Ano, plnit se má po rysku, ne po sítko, nebo po okraj. Asi tam bude i odtah, aby se v nádobce nedělal podtlak. Spíš sleduj, aby se hladina po jízdě bez ostřikovače neměnila.
Mam takovy dotaz, v nalevacim hrdle mam hladinu kapaliny ostrikovace viz foto. Cokoli tam ted doleju, treba i 1dcl, vytece ven nekde podbehem, pravdepobne z nadrze ostrikovace, kolem toho hrdla nevidim ze by nad podbehem neco teklo. Je to normalni ? Je tam nejaky prepad proti preplneni nebo je tam nekde problem. Diky
Pěkný den přeji,
chtěl bych ve své O2 FL aktualizovat rádio na MIB2 Discover media. Na bazarech se nejvíc prodávají jednotky z VW, i za poměrně přijatelnou cenu, oproti těm ze škodovek. Jak to je s funkčností takovýho rádia ve škodovce? Musí projít nějakou spešl kůrou, aby bylo kompatibilní? Určitě se dá přehrát firmware na škodováckej, což jsem i někde zahlídl. Dokázal by s tím někdo poradit?
ESP/trakce funguje skvěle, ale taky mi to občas vadí... v zimě jsem vytáhnul pojistku... akorát to vyplo i ABS i posilovač řízení takže full race car feeling