Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

1. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahoj, pocul som ze ak mam Haldex, nemali by na STK kontrolovat brzdny ucinok na valcoch. Co je na tom pravdy, moze dojst k poskodeniu, keby to dali na valce? Dik za vsetky odpovede

2. Zahájeno uživatelem princ94,

Zdravím nemá tady někdo prosím návod nebo radu jak u S3 vyměnit silentbloky stabilizátoru děkuju za každou radu

3. Zahájeno uživatelem Kraso,

Zdravim, na podzim jsem priblizne mesic pozoroval, ze mi auto zacalo tahnout doleva. Nechtelo se mi to davat hned na geometrii a pockal jsem si na vymenu na zimni pneu, jestli to neni nahodou spatnym vyvazenim letnich pneu, ale delalo to to same. Takze auto slo pred vanoci na geometrii, kde potvrdili rozhozene hodnoty (zde jedna zajimavost - namerena hodnota pro smerovy naklon 0.00 byla pro ne v cervenych cislech, podle Skoda nastaveni ma pry default byt na 0.05 smerem doprava) a nastavili hodnoty podle Skoda tabulek s doporucenim, ze je dobre delat geometrii pri kazdem prezuti na letni/zimni (coz pri cene 1500,- za celou geometrii neni zase takova legrace). P…

4. Zahájeno uživatelem chaky,

:( https://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/cely-ms-kraj/11000023033/majiteli-zbyly-jen-oci-pro-plac-zlodeji-pred-panelakem-ocesali-skodu-superb-ukradli-vsechna-kola Má v dnešní době vůbec smysl používat bezpečnostní šrouby?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Heve,

Ahojte potrebujem pomoct na mojom superbe pocut klepot z predneho praveho kolesa 2 servisi mi nevedeli najst chybu neviete co by to mohlo byt?Mam DCC podvozok tlmice ok napravy pevne .

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Neonik,

Zdarec, tak se mi dneska na ledovce podařilo potkat s obrubníkem v zatáčce. Naštěstí v poměrně malé rychlost (30km/h), ale i tak to byla solidní šlupka. Mám udělat převážení toho kola, které to schytalo? Geometrii? Zkoušel jsem dálniční rychlosti a přijde mi, že to nehází. Kolo je lehce škrábnuté, řekl bych, že to mohlo dopadnout mnohem hůře.. Po nárazu se na chvíli vypnul columbus a pak se místo bluetooth zapnulo rádio.. To je normální? Díky! M.

• Pozitivní
      • Negativní
    • 29 odpovědí
    • 19,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Stan-m,

Cawte , idem za vami s otazkou ,ze aku ma vas superb nostnost kufra? v knizke neviem nikde najst kde by bolo jasne napisane ze nostnost je do tolko kg.A stalo sa mi ze som mal v kufri 250 kg a zadok mi totalne klesol az som sa bal, ci sa mu nic nestane a to som nemal ani confort mode nastaveny .. klasika normal.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Maaarty92,

Zdravím, čím by to mohlo být ? Nejvíce se to ozve při mírném zatočení v pravo, ale někdy i když jedu rovně. S rychlostí se intenzita mění, tak mě napadlo jestli třeba ložislo ? https://youtu.be/SAbjiHTyfX8

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem ThomasL&K,

Dobry vecer kupil som superb kombi s DCC a chcel by som tam dat struny od H&R a R19 alebo R20 original Skoda Kola, ma niekto skusenosti? teraz mi to pride vysoke a makke az sa v nom necitim dobre .. dakujem za postehy ?

10. Zahájeno uživatelem molczik,

Ahoj všem. Včera jsemv podzemních garážích při zatáčení celkem dost trefil obrubník pravým zadním kolem. Hned dneska jsem na dálnici cítil od zadku vibrace. Auto je téměř nové, takže jsem rozhodnutý koupit nový disk, moje podezření směřuje na něj. Může to být i něco jinýho? Třeba guma? Ta vypadá bez poškození (235/45 R19). Nebo dokonce něco s podvozkem? To se mi ale nezdá. Taková pecka to zas nebyla. Taky byste šli po disku?

• 5 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem radek.jira@seznam.cz,

Ahoj všem, poprosím o radu jste z toho už na větvi. Koupil jsem Supa 3 rv. 2018 najeto 16 tis s podvozkem DCC alu 18 LK a je to strašná koza , nejhorší jsou male nerovnosti kamínky spoje na silnicích či malé díry vše cítím vše tluče celou silnici cítím v autě a ve volantu kontroloval jsem celou nápravu vše ok , auto bylo referenské s MB jezdil s ním nějaký manažer, ani tlumiče mi nerosí . Nejhorší je,že ve firmě máme supy bez DCC I S DCC a žádný to nedělá všechny jsou komfortní , takže jsem se jel projet do bazaru s jiným a na 19 alu s DCC a také nic v dalším bazaru také s DCC a mlatil , každopádně jsem četl příspěvky Eibach ale již jsem je na jiném supu měl …

12. Zahájeno uživatelem Stan-m,

Zdravim pani,chcem sa opytat,ci chodievate prehadzovat zimne kolesa za letne (a naopak )do servisu alebo aj doma si ich prehodite ? Zaujima ma to preto ,ci vam potom senzory na tlak v pneu. neblbnu ked to menite doma samy alebo sa to da lahko sparovat?

13. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahoj, ako sa zachova system ked prehodim disky, dokaze to nejak rozlisit napr. ked prave predne je teraz prave zadne, alebo to treba nejak prekodovat?

