Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem danielt1,

Zdravím, u FL jsem si měnil LED diodu v osvětlení středovýho panelu (světýlko pod klimatizací) a když jsem si s tím víc hrál, trochu jsem si zrasil rezistor. Dokázal by mi někdo říct, jakej tam je? Zahlídnul jsem mikroznačení, podle něj to měl být myslím 8k2, je to možný? díky!

• 10 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem kamca8,

Ahoj, koupil jsem Fabii 2016 1,2TSI Ambition a nefungují přední ani zadní mlhovky, nesvítí ani kontrolky na přístrojovce a ani na display není žádná chybová hláška. Můžu jako laik někde hledat a nebo je nutný elektro servis? Děkuji.

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem peta.krtek,

chyba 19210 u skoda fabia 3, nefunkční led denní svícení po výměně baterie

• 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem PattaBlack,

Ahoj , nemáte někdo povědomost, proč se nezobrazuje stav baterie? Auto mám týden, najeto cca 320 km a každý den čekám že už se tam objeví nějaké procenta, ale stále nic. Baterie je připojená, to jsem kontroloval.

5. Zahájeno uživatelem sos156,

Zdravím, nevíte někdo kde se nachází řídící jednotka Airbagu na Fabii MK3 ? Díky za pomoc.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  6. Ahojte, stale mi svieti len lava zadna hmlovka. Mate skusenosti s doplnenim/ dokablovanim resp. dokodovanim aj pravej zadnej hmlovky? Prave koncove svetlo - schéma (M42 žárovka mlhového koncového světla vpravo): Kódovanie: Modul 09 - Central Electronics 16 - Security Access - vložiť 31347 10 - Adaptations Následne zmeniť kanály, ktoré sú uvedené nižšie. Zmenu je potrebné urobiť pre oba kanály a až následne potom opustiť adaptácie tlačidlom "Do it!" Kanály (pôvodné hodnoty): (4)-Leuchte26NSL LA72-Lichtfunktion A 26 - Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt und Rechtsverkehr (Zadné hmlové svetlo, ak nie je prip…

7. Zahájeno uživatelem lac1kam,

Dobry večer Fabiaci, prosím vás, jedna vec ma na Fabci hooodne vadi, a to to, ze 12V zasuvka je stále pod prúdom, aj ked je auto vypnute, zamknute, Chcel by som tuto moznost eliminovat a uplne zasuvku po vypnuti zapalovania odstavit. Riesil tu uz niekto nieco take? Mate z tym skusenosti? Predpokladam ze to nebude uplne easy, [ ak taketo tema niekde existuje, ospravednujem sa, no ani pri dlhsom hladanii... som nenasiel ]

8. Zahájeno uživatelem milanxx,

Tak jsem v pátek převzal nové auto. Combi Style. Na cestě domů z obchodu mám 2 tunely. Světla jsem měl na Auto. Při vjetí do osvětleného tunelu jsem zjistil, že nepoznám jestli se světla přepla. Doma jsem vlezl do návodu hlouběji než normálně a zjistil jsem, že Fabie nemá signálku na parkovačku a na tlumená světla. V garáži funguje auto funkce dobře a je to vidět. Lepit se na auto vpředu není nic moc a LED svítí taky hodně. Nějaká rada?

9. Zahájeno uživatelem Michaela5678,

Dobrý den, při parkování mi stále svítí zadní senzor červeně,ale nemá žádnou překážku. Servis tvrdí že je to oka, tak nevím.

