Ta vložka v klice ale neovládá centrál, je to jen zamykání/odemykání těch řidičových dveří, viz manuál.
Pokud nebliká dioda na klíči, klíč nevysílá, tedy by jsem hledal problém v klíči, ne v autě.
Takovou Ladu na ulici jen tak nepotkáte. Posádka Garage 54 nainstalovala svůj motor V-16 z motorových pil do Lady. Tým postavil v předchozím videu motor složený ze 16 dvoutaktních motorových pil Hüter BS-62 o objemu 58 ccm a nejnovější nahrávka kanálu ukazuje, že jej po namontování do sedanu pustili na silniční test. Posádka Garage 54 musela rozšířit motorový prostor Lady. Motor V-16 měřil na délku 51,8 palců, což je mnohem delší než sériový motor Lady s 18,5 palci. Posádka vyrobila nové blatníky pro umístění motoru, prodloužila brzdové potrubí a hřídel řízení. Nevymysleli novou kapotu, protože kdo by chtěl zakrýt tuto […]
Článek Lada s V-16 existuje a vypadá směšně se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Nie nie auto sim kupoval ako 2r ale a tu je velke ale po prvej navsteve autorizaku vtedy mi bolo povedane ze colaco sa robilo uz z dveramy ze nesedi tesnenie a asi boli dvere buchnute co mi samozrejme nikto pri kuoe nepovedal takze asi tak
Dobrý den, mám problém s aut. převodovkou . Když přeřazuje ze 3 na 4 tak v převodovce něco zapíská , ale pouze když je v tahu .
Dokážete mi prosím poradit co to může být?
Moc děkuji