Motor 1.9 TDI
1 250 témat v tomto fóru
-
Oct. 1.9 TDI 66kW. Na volnoběh se mi u studenýho auta ozýval z prostoru rozvodů pravidelný, jakoby "pumpující" syčivý zvuk. Znělo to jako kdyby tam běžela nějaká vzduchová pumpa. Po ohřátí motoru ten zvuk zmizel. V servisu mi řekli, že to šustí rozvodový řemen. Teď jsem byl na prohlídce a rozvody mi vyměnili. Na volnoběh za studena se už nic neozývá, bohužel to zase "pumpuje" při teplým motoru . Ta frekvence odpovídá zhruba jedný otáčce řemenu (tak skoro 2x do vteřiny). Jelikož to má souvislost s teplotou motoru, nemůže to dělat vodní pumpa? Tu mi s rozvodama vyměnili za repasovanou... Nemáte někdo stejnou zkušenost? Nějakej nápad, co by to mohlo dělat?
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Problém v Turbu, váze vzduchu, nebo ventilu N75? vozidlo: škoda octavia 1.9 TDI 81kW Při cestě z Chorvatska mi posledních 50km nešlo turbo. Ted je zase vše vpořádku. Provedl jsem logovací jízdy. Vidim, že jsou ty hodnoty mírně jiný, ale nedokážu analyzovat příčinu... Můžete mi někdo mrknout na ty logy? Na diagnostice to žádnou chybu nehlásí... soubory *.CSV : http://www.ulozto.cz/9713028/log-rar
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Zdar, mám následuící problém: mám najeto cca 170 tis kilometrů, minulý týden jsem jel po delší době po dálnici a všiml jsem si, že při cca 3.000 otáčkách dochází jakoby k poklesu výkonu (tak na 2 - 3 vteřiny) pak to motor jakoby překoná a jde to normálně dál. Turbo mám repasované před cca 15.000 km. Byl jsem ve Škodovce. Na VAG to nenapíše nic. Zkusili jsme výměnit váhu vzduchu a nic. Pak ještě nějaký ventil a také nic. Nejhorší je, že to není tak markantní, nicméně technik (shodou okolností kluk, se kterým se znám) sám přiznal, že to cítí. Také se nám zdá, že to neudělá pokaždé. Na druhou stranu technik přiznal, že kdybych ho na to vyloženě neupozornil, asi by si toho h…
-
- 7 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
zitra se chystam na vymenu kompresoru klimatizace, jen se chci zeptat jestli tam neni naky hacek. nebo jenom sundam remen a povolim dve trubky a dva srouby?
-
- 4 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
zdravím, chlapi, poraďte mi konečně někdo co s tím je. Tuhle jsem to nechal přes den na slunci. Večer jedu do práce, pustenou klimu a jak se dostanu s otáčkama do rozmezí 1800-2000 tak to hučí jako by letěl vrtulník :-/ Přišlo mi to i hodně podobný jako když na kole odejde ložisko, tak takový vrčení.. Ale dělá to na každej rychl. stupeň a i na neutrál. Výkon mi přijde stejnej. Tdi alh, sprinty plus chip. Olej ani vodu to nezere. Zkousel jsem pak jet druhej den bez klimy a uz to tolik slyset nebylo. A prijde mi i ze to je vic slyset jeste kdyz zatocim doprava. Fakt uz nevim co s tim muze bejt
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
dobry vecer mam oktaviu 1 1.9tdi 99rocnik pri dobrzdani na neutrale padaju otacky a trosku klepe motor vie niekto poradit kde hladat zavadu? dakujem za vase nazory a navrhy
-
- 8 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj vsem, pres marne hledani jsem nucen zalozit nove tema. Mam problem s tim, ze auto drzi na volnobeh otacky kolem 600 ot.min. a podle vseho by to melo u zahrateho motoru tocit kolem 750 ot.min. Pokud se nepletu ?! Otazka zni, jestli je mozne pridat malinko plyn treba na plynovem pedalu a nebo jestli to musim udelat nejak pres VAG ? Jestli je to pres ten Vag, tak jestli by nekdo mohl napsat jak na to.
-
- 4 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Chtěl bych poprosit o radu, v průběhu asi tří měsíců se mi stalo to, že i při jízdě, nebo i když jsem zastavil, tak se mi z ničeho nic vypnul motor. Po opětovném pokusu o nastartování to točilo, ale motor nechtěl naskočit. Až asi po dvou minutovém opětovném zkoušení zase naskočil a pak běžel dál v pohodě. Zajel jsem do servisu pro napojení na počítač a ten nevyhodnotil žádnou závadu. Vždy je to z ničeho nic. Když mi to udělalo naposledy, mimochodem v plné špičce na křižovatce a ještě v odbočovacím pruhu a samozřejmě jsem stál první, tak se to vyplo, jako bych vypnul klíčkem zapalování, ale když se mi to stalo při jízdě, mimochodem asi dvakrát na dálnici při 130 km/h, tak …
-
- 10 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Zdravim, chci se zeptat odborniku - dnes se mi stala nemila vec! Pri studenejsim motoru (rucicka teploty jeste nebyla na stredu, 90°) jsem chtel predjet auto, tedy slapnu na plyn a citim jak se zapina TURBO - behem 2-3s pri seslapnutem plynu najednou TURBO vypadlo! Proto zpomaluji a na rovince zkousim seslapnout plyn na doraz a TURBO nenaskocilo. Po vypnuti motoru a znova nastartovani TURBO jede zase bez problemu. Nevite co se stalo? Kde by mohla byt zrada? Je to vazne nebo jen chvilkova "nemohoucnost" meho auta?
