Stalo sa i mne, vymenili ŘJ. Ale nastal nový problém: "online" služby sú už 10. deň offline. Takže som sa doteraz nedokázal prihlásiť do Škoda ID. Na veci by nebolo nič hrozného, keby si za služby škoda neúčtovala. Začínam si hovoriť, že zlatá navi TOMTOM, za pár šupov, a furt online... 😕
Tohle se může dít, když do motoru nejde nafta. Měl jsem podobný problém, když se mi občas nezapnulo podávací čerpadlo (pod pravou zadní sedačkou). Motor za jízdy začal škubat, po vyřazení zdechnul a pak už nešel nastartovat. Měnil jsem relé palivového čerpadla v releovém boxu, ale nakonec jsem zjistil, že to bylo slabým akumulátorem. Po jedenácti letech měl už velký vnitřní odpor a, když při startu motoru kolísalo napětí, tak to nějak rozhodilo řídící jednotku motoru a podávací čerpadlo občas zůstalo vypnuté. Neprojeví se to hned, protože motor nějakou dobu jede i bez něj. Škubat to začalo, až když jsem víc šlápl na plyn. Určitě bych zkontroloval palivový filtr a jestli funguje to podávací čerpadlo. Po zapnutí zapalování se čerpadlo zapne na dvě sekundy, i když motor neběží.