Motor 2.0 TDI CR
219 témat v tomto fóru
-
Ahoj potřebuji pomoct. Koupil jsem si Octavia III RS v naftě když jsem jí kupoval neřešil jsem tuto hlučnost nebo spíše jsem se domníval že je to nějaká banalita. Bohužel z malého problému nastal velký! Začal jsem řešit tento rachotící zvuk a už jsem v koncích několikrát jsem vyměnil olej v motoru dále jsem vyměnil rozvody napínací kladky řemenu a řemeny samotné vyměnil jsem i olejové čerpadlo dále jsem měnil dvouhmotu ,olej v převodovce je to DSG,vyndal jsem vstřiky a nechal je zkontrolovat auto nehlásí žádnou chybu jede naprosto normálně nechal jsem upravit (čipem) jednotku všechny měřené hodnoty v pořádku jak před úpravou tak po a auto stále pouze na volnoběžné otáčky …
-
-
- 44 odpovědí
- 54,2tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny. Mám dotaz setkal se někdo s pripadem že musel sundat hlavu u o3 2.0 110 kW 4x4 ckfc ? Zajímá mě to jelikož dle postupu od škodovky nutne vymontovat komplet motor s převodovkou ven . Jelikož u 4x4je rozvodovka a nedá se tam ze zadu dostat aby se povolilo turbo dpf a hadice a přívod oleje . Prý že i pro výměně dpf a turba musí motor a převodovka ven . Prý u dvojkolky neni problém .
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravim vas a prosim o radu. Motor na mojej O3 2.0 TDI, 110 KW, CKFC, 133 tis km ma poslednych par 100 km neprirodzeny zvuk. Ako môžete počuť na priloženom videu, prvych par sekund je na volnobeznych otackach zvuk motora ok, postupne vsak pri zvyseni otacok na cca 1000 zacina byt pocut rezonancia niekde z lavej strany motora a intenzita rezonancie stupa priamo umerne so zvysujucimi sa otackami motora. Čo to môže byť? Ďakujem za akúkoľvek radu. https://youtu.be/BgMefdFqXts VID_20190831_151028.mp4
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Prosím skúsenejších užívateľov o info v akom stave mám DPF filter. Netuším aké hodnoty sú ešte OK a kedy sa už treba obávať. Mám najazdené 150k km.
-
-
- 13 odpovědí
- 16,7tis zobrazení
-
-
nazdar chlapi chcem sa spytat auto pocas toho ako sa zohrieva tak vydava z pravej strany taky cinkajuco-klepotavy zvuk. Ked sa auto zohreje tak to prestane... nemyslim ten zvuk co robi kazdy 2.0tdi... najazd mam 45000km,.. prikladam video dakujem IMG_3117.MOV
-
- 5 odpovědí
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Mal by som dotaz ohľadom optimálnej jazdy na tomto type agregatu. Môj 2.0l 110kw naj 17x xxx km V akom spektre otáčok jazdíte vy? Štýl jazdy je +10 km/h oproti limitu. Ide hlavne o optimálny chod motora a oddialenie regenerácie dpf . Spotreba ma vôbec netrápi. Skúsim napísať svoju skúsenosť. Toto auto mám v celku krátko cca 1 mesiac. Zatiaľ som na ňom najazdil okolo 3tis. km. Prvých 1tis som jazdil tak do 2000 ot. Kvôli vymeneným rozvodom. Tam bola spotreba okolo 5.6l regenerácia filtra cca každých 300 - 350km. Ďalšie 2tis som dal na kolegu a jazdil okolo 1500 ot. Čo vychádza v meste 4ka na okresných ce…
-
-
- 20 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, rozsvítila se mi kontrolka motoru, auto jede bez problému, žádný nouzový režim. Když připojím diagnostiku VagCanPro, tak chybou je - zkrat na kostře a podruhé LAMP OFF/LAMP ON závada na napájecím obvodu. Nemá někdo zkušenost s tím, kde by mohl být problém?
