Nevím jak moc je to podobné, ale něco "podobného" jsem zažil s Favoritem. Najednou začalo auto jezdit jen na LPG, na benzín to nastartovalo a po pár vteřinách chcíplo. Bylo to tím, že jsem vyměnil klíč, který měl prasklý kryt, ale nový neměl čip. A klíč bez čipu vypínal vstřikování. A na palubce nic nesvítilo.
No , asi jo, mě by zajímalo jak si připojil ty vstřiky na baterku. Odkud berou řízení. Mám takový dojem, že vstřiky ovládá řj přes mínus. A jestli to tedy jede tak řj funguje, jen chýbí + .
Zdravim. Řeším problém.
Studený start od venkovní teploty cca 12 stupně a výš.
Nastartují - otáčky na 1100 a jemné hučení a pulsování otáček.
Pak otáčky spadnou na 700 a vypada to jako by chtěl ten motor kleknout a poté se to ustálí.
Nevite po čem bych měl jít?
Nedělá to úplně pokaždé.
Clerfayt: Jaký máš Fabii rok výroby, že to softwarově šlo? A máš inteligentní dobíjení deaktivované úplně, nebo jen nějak potlačené (myslím, že to šlo potlačit, když se zapnuly světla).
Asi jsem na to příliš tupý, ale přešel jsem ze 17" na 18" a necítím žádný rozdíl. Mám adaptivní podvozek a na okreskách jezdím většinou na Comfort, ale také necítím výraznější rozdíl mezi Normal... Takže já vidím jediný rozdíl, že auto na 18" lépe vypadá....🙂