Přejít na obsah

129 témat v tomto fóru

1. Propad brzdového pedálu

• 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  2. Barva na třmeny

• 9 odpovědí
    • 6k zobrazení
  3. Rozměry kol

• 18 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 10k zobrazení
  4. Alu 19 nebo 18 na S3

• 11 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
  5. ALU kola r17 nebo r18

• 8 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  6. Profil pneu

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
  7. Příčka tunelu

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 13.1k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 13.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 52 odpovědí
    • 23.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
  8. Nivomat

• 0 odpovědí
    • 3.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Práve z TP ani COC som nevycital,ze by sa "smel" použiť len spesidicky jeden rozmer. Žiaden tam nie je extra označený,ze len tento je zimný. Skôr mi šlo u miesto pre reťaze, tuším u Kodiaq 1 tam toho miesta medzi autom a kolesom nebolo moc extra a Škoda asi vie,prečo "odporúča" 17tky / 6.5 s reťazami.
    • Vadné švy mohly ovlivnit funkci bočních airbagů.
    • Svetla su nahovno nastavene od vyroby. Jedine to. A to myslim teraz full led. Staci 2,5 otocky hore impusom a budu skvele Nebude tie svi potahu padajuce operadlo sedanky? Lebo to ja beriem ako bezpecnostne riziko. Potah mi menili tiez, ale po 4 rozoberackach operadla, lebo to nevedeli spravit. Tak ale aspon vidiet ten rozdielny pohlad na veci v nemecku a u nas. Inak dnes som pozeral vw. Preco vlastne kjupovat scalu, ked lepsie vybavena octavia vide tak isto, golf v zaklade (vybava na urovni drive a vyssie scala) s 1,5tsi slabsia verzia vide na 20,5k. A ta uzasna scala vo vybave na 22-23
    • Zdravím, hodně mě zajímalo, jak Scala přišla k takovému hodnocení v TÜV Reportu a skončila na 109. místě. Jaké závady asi odhalili?? Rozbil jsem prasátko a za 5 EUR si koupil AutoBild s TÜV Reportem.   V reportu hodnotí společně Scalu a Rapid. U Scaly kritizují především nadměrné opotřebení brzd. Nic, co bychom nevěděli, že?   Špatné hodnocení mají i potkávací a zadní světla. Přesně jsem nepochopil, jaké má Scala problémy se světly. Máte nějaké negativní zkušenosti s osvětlením? Ve fóru jsem zaznamenal kondenzaci vody v předních světlech, nic víc.   Dále zmiňují 4 svolávací akce na Scalu, týkající se eCallu a švů potahů sedadel.   Přikládám 2 stránky z AutoBildu. Snad neporušuji autorská práva. Jelikož neumím dobře německy, použil jsem strojový překlad googlem, který také přikládám. Berte překlad s rezervou. (V tabulkách je Rapid přeložen jako „Rychlý“)   Mimochodem, Kamiq je na 101. místě a Superb společně s Fordem S-Max těsně před Scalou na 107. místě. tuv-report-scala.pdf tuv-report-scala-cz.pdf
    • Jo ono to nereaguje na spojku pokud jedu. Když jsem včera stál na místě, tak po sešlápnutí spojky to přestalo. Mohla to být i náhoda. Jelikož to ten zvuk nedělá pořád, ale jen někdy. Předpokládám, že za jízdy se kola v převodovce točí i když zmáčknu spojku?   Zatím to vypadá to na ten uvolněný šroub. Jsem objednaný v lednu do škodovky na opravu. Snad to bude tím. Jinak auto mám vyrobené 2021, tak by to i sedělo. Fotku jsem viděl a docela mě to vyděsilo 🙂   Díky za odpovědi.
  • Vytvořit nový...