Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Christian Dančík,

Zdravím. Chcel by som sa vás spýtať na radu ohladne nefunkčných 12 V zásuviek. Raz keď som sa ju snažil vyčistiť nedoplo mi že šrobovák môže spôsobiť nefunkčnosť obi dvoch zásuviek pretože som videl aj skrat. Momentálne mi nefunguje ani interiérová zásuvka ani tá v batožinovom priestore. Chcem sa vás spýtať najprv že či by mi to škoda servis uznali do zárukya vymenili a keď nie tak aká nákladná je oprava/ výmena alebo čo s tým mám spraviť. Ďakujem pekne za vaše rady | Škoda Octavia 3 FL

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem LSM,

Zdravim, muzu poprosit o radu u Octavie 3, 1.6TDi, blika mi kontrolka zhaveni a auto jde do nouzaku. Mel jsem to na diagnostice, která hlasila chybu sahary nebo teplotního cidla. Zkontroloval jsem kabely k sahare, vymenil saharu a dela to stejnou chybu. Netusite, ktere čidlo by to mohlo delat, kde je umistene cidlo? Dekuji moc

3. Zahájeno uživatelem Mara Vlk,

Pro všechny kteří nechtějí dávat nesmyslnou částku 1800 Kč za obal na klic který blokuje kessy signál. Třeba se tento někomu bude hodit. Funguje skvěle, mam ho. CZK 56.32 https://s.click.aliexpress.com/e/i7UGVDR Odesláno z mého SM-N910F pomocí Tapatalk

4. Zahájeno uživatelem Petr863,

Zdravím, omlouvám jestli píšu špatně, ale měl bych dotaz. Mám octavii III, r.v. 2016, centrální bezdotykové zamykání. No a včera jsem zjistil, že když zamknu auto ať už dálkou nebo přímo dotknutím kliky tak se mi zamknou tři dveře, kufr, ale dveře spolujezdce jsou odemčené. Auto dám do servisu, ale jde mi o to, že jsem obvolal x servisů a všude mě chtějí objednat nejdříve za 3 týdny. A že budu 3 týdny jezdit s autem které defacto budu mít odemčené je každému jedno. Jde mi o to jestli mohu sám udělat něco, aby ty dveře spolujezdce byly třeba permanentně zamknuté nebo prostě cokoliv co můžu udělat do té doby než mi na to kouknou v servisu. Poradíte prosííííííííím? Auto potř…

5. Zahájeno uživatelem LSM,

Ahoj, muzu poprosit o radu, cim je zpusobeno zatroubeni pred nastarovani (při zmacknuti tlačítka Star/Stop) tlačítkem? Je to dost neprijemny zvuk trvajici asi 5sec. Vsechyn dvere mam zavrene, kapotu i 5 dveře. Nebo to ma souvislost s alarmem, je tam original hlidani vnitřního prostoru. Dekuji moc vsem za rady

6. Zahájeno uživatelem René Řihák,

Dnes se mi rozsvítilo hlášení čidlo hladiny oleje- servis můžu s tím jezdit teda jet do servisu 20 km? Čím to může být? Oleje je na půl merce ráno koupím a zkusím trošku dolít jde mi hlavně o to jestli s tím můžu jet dík za odpovědi

7. Zahájeno uživatelem Casy,

Mám originál tažné z výroby, ale nedostanu do zásuvky zástrčku od vozíku, exituje nějaká redukce, přepojka ? musela by být do pravého úhle nebo nevím, není mezi zásuvkou a nárazníkem žádný přístupný prostor.

• 1 odpověď
    • 1,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem deeflersk,

Ahojte. Premýsľam, že by som do svojej O3 Combi 04/2014 dorobil parkovacie senzory. Napriek tomu, že to je veľké auto (oproti mojej O1), tak sa s tým celkom dobre parkuje aj bez senzorov. Premýšľam, či sa tie senzory vyplatí dorábať? Chcel by som, aby sa mi to zobrazovalo aj na rádiu. Rádio mám Amundsen. Na SK v oficiálnych eshopoch sa originálna sada senzorov pohybuje okolo 240 eur, s tým, že to je len akustické a nebude sa to zobrazovať na rádiu. Je to možné dorobiť aj tak, aby to zobrazovalo na displeji? 240 eur za len akustiku mi príde veľa. To už by som kúpil radšej nejaký aftermarket alebo ani neriešil tie senzory. Je možné tie senzory zohnať aj lacnejšie? Ďakujem z…