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, potřebuji poradit dnes na dálnici pri předjíždění se ozvala taková tupa rana, a od té doby je auto v nouzaku. VAG hlásí chybu" plnící rozsah nedosazen".Vyměnil jsem N75 a všechny hasičský k turba. Ale stále nic, pořád nouzak Mám najetí 245t km Předem děkuji za pomoc. Kefi
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravim, nasel by se nekdo kdo si sam vymenoval termostat a zna postup, pripadne je nekde nejaky navod? Diky.
-
- 1 odpověď
- 11,2tis zobrazení
-
-
Zdravím Škodováci, mám prosím dotaz. Na Octavii 3 RS 2.0 TDI MR 2016 při přidání plynu z volnoběhu je slyšet podivný zvonivý zvuk vycházející od motoru, je čistě zřetelně slyšet v kabině. V servisu mi řekli, že to bude nejspíš palivové čerpadlo, ale zatím se z jejich strany nic neděje, auto je v záruce. Zvuk je stejný bez ohledu na zahřátý či studený motor. Všiml jsem si rovněž trochu zvýšené spotřeby (cca kolem 1 l/100km, někdy méně) a i častěji mi regenerovalo (pozorováno spuštěnými větráky a volnoběhem cca 1050 ot./min.). Nahrál jsem to, mrkněte na videa (zahřátý a studený motor) a dejte si zvuk na max. Zvuk je slyšet na pozadí, když přidám plyn…
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Ahoj koupil jsme O3 2015. 2.0 TDI 110kw a zjistil jsem źe pod víčkem na dolejvání oleje je nějaký šlem. Bylo řečeno v bazaru že to nic neni že je to jen z nedodělaně regenerace. poradí někdo?
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
mam octaviu 3 2.0tdi 110kw, ked mi regeneruje auto cca 400 km je to este v poriadku? teraz som si vsimol ze aj skorej, mam najazdenych cca 185 000km, prevazne jazdim dlhe trasy. Vam ako casto regeneruje?
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenosti s "vykucháním" posledního dílu (tlumiče) výfuku? Jde mi o docílení hlubšího zvuku. Vše ostatní by kvůli emisím zůstalo zachováno, jde mi pouze o zvuk. Má to smysl? Udělá to nějaký znatelný rozdíl? Děkuji za reakce :-)
-
-
- 12 odpovědí
- 25,9tis zobrazení
-
-
Tak nevím, třeba mne Pawouk sepsuje, ale zkusím to. Odstěhujeme se do lesa na kopec. Potřebuju 4x4. Soudružka nechce automat a já taky ne. Škoda dělá benzín 4x4 jen s automatem. Naftu nechci, ale musím (chci manuál). Kombíka už nepotřebujeme (2 kočáry už nevozíme). A proč nové téma? Ani u Rose (Autocentrum v Brně) mi nedokázal nikdo solidně odpovědět a v Etce jsem to nenašel. Tedy můj dotaz zní . Má motor 2.0 TDI u VW 110kW vyvažovací hřídele? U škodovky nemá (má jen verze pro "ereso" 135 kW). Protože Golf 4x4 2.0 TDI je moje volba nyní-jak cenově, tak velikostí a vlastně momentálně vším. Já vím, že to je spíše dotaz na VW forum, nicméně mně je ta škodovka nějak bližší. V…
-
- 14 odpovědí
- 16,8tis zobrazení
-
-
Dobry den mam dotaz ohledne meho problemu. Jedna se o O3 2.0 tdi 110kw ckfc 128tis. Manual. Za studena nastartuji ihned jak pustim spojku tak zacne nize nahrany zvuk jako mlaceni plechu po opetovnem zmacknuti spojky prestane a po naslednem pusteni zase chrasti porad dokola vse je v nahravce slyset. ... kdyz pustim spojku a pridam plyn zmizi zvuk hned. jak pustim plyn spadnou otacky a zase chrasteni. ... po cca 70km jizdy do prace vse ok nic nechrasti pri pustene spojce vse je ok. Prikladam nahravku podotykam slapu na spojku a poustim a ke konci pridam plyn jak jsem psal bez zmackle spojky ... diky za nazory jo a na volnobeh opravdu malinke mírné chvě…