-
- 24 odpovědí
- 13,3tis zobrazení
-
-
pravidelne docela rychle cvakani,jde to z mista vyznačeneho na obrzaku,zni to jak naky rele nebo co,kamoš co ma stejnej motor mu to necvaka druhy řika že to cvakat ma,po otevreni kapoty je to docela slyšet aj pres zvuk motoru.jinak motor jede normalne bez problemu.
-
- 6 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Začal jsem mít nedávno takový problém, že když je teplo kolem těch 30C, tak mi motor po vypnutí dělá zvláštní zvuk jako by se něco dotáčelo a vibruje to celým autem. Mam Octavii I r.v.2000 najeto 200 000 Km 1,9tdi 81 KW. Nevíte co by to mohlo být?? dělá to asi půl minut Předem dík za radu
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Lidicky mam strasnej problem, nekolikrat za posledni 4 mesice mi vypadlo turbo - klasicka oprava vypnu motor a znova nastartuje a uz jede, takze sme tomu moc neprikladal duraz a rekl sem si ze ho casem zas necham vycistit, ale ted mi normalne bouchnul chladic vztlaceneho vzduchu do turba. Vymenil se za novy sem si rikal vadnej dil, ale ted kdyz vytocim motor z volnobehu na cca 3500 otacek motork najednou zacne strasne klepat a vybrovat. na diagnostice to hazi chyba plneni - tak jsme zkontrolovali trisky ty jsou OK ale servisaci se shodli ze to bude tim ze tam jde moc vzduchu nesetkali jste se nekdo uz stim, nevim co nechat vymenit zda turbo nebo vyhu vzduchu nebo nnejaky …
-
- 11 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Mám Škodu Octavii 1.9tdi 81kW rv.98. Ve čtvrtek přestala mít výkon, od rozjezdu to táhlo o něco míň na dvojku to při 2000ot lehce zatáhlo, při 2500ot tah povolil a motor šel vytočit jen do 3000ot. Šlo s tím jet tak 100Km/h, víc to nejelo. Na volnoběh šel motor vytočit. V sobotu jsem vyměnil palivový filtr za nový a při projetí pořád to samé, nic se nezměnilo. Dnes už auto nejde ani nastartovat. Při prvním otočení motoru má snahu jakoby škytnout a potom už nic, jen se otáčí a chytit nechce. Chytlo jen jednou a to motor běžel na cca 400ot šíleným chodem a přidat plyn nešlo. Při startování se z něj kouří a je cítit nespálená nafta. Jde to j…
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
koupil jsem starší octavii 1.9 TDI je to bezva auto až na malou nepříjemnost. Při pomalejší jízdě na 3 nebo 2 stupeň auto si samo přidá plyn. Řekl bych že více se to stává při zatáčení. Jakmile přibrzdim třeba na křižovatce a začnu zatáčet, auto se rozjede někdy dost rychle, že musim vyhodit kvalt a přibrzdit abych to do někoho nenapálil. Někdy to udělá i na rovině. Mechanik rozebral a vyčistil turbo, ale neni to nic platné. Poradí mi prosim někdo?
-
- 19 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
-
-
Nazdar, spravil som diagnostiku turba a váhy podľa tohto článku www.skodaoctavia.cz/clanek/diagnostika-vahy-vzduchu-turba ale nejak tomu nerozumiem. Neviete sa niekto skúsený na to pozrieť? Chyba sa prejavuje tak že keď pridám plyn na doraz, tak cítim ťah turba, potom akoby oddychovalo na 2 sekundy a zasa začne ťahať a potom ešte raz prestávka a ťah. Mechanik v Škodovke mi povedal že turbo vyzerá dobre – nezasekáva. Ešte moje auto Octavia 1,9 TDI 81kw AHF r.v.2001. Vopred dakujem za názory. log.zip
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, kúpil som Škoda Octavia 1.9 TDI AHF ,a po chvíle jazdenia sa začne od hlavy motora ozývať klepanie , je pravidelné a pri pridaní plynu súmerne zrýchluje , auto šlape v pohode ziadny problém aj spotreba je super, auto má poctivých 180 000 km + úplná servisná história rozvody boli menené pri 170 000. Neviete čím to môže byť ?