9. Zahájeno uživatelem p.o.d.r.y,

Ahoj přes noc když se ráno nastartovalo auto tak ihned naskočil motor, ale vše ostatní jako servo, posilovač brzd, airbagy atd atd... vše nefunkční na přistrojovce vyskočí snad všechny možné chyby. Baterka me prijde v pohode, protože když zamykam i zrcatka se sklápějí. Zkusil sem napíchnout na diagnostiku po smazání chyb ihned všechny naskočí zpět. Nevíte po čem jít? Octavia 3 combi rok 2014 obsah 1.6 TDI 81KW

10. Zahájeno uživatelem Michal Matoušek,

Zdravím, nevím tedy jestli jsem někde toto téma již nepřehlédnul a pokud ano, ta sorry za spam. Mám Octavia III combi v super výbavě ale trápí mě ovládání kufru neboli pátých dveří přes tlačítko nebo dálkovým ovladačem. A tedy mám otázku, jestli se Vám zdá normální nebo jde-li nějak dokódovat také i zavření pátých dveří dálkovým ovladačem nebo tlačítkem zevnitř auta ? Dotazem v autorizovaném servisu a stejně tak dotazem u místních šikulků co se podobnou činností profi zabývají se mi vůbec nic nepodařilo zjistit. Přijde mi nelogické , že jde něco tlačítkem z vozu nebo na dálkovém ovladači otevřít ale už ne jednoduše zase zavřít. Umíte mě …

11. Ahoj, mám Octavii r.v. 2018 (únor) ve výbavě L&K a narazil jsem na (pro mě) nepochopitelný problém. Auto mám asi týden a poté, co jsem si začal pořádně hrát s párováním klíčů a nastavováním profilů jsem zjistil, že nefunguje ovládání náklonu sedáku u sedačky řidiče. Určitě to fungovalo, když jsem auto koupil. U spolujezdce bez problémů. V tuto chvíli bych se normálně obrátil na servis, jenže, přítelkyně mi tvrdila, že jí to funguje. Po různém testování jsme zjistili, že po manuálním přiřazení klíče k profilu řidiče to fungovat přestane. Mám celkem 3 klíče, pokud auto odemknu svým a nebo tím přítelkyně, náklon sedáku nejde. (přiřazené klíče…

12. Zahájeno uživatelem Trisy89,

Zdravím, minulý týden jsem byl v autorizovaném servise a nedokázali se připojit na řídící jednotku. Celý týden zjišťovali, čím by to mohlo být. Dnes nakonec přišli s tím, že to bude určitě mým adaptérem OBD2 který používám. Že to není originální škoda příslušenství atd... Mě to přijde tak trochu jako výmluva, jelikož jsem byl před tím ve dvou dalších servisech a na řídící jednotku se připojili bez problémů... Máte někdo nějaké zkušenosti, nebo jste slyšel že by OBD 2 mohlo poškodit řídící jednotku aby se tam nepřipojila normální diagnostika? Používám tam aplikaci Torque a VAG DPF. Díky.

13. Zahájeno uživatelem Th0mas00,

Zdravím, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť kde a ako sa dá nastaviť automatické sklápanie spätných zrkadiel na VW Touran 2014 pri zamknutí vozidla? Videl som aj na YouTube nejaké videá kde to robia pomocou kľúča. Neviem prečo, ale stále mi to nefunguje. Ďakujem za každú radu.

• 1 odpověď
    • 5,1tis zobrazení
  14. Zdravím.Prehodil som zimné pneu za letné ale na displaji stále píše že mám zimné.Vie mi s tým niekto poradiť ako sa to prepína-nastavuje?Ďakujem

15. Zdravím, když auto nedisponuje kessy lze ho potom dodělat ? Dekuji.

16. Zahájeno uživatelem majo2304,

Zdravím viete mi niekto poradiť je zložité alebo urobia mi to v škodovke keby som chcel vymeniť bixenony bez led za bixenony s led? A čo by som k tomu všetko potreboval?Bude tam niečo pasovať s tých bixenonov čo mám? Ďakujem

17. Zdravím. Chtěl bych Vás požádat o radu protože si s tímto problemem u mé Octavie III 1,6 tdi neví rady několik techniků a 4 autorizované servisy. Dokonce z Boleslavi napsali ze se s podobnou závadou ještě nesetkali. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být? Viz 2. video 20190126_124048.mp4

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem hajo17,

zdravim.dnes na mojej octavie 3 predface mi dnes hodilo hlasku na maxidote a aj v colombuse. pise mi: závada:automacké řízení světel. po nastartovani sa mi svetla daju dole,do stran a hore. niekedy mi po nastartovani hodi hlasku a niekedy az ked sa pohnem. co to moze byt?