-
- 4 odpovědi
- 6,2tis zobrazení
-
-
Dobry den, chcel by som sa opytat ci by ste mi vedeli poradit co jeto za zvuk, mam skodu octaviu 3 110kw najazdene 185 000 cerstvo po vymene rozvodov, auto mi klepe divnym zvukom a neviem prist nato cim to je. Rozvod 2 x skontrolovany. Jazdne vlastnosti mi to neovplyvnuje. Kontrolky ziadne nehadze. Neviem ci mam natom dalej jazdit alebo nie. Prikladam video. Dakujem E911C38E-9804-4BCA-982E-29FC85653BEF.MOV
-
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, Chci se zeptat resil jste nekdo u tohoto motoru vymenu rozvodu ve 140tis.km? Zaclo se me ozyvat piskani za studena, ktere po kratke dobe a ohrati ustane, podle me piska nejaka kladka. Sundal sem tedy drazkovy remen od klima, alternatoru atd...abych zjistil jestli jde piskani odsud nebo od rozvodu. Po nastartovani za studena jsem zjistil, ze piskani pretrvava, tudiz ze to jde od rozvodu, takze zrejme me cekaji rovnou cele rozvody a pumpa. Resil nekdo rozvody okolo tohoto najezdu km. Diky za vase zkusenosti...
-
- 6 odpovědí
- 16,6tis zobrazení
-
-
Zdravím chcel by som vedieť či mi niekto vie povedať aký rozdiel je v kódoch motorov CKFC, CRMB a CYKA? Dakujem za info :)
-
- 0 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, pročetl jsem mnoho témat a řeším dilema. Mám OIII 2.0 TDI 110Kw CR rv. 2013. Jezdím každý den 80 Km do práce a 80 Km zpět, čistě po dálnici. Roční nájezd mám cca 40-50 tis. km. Aktuálně mám najeto 180 000 Km a zvažuji, zda octavii za cca 20 tis. km prodat a koupit jinou, nebo auto dojezdit až do konce. Jde mi především o výdrž motoru a ostatních součástí při z 90% dálničních jízdách. Auto pravidelně servisuji v autorizovaném servisu. Zajímá mě, jak byste řešili vy? Děkuji za názory
-
- 4 odpovědi
- 10,4tis zobrazení
-
-
Octavia 3 RS 135KW Vyměnil jsem oba EGR1 a EGR2 a stále chyba VCDS: 12290 - Chyba EGR systém válců 2
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chci se zeptat jaké jsou prahové hodnoty vstřiků kdy jsou hodnoty ještě v normě a kdy už jsou na výměnu?
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj. nevíte někdo maximální hodnotu teploty výfukových plynů před turbem, než zahlásí čidlo výfukových plynů 1 (před turbem) chybu? Při maximálním zatížení na dálnici se mi rozsvítí závada a na diagnostice je chyba na čidle teploty výfukových plynů 1. Dělá to jen při max zatížení v maximální rychlosti. Potřebuji zjistit jestli je špatné čidlo, nebo je chyba jinde. Předem děkuji
-
- 3 odpovědi
- 9,9tis zobrazení
-
-
Ahoj! Mám O3 2.0 TDI CR jen krátce. Zvenku jsem si všiml, že ze zadní části auta, je slyšet zvuk jakoby motorku nebo jakési pískání. Viz. video. R.v. 2016, najeto 35 tis.km. https://youtu.be/wY4Nzd4J5i8
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Už tohle někdo řešil ? 18115- řada válců 1 signál přiliš vysoký, Chyba Sporadická - Nepotvrzeno, a dneska rano mi auto točilo tak 4 sec. než chytlo :/
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych se u zdejších eresáků informoval, jakou teplotu oleje za jízdy u chrochty mají? Dřív jsem měl superba 2.0 TDi /103kw a tam byla klidná jízda 90-95, dálnice do 110 /a to jsem musel jet dlouhodobě nad 180/. Teď mám čerstvě rs a teplota je o dost výše- v klidu/svižně plynule/ jsem na 95-105, dálnice 115-120.. Přijde mi to dost. Máte to stejně?
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-