• 4 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem virten,

Zdravím, předem se omlouvám jestli dotaz už tady je, ale jsem v práci a na mobilu a nemám čas to hledat. Jak funguje startování tlačítkem, pokud třeba nebudu chtít nastartovat ale jen "otočit klíčkem"? Třeba pro zapnutí rádia atd. Diky za odpověď

• Pozitivní
    • 32 odpovědí
    • 14,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem danielt1,

Ahoj, dneska jsem si dodělával osvětlení nástupního prostoru podle návodu od @wirer, konkrétně tohle: https://wirer.sk/led_dvere/ Všechno super, funguje bez problému. Až na to, že jsem zjistil, že mi přestalo fungovat takový to dorazový otevření okna u spolujezdce, ta druhá poloha tlačítka, kdy se okno automaticky otevře naplno. Kontroloval jsem, vše by mělo bejt napojený správně, nikde nevidím žádný problém. Nemáte někdo hint, na co bych se konkrétně měl podívat, čím by to mohlo být způsobený? Díky!

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem ilmirec,

neskúšal tu niekto dorobiť a kódovať Blind Spot Detect?

13. Zahájeno uživatelem danielt1,

Ahoj, včera jsem si hrál s budíkama a chtěl jsem je zkalibrovat přes Akční členy (viděl jsem v jednom YT videu). Nehledě na to, že mi nic nešlo spustit (podle chyby předpokládám, že kvůli neoriginálnímu kabelu), tak jsem tam vůbec ale neměl možnost vybírat si jednotlivý budíky. Jak prosím kalibrujete? Díky

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem bluboy,

Zdravím, potřeboval bych poradit kam se podívat dříve a kam vůbec. Zaparkoval jsem a v pohodě stáhl okna řidiče a spolujezdce, do té doby nebyl jediný problém. Po příchodu do auta jsem už nestáhl dolů spolujezdcovo okno. Měl jsem sundaný tapecirung u spolujezdce, zkontroloval kabely a konektory od spínače a motorku, nemám jak zjistit, jestli je motorek vadný nebo ne. Okno nejde stahovat ani mým ani spolujezdcovým tlačítkem. Pojistky jsou v pořádku, zkoušel jsem. Má někdo nějaký nápad ? Nechci vyhazovat peníze náhodně za díly. Díky moc za každý tip.

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem danielt1,

Ahoj, hodně sleduju vylepšení od @wirera přemýšlím o doplnění podsvícení nohou. Ještě jsem nic neupravoval v BCM, včera jsem ji aspoň vyndal, abych si dokázal líp představit, kde se co bude muset připojit. Zaskočil mě ale strašně špatnej přístup ke kabeláži, kterou ani nejsem schopnej trochu popotáhnout dolu k pedálům. Nějak si nedovedu představit, jak konektory rozebrat a napojit se tam. Neměl byste někdo polopatickej návod / video, jak tohle řešíte? Díky!

16. Zahájeno uživatelem arokysjerdno,

Zdravím ... Může kamera, která zůstane stále připojena i když budu mimo vůz a kamera svítí zapnutá ( parkovací režim ) vybít baterii vozu ? Kamera je tato https://navitel.cz/sk/devices/dvr/navitel-ar280-dual

17. Zahájeno uživatelem Karel1993,

Ahoj, měl bych dotaz na zkušenější. Vůně mi totálně rozleptala Climatronic na F3, a tak jsem byl nucen koupit nový. Dotaz tedy zní: je tu někdo, kdo ví, jak demontovat Climatronic a následně namontovat nový? Kam třeba co strčit nebo zmáčknout atd., abych uvolnil původní? Za vše budu vděčný. PS: měnit budu kus za kus, tudíž mi jde čistě jen o to, jak kus demontovat/namontovat.

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem PeteCZ,

Zdravím, mám FABII 3 Combi 1,2TSI 66KW r.v.09/2015. O vikendu mi auto zacalo zlobit, pri jizde najednou probliknou svetla a vyskoci spousta chyb - zavada sterace, nedostupny celni asistent, porucha start-stop, kontrola chladici kapainy a ja nevim, co vsechno. Chyby bud vyskakuji opakovane po nekolika vterinach, nebo vsechny zmizi a zustane pouze svitit kontrola chladici kapaliny nebo celni asistent. vetsinou staci parkrat chcipnout a nastartovat a je klid na chvili... Zmeril jsem baterii , ta ukazala 12,34V, tak jsem ji dobil a ejhle - chyba vyskakuje porad. Volam autoelektrikari a ten mi rika, at zkusim ozkouset jinou autobaterii, ze tato uz muze byt po smrt…

