Přejít na obsah

Motor 1.8 TSI

27 témat v tomto fóru

1. 1.8 TSI EA 888 Gen.3 1 2 3 4 6

• 149 odpovědí
    • 93.5k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 32.1k zobrazení
  2. Vaše spotřeba 1 2 3 4 5

• 113 odpovědí
    • 42.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 15k zobrazení
  3. Sací potrubí

• 0 odpovědí
    • 653 zobrazení
  4. Zaseknuta sviecka

• 1 odpověď
    • 925 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 14k zobrazení
  5. Chyba p2014

• 4 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  6. Nízký tlak oleje

• 1 odpověď
    • 5.4k zobrazení
  7. Svíčka od oleje

• 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
  8. Přestavba na LPG

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  9. Ulomený konektor

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  10. Kdy menit rozvody

• 0 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  11. Teplota oleje

• 9 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  12. Launch control

• 2 odpovědi
    • 5.9k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
  13. Sportovní zvuk

• 8 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
  14. Teplota mimo město.

• 13 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
  15. nenastartování

• 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Včera jsem po práci vyzvedl auto. Pocitově ihned zlepšení v celém spektru otáček. Najel jsem cca 100km a snažil se vyvolat ono cukání a nic ani náznak. Mírně se změnil zvuk jak v zátahu, tak na volnoběh. Dále na volnoběh necuká. Dle servisu zanesení bylo místy až 40 procent původního průměru a tu těchto motorů je to prý naprosto běžné. Bohužel tedy ty moje časté pocuky opravdu tomuhle pomohly ačkoliv je to nevyhnutelné a nepsaný servisní interval na Wallnutblast je cca 100 tis km.
    • zdravím vás,   už nemám staré auto síce ale mne robilo niečo podobné, vymenil som stierač a furt to isté.   Nakoniec vec bola banálna a to že som zobral čistiaci prostriedok na mastnotu nastriekal na sklo,, utrel som to a následne som to umyl vodou a mydlom, a potom čistou vodou a ono to pomohlo. Bola nejaká mastnota na skle a už to potom stieralo ok, no ešte som aj stierač umyl od mastnoty. Treba vyskúšať, a ak nepomôže tak to bude doliehanie stierača ku sklu a to treba vymeniť rameno stierača, pružina bude už slabá zrejme.
    • BMW bylo velmi blízko k nové verzi ikonického modelu M1. Automobilka však od tohoto projektu na poslední chvíli odstoupila a je nepravděpodobné, že by BMW v dohledné době postavilo nový supersport. Automobilka je příliš zaneprázdněna jinými projekty Šéf BMW M Frank van Meel řekl blogu BMW, že společnost se v současné době „nechce vzdát zaměření“ na své vysoce výkonné modely, i když „stále sníme“ o novém superautu podobném M1. Společnost však musí „najít správné okno příležitosti, kdy máme kapacitu na takovém autě pracovat“. BMW připravuje uvedení své platformy Neue Klasse, která bude podporovat elektrické i benzínové verze netrpělivě očekávaného modelu […] Článek Špatná zpráva: BMW v dohledné době nepostaví žádný nový supersport se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ahoj, mám presne toto isté. Robí mi to nový stierač(starý vynechával celý pás), vynecháva tam taký kruh ako tebe. Myslel som, že nový stierač je vadný, kúpil som druhý inej značky a ten kruh vynecháva ešte väčší🙁. Jediné čo ma napadá, že by bola oslabená pružina v ramienku a už tolko nedotláča. Mám octavie dve, keď bude čas skusím to medzi nimi prehodiť.
  • Vytvořit nový...