-
- 6 odpovědí
- 14,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mám problém s TDi 66kw (upravený software na 82kw), 203-tis km, motor při akceleraci na půl plynu do kopce škube v pravidelném cyklu, pokud jedu po rovině plynule není to cítit, ale jakmile přijde stoupání je to silné škubání jako nevyvážené a hýbe to celým předkem auta. Předem díky za poznatky a rady. Robert dnes ráno: teplota kolem 17°C a auto jede normálně, diagnostika VAGem = žádné závady, hodnoty čidel a turba OK.
-
- 8 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Zdar chlapi, hele mám takovej problém: občas se stane, že při volnoběhu nebo i když se rozjíždím nebo i na zpátečku, to někde za motorem (asi někde u výfuku) kolem 1000-1050 ot/min zadře, jakoby kov na kov, nebo spíš jako by o sebe zadřelo něco zrezlýho. Nestává se to pořád, ale někdy to jde slyšet jak to zadře. Není to dlouhý to dření, je to snad půl sekundy, prostě to jen zadře... Nevíte co to?
-
- 4 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdar borci, potom ako uderili vyššie teploty, asi 25 a vyššie, mám problém s cukaním motora za jazdy u octavie tour, 1.9 tdi 66kW. Je jedno, či pri akcelerácii, alebo normálnej jazde, vyzerá to ako keby mi niekto brnkal na plyn alebo brzdu. Myslím si, že to súvisí s climatronicom - ako klíma zapína a vypína tak odoberá nejaký ten výkon. To je ale práve ten problém, u dieselu by to nemalo byť za jazdy cítiť. Klíma sama o sebe funguje, ale čím je teplejšie, tým je tento jav výraznejší. Zatiaľ bolo tento rok max. 25, tak neviem čo budem robiť až bude cez 30. Keď je chladno, problém úplne zmizne a auto jazdí normálne. Určite sa niekto s týmto už stretol, tak prosím poraďte.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Zdravim vsechny. Mam O I Tdi 81Kw a trapi me cukani motoru. Zkusim to srozumitelne popsat. Kdyz napriklad dojizdim ke krizovatce a vyradim tak mi motor zacne cukat jako by dochazela nafta, ale cuka to jen do doby presne nez zastavim. A satlo se mi taky uz, ze jsem stal na miste a zkopce jsem to pustil z brzdy a pri nabrani urcite rychlosti asi tak 5 km/h to zase zacalo, zabrzdil jsem a prestalo to. Vazne uz nevim co s tim. Na VAGu to je bez jediny zavady. Vcera jsem vymenil palivovy filtr a beze zmeny. Predem vsem moc diky za kazdou radu.
-
- 18 odpovědí
- 14,9tis zobrazení
-
-
Zdravím chci s ezeptat čím s edá přetěsnit sání a celkově vzduchové vedení u okty 1,9 TDi.. zdá s emi že mě někudy uniká vzduch protože slyším jako by syčení tka se chci zeptat jestli se to dá nějak něčím přetěsnit...
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Tak zdravim chlapi. Jedna se Octavii 81Kw rotačku. Najeto nějakych 150 tKm. Po vyměně všech filtru a rozvodu. Prvně auto padalo do nouzaku. Vyčistill jsem turbo a auto jezdilo dále. Po nějake době se opět zaneslo turbo a auto opět bez vykonu. Vypodložil jsem turbo a opětovně vyčistil. Do dneška chodi regulace uplně hladce. banka na turbu neni přidřená, táhlo se po nastartování krísně vtáhne do banky. Kouknul jsem pro jistotu na filtr vzduchový a je opravdu jak nový. Auto se chová takdle: Za studena motor krasně naskoči auto jede jak čert i když se zahřeje.Pokud vypnete motor a auto znova nakopnete už jede bez vykonu do te doby než zase schladne. Mam k dispozici i logy.Za …
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám O1, rv98 TDI 66kw, a už při mírné akceleraci se ozyvá klepot od mototu, ale tento klepot se ozývá až při zahřátí. Jak je motor studený tak je to bez problému. Táhne jak za studena tak i za tepla, jen s rozdílem klepotu.Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte co s tím? Díky za tipy
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, mám problém s octávkou I 1,9Tdi 81kw r.v. 2002 najeto asi 158 000km. Auto ztratilo výkon a turbo padá do nouzového režimu, když jedu do kopce tak bych auto sám předběhnul i když ještě turbo nespadlo do nouzáku. Dělal jsem nový rozvody+tešnění pod hlavou ale závada byla už před výměnou.Potom jsem vyměnil váhu vzduchu+nějakej magnetickej ventil podtlaku tuším+sondu sacího potrubí. Diag ukazuje chybu 17965 P1557003 Regulace plnícího tlaku. Už toho tu bylo napsáno hodně ale pokaždé byla závada někde jinde. Poradtě někdo co s tím.Díky, Jirkaas.
-
- 11 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj mam mensi problem nechodi mi banka na turbu pro naklapeni lopatek. koukal jsem na novy a ty stoji hrozne moc. Mohli by jste mi poradit nejakej vrakac kolem chrudimi nebo jestli by jte nekdo nemel tu banku ze spatnyho turba. Dekuji za pomoc
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-