14. Zahájeno uživatelem bangladezo,

Ahoj . mám trochu problém s řízením . Při otáčení volantem za jízdy jde volant doprava trochu víc ztuha než do leva . Auto přitom jede rovně tzn. řízení nikam netáhne . Dělá to tak od začátku . Auto je S3 před fl v provozu půl roku najeto 6 tkm . Předem dík za každou odpověd .

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Nekfan,

Zdravím nemáte někdo problém u III. Superba s pripadem brdového pedálu?? Mám 100 000km najeto 2.0 tdi 110kw rok 2016 a poslední dobou jen teda někdy když chci lehce přibrzdit tak se mi propadne pedal a brzdí to až u podlahy ale dříve mi to nedělalo. Četl jsem nějaké problémy co jste tady psali i k jiným autům ale nevím měl jsem už mraky aut s ABS a nikdy se mit tohle nestávalo.Díky

• 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Emblacker,

Zdravím skupino,přemýslím,že bych natřel brzdové třmeny na nějakou barvu,která by je více zvýraznila.Rozhodl jsem se pro dvousložkovou barvu od Foliatecu,máte někdo zkušenosti? Nicméně nevím,která barva by nejvíce slušela,co myslíte?Nechci rozhodně nic křiklavého jako červená,žlutá apod.Spíše uvažuji nad šedou,stříbrnou,karbonovou nebo popřípadě zlatou...rád si nechám poradit od více hlav a více očí.Díky moc

17. Zahájeno uživatelem Libor111,

Mám Superb Combi Ambition 2.0TDI ve velkém TP jsou uvedena pouze 17" a 16" kola. Dodáno na 17". Máte někdo zkušenost jak postupovat v případě montáže 18" ?

• 18 odpovědí
    • 21tis zobrazení
  18. Zdravím chci se zeptat jestli se vám to někomu už stalo. Cca jednou za 3 dny se mi objeví varování (zjištěna závada na vozidle opusťte pouze se zařazeným P ) většinou zmizí cca po 20 vteřinách. Když si na rádiu otevřu CAR objeví se oranžový volant s nějakou kostkou (asi servo). Když auto napojíme na diagnostiku žádná závada se nezobrazí. Předem díky za rady

19. Zahájeno uživatelem gosh,

Ví někdo v jakých komponentech se liší sportovní DCC podvozek v modelu Sportline oproti DCC podvozku např. v modelu L&K ? Sportline se mi líbí vzhledově, ale vůbec mi nevyhovuje ten sportovní podvozek. Podle mně je to stejně nesmysl, když chci tužší podvozek přepnu si DCC na SPORT a nepotřebuji aby mně podovzek zbytečně natřásal i v modu COMFORT. V COMFORTU se houpe to jo, ale zbytečně "bouchá". MR2015 STYLE PLUS s DCC byl na 19kách o třídu komfortnější :-( Extremní nepohodlnost "sportovních" sedaček radši ani nezmiňuji.

20. Zahájeno uživatelem Aleš S,

Ahoj, přečetl jsem spoustu vláken, ale nic konkrétního. Mám S3 bez DCC a chci koupit alu 19 a mám teď 18. Máte někdo zkušenost komfort, jízdní vlastnosti atd. Děkuji za rady.

21. Zahájeno uživatelem THE_BLACK_MAN,

Ahojte, potrebujem kúpiť nové disky na SIII. Potrebujem dokúpiť aj snímače tlaku alebo e to riešené cez ABS? Ďakujem.

• 5 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem kanak,

Ahoj, koupil jsem si na zimu na Superb tato kola od člověka, který je inzeroval jako že tam pasují. Až po zaplacení jsem se po tom začal víc pídit a zjistil, že ne... Ano, jsem vůl. Nicméně ještě to není 14 dní od prodeje, mám k nim účet a nechce je vzít zpět (respektive vzal by je se srážkou 2000). Chci se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak na Superb tato kola legálně dostat, nebo jestli se mám snažit mu je nějakou právní cestou vrátit, protože bych měl mít nárok nepoužité zboží normálně do 14 dní vrátit. Standardně tam pasují 19ky 8j ET44. Díky za jakoukoliv radu.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Pavel37,

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o názor na velikost kol. Brzy se stanu majitelem Superba III Sportline, který sedí na 18 palcových kolech. Mám zkušenosti z Octavia II RS (r.v. 2008), který je na 18 palcových kolech strašný kostitřas. Tak se chci zeptat jestli mám koukat po 17 palcových kolech, nebo 18-ti palcová kola budou dobrou volbou pro tento typ rodinného vozu Děkuji za vaše názory.

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem lukas513,

Ahoj, jelikož zvažuji koupi SIII podmínka je 4x4 combi a paket pro špatné cesty, jenže žádné auta v tomto provedení nejsou, jelikož všechny mají DCC a tam tuším že nešlo do hromady s paketem pro špatné cesty než se začal dělat facelift kde už to jde nakombinovat. Jde mi o to že předek je hrozně nízký ...... neví někdo zda se tam dají dát pružiny co se davají pro vůz co má paket pro špatné cesty ?? Děkuji jestli tohle někdo řešil něbo za nějakou radu

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem 5icz,

Kryci plasty na podvozku S3 jsou prichycene ruznymi spoji a jeden z nich vubec nevim, jak rozpojit. Je v nem sroub, ale po jeho vysroubovani to porad pevne drzi a nepomaha zadne otaceni nebo paceni. Nevi nekdo, jak se to demontuje? Posledni fotka je, jak vypada spoj ze strany.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.