Přejít na obsah

Motor 1.6 MPI

1029 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  1. Je to katalyzátorem?

• 6 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  2. Tece chladic... 1 2

• 46 odpovědí
    • 12.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 33.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
  3. Snimac klepani motoru

• 13 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 6.4k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nevím jak moc je to podobné, ale něco "podobného" jsem zažil s Favoritem. Najednou začalo auto jezdit jen na LPG, na benzín to nastartovalo a po pár vteřinách chcíplo. Bylo to tím, že jsem vyměnil klíč, který měl prasklý kryt, ale nový neměl čip. A klíč bez čipu vypínal vstřikování. A na palubce nic nesvítilo.  
    • No , asi jo, mě by zajímalo jak si připojil ty vstřiky na baterku. Odkud berou řízení. Mám takový dojem, že vstřiky ovládá řj přes mínus. A jestli to tedy jede tak řj funguje, jen chýbí + .
    • Zdravim. Řeším problém. Studený start od venkovní teploty cca 12 stupně a výš. Nastartují - otáčky na 1100 a jemné hučení a pulsování otáček. Pak otáčky spadnou na 700 a vypada to jako by chtěl ten motor kleknout a poté se to ustálí. Nevite po čem bych měl jít? Nedělá to úplně pokaždé.
    • Clerfayt: Jaký máš Fabii rok výroby, že to softwarově šlo? A máš inteligentní dobíjení deaktivované úplně, nebo jen nějak potlačené (myslím, že to šlo potlačit, když se zapnuly světla).
    • Asi jsem na to příliš tupý, ale přešel jsem ze 17" na 18" a necítím žádný rozdíl. Mám adaptivní podvozek a na okreskách jezdím většinou na Comfort, ale také necítím výraznější rozdíl mezi Normal... Takže já vidím jediný rozdíl, že auto na 18" lépe vypadá....🙂
  • Vytvořit nový...