpou a natankovat jsem za 500 Kč a dojezd je stále 0km ale raficka se normálně zvedla je to možné??

16. Zahájeno uživatelem Eska-monter,

Zdravim pani, kedze rad skusam, napadlo ma dat do O3 softclose. Riesenie je uz vymyslene, mohol by niekto kto ma vybraty zamok posudit, ci su tieto zamky fyzicky rovnake, ako ma O3? Dakujem.

17. Zahájeno uživatelem Billy11,

Zdravím , od včerejšího dne mi nejde otevírání oken pomoci klíčkem, v komfortním nastavení v rádiu mam vše zaplé i jsem zkoušel dávat tovární nastavení a bohužel nic , mohl by jste někdo poradit ? Oiii 2013

• 5 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem hloze-ja,

Zdravím, potřeboval bych prosím pomoct s problémem topení/klimatizace. Mám manuální klimu. Po cca 15 min. jízdy přestává foukat vzduch ze všech výdechů, i když větrák běží (hučí) naplno (rychlost větráku na 6). Z výdechů jde vánek jako na 1. Přesměrování klapek na výdechy sklo/hlava/nohy nic nemění, stejně tak studená/teplá klapka nemá na nic vliv. Zapnutí/vypnutím AC taky ne. Od větráku se vzduch k výdechům nedostane. Zastavím, chvíli motor běží na volnoběh a postupně začne znovu foukat z ofuků jako normálně. Filtr vyměněný, diagnostika nic nehlásí. Klapka recirkulace vzduchu funguje. Reset klapek udělán několikrát i při z…

19. Zahájeno uživatelem Pulda,

Mám 4 měsíce starou Octavii 1,2 TSI a od samého začátku se mi přibližně každé druhé nastartování rozsvítí hláška "závada ukazatele kontroly pneumatik". Poté ihned zhasne a je klid. Nyní jsem si všiml, že i když mám za jízdy vypnuté světlomety a jedu pouze na denní svícení, tak se mi neustále zvyšuje a snižuje intenzita podsvícení přístrojů i když má být vypnuto. Mám známé v několika Škoda servisech, ale prý se s tím ještě nesetkali. Příští týden jsem objednán k nám do servisu, ale nevím jestli si s tím poradí, když jim diagnostika nic neukáže. Neřešili jste někdo tento problém?

20. Zahájeno uživatelem davnemecek,

Ahoj všichni, vlastním škodu octavii 3 (liftback 2013). Mám bi xenony, ale s halogenem pro denní svícení. Světla bych chtěl vyměnit za bi xenony s led proužkem pro denní svícení. Hledám někoho, kdo je schopný tuhle operaci udělat a celkově světla seřídit. Zjišťoval jsem cenu a u autorizovaného servisu by to vyšlo jedno světlo na 20 000,- kč, což mi příjde jako raketa...Děkuji za odpověď.

21. Zahájeno uživatelem Limetka,

Ahoj mám dotaz, seřizuje se nebo servisuje se pohon 5 dveří ? Občas mi to po dovření dlouze pípne a nevím jestli je někde chyba nebo co s tím aby se to nepokazilo úplně. Udělá to tak 2X z 10 zavření. A překážka tam žádná není. Dík za věcné rady. Vím že v manuálu je napsáno CHYBA. A v diagnostice není žádný záznam.

22. Zahájeno uživatelem jozco313,

Zdravím , chcel by som vedieť čo všetko je potrebné pri výmene budíkov v Octavii III 2014. Mám klasickú Octaviu 2.0tdi s čiernobielym maxidotom, chcel by som vymeniť budíky z modelu RS , dieslovej verzie. Čo všetko je okrem správneho nakódovania , správnych budíkov a fyzickej výmeny ešte potrebné ? Ide mi hlavne o to či aj budíky nespadajú pod ochranu komponentov a o stav prejdených kilometrov ( treba ich dodatočne upraviť alebo si načíta údaje z rj motora? ). Prípadne riešil niekto takúto výmenu ? Ďakujem pekne.

23. Zahájeno uživatelem Xfire,

Ahojte zistil som taku jednu zaujimavu vec, mam O3rs, a mam drive profile, dal som si merane hodnoty gateway : status: driving profile selection for engine-Act val. ,a ktomu napr este to iste len okrem engine zvolim napr: steering, alebo acc, popr ine act value.. hodnotaty v cislach znamenaju: 5 - Eco 2- Normal 3- Sport ked navolim sport profil, vypnem klucik, otvorim dvere, zavrem dvere , zapnem zapalovanie, act value na napr steering, acc, popr ine skoci na posledny profil, tj sportovy(3) bol pri vypnuti klucika, ale ENGINE act value skoci na hodnutu 2 , a neuchova sa posledny profil, neviete ci to je bug alebo nejaka vlastnost? ak niekto …

24. Zahájeno uživatelem MOJE_JMÉNO,

Omlouvám se za dotaz, ale nepodařilo se mi podobné vlákno najít. Máte někdo představu, lze-li (a jak) za rozumný peníz doplnit ovládání na volant k rádiu SWING 6,5" ? Přenos do rádia je nějakou verzí bezdrátu, či je využit nějaký mechanický přenos mezi volantem a sloupkem řízení ? Předem moc díky za info.

25. Zahájeno uživatelem luk_sk,

Caute dnes som menil xenon vybojky D3S na O3 2014 AFS svetla. Vybrat som ich vybal ani neviem ako nejako zatocil a vyšli von no dnu som ich nejak na silu dal ale nejako to nedrží. Nemáte niekto presný návod ? Natacanie funguje ale bojím sa že po pár dierach vypadnu :D

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.