mozes mi povedat ako sa udrziava sucha spojka na DSG 0AM? mam take auto rad sa necham poucit ... nejake to jedno dve auta uz som odservisoval aj ja a preto ma to zaujima
beriem vplyv prevodoveho oleja na loziska a ich zivotnost ale to je tak vsetko
hydro olej v mechatronike nema ziadny vplyv na to ze odide cievka v elektromagnete alebo praskne hlinikovy blok tlakoveho zasobnika co je najtypickejsia zavada tejto prevodovky ...
mozme sa zacat o niecom bavit ale na urovni , nie kto kde co pocul a kto mu co povedal ...
Ahoj potřebuji poradit na co se zaměřit.Octávia 2 1.8 tsi 118kw(2009). Dig.jsem naměřil 11.6 tak jsem koupil novou a dál jí tam.Druhý den ukazovala 9.6 říkal jsem co mi to prodali.To už tam diag. ukazovala chyby ABS,svorka 30, Vzal jsem jí domů na nabití a před nabíjením měla 12.8 a ta stará 12.6 . Co to může dělat? Že auto ukazuje jiné hodnoty . Může to být alternátor,startér,oka na baterii .Viz foto jsou tam takový fórový a akorát poškozují rýhami kloboučky baterie. Musím baterii kódovat předtím byla exide teďka nová Varta stejná kapacita,ale bůhví jestli ta stará byla kódovaná.
Když si přečteš co se píše nahoře tak je to normální, já mám sice 1.0tsi a stejný olej má za běžných okolností do 100° a na dálnici ve stoupání 105°+. Máš tam dost oleje?