Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

501 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 990 zobrazení
  1. Rachot

• 2 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  2. Hadice na naftu octavia 2

• 5 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  3. El. předehřev vody

• 6 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
  4. Lenivy motor

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 17.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
  5. Pískání turba

• 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  6. klepanie pri zabere

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  7. Kouřivost 1.9 TDI PD, BJB 1 2

• 29 odpovědí
    • 28k zobrazení
  8. Přehrání softwaru

• 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
  9. ucpaný chladič???

• 0 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
  10. Kvílení motoru

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  11. EGR ventil

• 0 odpovědí
    • 5.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• VID_20241118_180542.mp4     Zdravím všechny. Začal mi klepat něco u motoru. Je to takový divný zvuk. Při přidání plynu to přestane a jakmile se plyn ubere je to zase slyšet. Při sešlápnutí spojky žádný rozdíl. Uvnitř to tolik slyšet není, spíše z venku. Zvuk v příloze. Nevíte někdo,co by to mohlo být? Svíčky, olej, filtr vyměněny před cca 3 tis. km. 
    • Ok kupim druhu a dam vediet ale preco nejde zamknut auto manualne ani jednim klucom kluc strcim otocim ale ziaden zvuk a nezamkne ho
    • Ja mam aktualne informaci, ze nespusteni Webasta je problem v aute (nutny nejaky sw zasah). I kdyz clovek pouzije ten figl se zapnutim baterioveho topeni, tak pak sice appka pise, ze topi na palivo, ale realne se webasto nezapne. Hrabal jsem se se kvuli tomu ve VCDS a ted mi to nefunguje ani na ovladac, tak to bude muset do originalu A nefunguje (ani nikdy nefungovalo) mi zapnuti webasta ani tlacitkem v aute.
    • Neni nahodou, ze pokud uz je baterie pred koncem, tak prestane pri otevitani/zavirani svitit ta dioda na klici? Jenze kdo na to kouka? Zjisti se to az kdyz je po smrti. Zkusil bych taky vymenu baterie. Asi souhra nahod, ze to lehlo zrovna kdyz se neco delalo na aute. 🙂
    • Ja jsem zjistil, ze kdyz zapinam topeni pres appku denne, tak to funguje, ale kdyz pres vikend stojim tak mi to hlasi ze funkce neni k dispozici. Pritom pres ovladac to zapnout jde. Zkousim ted to, ze ikdyz nejedu tak rano appku zapnu, coz auto probudi z hlubokeho spanku a zkousim to takto udrzet pri zivote.
  • Vytvořit nový...