Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

218 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 90 odpovědí
    • 51.9k zobrazení
  1. Kalibrace budíků

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  2. Napojení na BCM

• 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 19.1k zobrazení
  3. Výpadek Climatronicu 1 2 3

• 71 odpovědí
    • 15.5k zobrazení
    • 121 odpovědí
    • 42k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  4. Klapka recirkulácie

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 33k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  5. LED osvětlení RZ 1 2 3 4 5

• 113 odpovědí
    • 40.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
  6. Dešťový senzor

• 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zbytečně, chtělo to jen postupovat správně. A zjistit si že primárně je program pro win 7. Tam jedou obě verze, já na win 10 mám českou a spokojenost. Nákodováno co bylo třeba a teď už to používám jen na ostatní auta když je u bratra něco co potřebuje nějakej zásah diagnostikou.
    • vypne se napájení USB po uzamčení auta, příp. za jak dlouho? protože pokud bych si koupil nějaký adaptér, chtěl bych ho mít trvale zapojený a nerad bych, aby zbytečně vybíjel baterku. 
    • Step-down měničem na 5V rychlonabíječku neuděláš ať je schopná dodávat jakkoliv velký proud. Rychlonabíječka komunikuje datově s chytrým zařízením (mobilem, tabletem ap.) a její výstup může být podle potřeby 5V, 9V, 11V, 20V. Kup si přímo rychlonabíječku do auta. 
    • Zdravím, měl jsem problém se zavíráním dveří u řidiče při mrazu, tak jsem nechal včera vyměnit zámek a jdu to zkusit dnes a znovu se jen odrazí, neví někdo čím by to mohlo být ?
    • Přeji dobrý den. Měnil jsem obyčejné budíky za maxidotové, jenže mě nenapadlo nic lepšího než že je před montáží technika sám vyzkouším zda fungují. Odpojil jsem tedy ty obyčejné a zapojil ty nové maxidotové, jenže jsem si tím zablokoval jednotku abs. Člověk který mi je později měnil nahrál nová data do řídící jednotky abs a nainstaloval nové budíky. Vše se zdálo být v pořádku ale druhý den jsem zjistil že mi nefunguje tlačítko set pro nastavení tlaku v pneumatikách. Nevíte někdo co s tím? Ten co mi to dělal si s tím neví rady. Děkuji 
  • Vytvořit nový...