• Díky
    • 12 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Stanislav Bedlek,

Ahoj všem, přestal mi fungovat ostřikovač. Myslel jsem si nejdříve, že mi došla náplň, ale i po doplnění nic nestříká. Všiml jsem si, že není vůbec slyšet čerpadlo od ostřikovače. Bohužel jsem udělal chybu a nevystříkal zavčasu letní směs takže předpokládám, že se buď spálilo čerpadlo nebo rupla pojistka. Jako další možnost mě napadá vypojený nebo přerušený kabel k čerpadlu nebo překousaný od kuny (přecijen parkuji venku). Na překousanou kabeláž mám pojistku, takže by mi to pojišťovna zaplatila. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jaká je pojistka na ostřikovač? Dle schématu by to měla být pojistka na pozici 22 (Ostřikovače čelního a zadního ok…

• Díky
      • Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 22tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Jakub3211,

Chalani nemate niekto skusenosti s nechladenim climatroniku na f3?dnes prvy krat sa mi stalo ze klima skoro vobec nefungovala. Bolo u nas na slnku 33 po 4 hodinach kupania sa auto na trase 30km n3vyklimatizovalo. Doteraz nebol problem vsetkym byvalo v aute zima pri 22 stupnoch teraz 16 len to fukalo ale zeby extra chladilo to sa neda povedat

• Pozitivní
    • 71 odpovědí
    • 17,2tis zobrazení
  21. Rapid má možnost automatických dálkových světel, podle @wirer by mělo jít dodělat snad i do Fábie: https://www.drive2.ru/l/463613751849910956 https://www.drive2.com/l/469496963692232816 Fotky od Petrziho na Rapidu: Toto téma "navazuje" na začínající diskuzi zde: https://forum.skodahome.cz/topic/140035-petrziho-rapid/?page=4#comment-2293795 ať @Petrzi nemá zaspamované téma EDIT: Tak už zprovozněno:

22. Zahájeno uživatelem epo,

Ahoj. Je to asi lama dotaz, ale používáte někdo tu 12V zásuvku, co je v kufru? A když jo, tak k čemu? Přemýšlel jsem nad pořízením nějaké 12V varné konvice nebo spirály, aby se dal někde na parkovišti pod kopcem udělat čaj nebo kafe, ale po přečtení několika diskuzí ohledně výkonu, spolehlivosti a bezpečnosti asi radši zůstanu u old school řešení s plynovým vařičem... Kromě napájení nějakého tabletu, pokud si člověk vzadu ustele a chce se u toho podívat na film už jiné využití moc nevidím, ale třeba budete mít tip, k čemu by se ještě mohla hodit?

23. Zahájeno uživatelem barryk10cz,

Zdravím, mám fabii 3 , rv2016 . Potřebuji aby se mi 12V zásuvka v autě zapínala se zapalováním , teď mi jede nonstop. V pojistkové skříňi jsem našel volnou pozici na 12V zásuvku v kufru , která tam není a tato pozice se zapíná s otočením klíčku , jde ze zadní strany nějak jednoduše přehodit tyto dvě zásuvky?

• 5 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Harros01,

Ahoj, stává se vám hlavně za deště, že vám přední PDC hlásí falešné alarmy? V situaci, kdy se při nízké rychlosti samo aktivuje když jste autu blíž, tak se mi stává, že auto je ode mě daleko a přitom mám červenou signalizaci a táhlý tón, za chvíli to přestane a pak třeba zase. Díky za info a zkušenosti s tímto.

• 8 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Gus,

Ahoj, mám Fabii 3 1.0 mpi po nehodě na předek , a je aktivováno odpojení palivového čerpadla , jde zpět deaktivovat , abych mohl z autem popojíždět po dílně?

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.