19. Zahájeno uživatelem David Kl.,

Zdravím ve spolek, mám O3 combi 2014 a chtěl bych si nechat dodělat vyhřívání předních sedaček. Aby to vypadalo jako originál, tak potřebuji vyměnit i ovladač climatronicu. Narazil jsem ovšem při hledání tohoto ovladače, že je jich více druhů. Lze někde nějak zjistit, který ovladač bude kompatibilní s tím původním/aktuálním? Děkuji

20. Zahájeno uživatelem Wiix,

Ahoj, po demontáží a zpětné montáži přední nápravy mi svítí chyba ESC + tlak pneu a VAG píše, že řízení má mechanickou chybu, ale jinak vše funguje v pohodě, prosím o radu, kde je chyba ?

21. Zahájeno uživatelem Mani,

Dobrý den, jsem nováček v užívání Škoda Octavia, koupil jsem ojetinu r.v. 2013, 2,0 TDI, 110 kW a mám problém s aktivací alarmu. Po zavření dvěří a zamčení auta by se měl alarm automaticky aktivovat tak , jak je psáno v manuálu (tlačítko na sloupku u řidiče svítilo při zamykání auta červeně), ale ani po psaných 45 sekundách alarm nefungoval. Fungoval vlastně jen jednou, když jsem se o něj opřel, aniž bych auto odemknul. Vypnutí jsem provedl ovladačem na dálkové zamykání a to stisknutím tlačítka "zamknout". Má s tím zde někdo zkušenosti a poradil by mi jak alarm opět aktivovat? Děkuji za rady! Pěkný den všem!

22. Zahájeno uživatelem kluvi,

Ahojte. Neviete ma prosím dostať do obrazu s VCP? S VCDS akotak viem, ale môj starý HEX-CAN s O III už nekamaráti a tak som kúpil nový VCP i s USB dongle od čínskych súdruhov za výhodnú cenu (hehehe). Došlo to s CD s predinštalovaným softom, stačí nakopírovať a funguje to. I bez donglu - je tam totiž nejaký fake ovladač SDcard readeru. Jediný problém je že tam nemám žiadny zoznam parametrov a registrov, kodovanie, popisy DTC kodov a tak... Ako ďalej? Ide nejak rozchodiť tú "predištalovanú" verziu? Alebo nainštalovať ten vcsetup_v6.exe? (29MB) a predpokladám že potom musím používať dongle(na 100x). Čo pripojenie na net? Zarezať? Čo a…

23. Zahájeno uživatelem JFABO,

Zdravím. Mám na Vás otázku,lze přes VCDS nebo VCP nakodovat zamykání nádrže na octavii 3 , 1,6 tdi cr ,rok 2013. Jde o to že minulí rok mi u baráku ojeli klíčem auto , dal jsem ho do servisu do škodovky ale až teď jsem si všiml že po zamčení auta zůstane nádrž odemčená. Do konektoru k zámku nejde elektrika. Jenom se ptám nech zbytečně nerozebírám interiér kvůli kabelům. Děkuji.

24. Zahájeno uživatelem miso3250,

Dobry den. Mam octaviu 3 a nefunguje mi vnutorny ventilator kurenia, vobec ho neroztoci. Chcem skusit vymenit poistku ci tam nahodou neni problem...viete mi poradit ktora poistka by to mala byt? alebo v com by mohol byt problem ak je poistka ako... nema climatronic ale manual....dakujem za rady

25. Zahájeno uživatelem Krason,

Kto mi ,prosim, vie poskytnut vypis popr. poradit aky je popis jednotlivých bitov k ABS jednotke O3 FL ? Potrebujem vediet, ktore sa týkaju city braking predného radaru... chcem to deaktivovat. Dakujem. Octavia mala radar v prednej maske, zial si to niekto pozicial a vyhadzuje mi to chybu ABS. GW, budiky som vyriesil. ostava mi iba ABS SW:5Q0-614-517-AM HW:5Q0-614-517-AB --- ABS Brakes Component:ESC H25 0312, Coding:2507629124270973407A060140C824A446249002600224723061F070C002430000000012121212B8586C384E4484EE EV_Brake1UDSContiMK100ESP,036010,EV_Brake1UD…

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.