Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem milanfrolka,

Ahoj nasel jsem ze WV nabizi https://www.vwconnect.com/cs-cz/ do starsich aut na nauci je to conect Nenasel jsem co ta zasuvka stoji zda by to vzalo i superb ... zkousel to nekdo ?

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Zdravím, mám taky problem ze po nastartovani auta mi vyhodi 7 závad. Niekedy sa závady počas jazdy vypnu. Auto startuje bez problemu. SIII

• 7 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Pavel CZ,

Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s zapojením/ovládámím originál Nezávislého topení pomocí doplněného autoalarmu PATRIOT? Autoalarm nabízí .... Dálkové ovládání 1 výstupu (300mA) Od originál nezávislého topení (benzín) jsem na webu zatím nic nenašel. Rušení? Poruchy? Vybíjení baterie? Děkuji

4. Zahájeno uživatelem Lubos_PM,

Dnes jsem reklamoval v autorizovaném servisu, že když připojím mobil k USB vpředu, systém ho hned vidí a chce z něj přehrávat audiosoubory, telefon přes něj ale - narozdíl od USB před zadními sedadly - nenabíjí. Servis konzultoval s Boleslaví a teď mi volali, že u první generace S3, jako mám já, se nejedná o závadu, ale o vlastnost, později vyráběné superby jsou už prý schopné telefon nabíjet jak z USB vzadu, tak z USB vpředu. V návodu k obsluze se o tomto omezení pochopitelně nic nepíše. Přiznám se, že zatím jsem se s podobným problémem nikdy nepotkal – ať už jsem připojil telefon k jakékoliv zásuvce USB, okamžitě se začal nabíjet, nechápu tedy, proč tady na předním USB…

5. Zahájeno uživatelem frenkyyy,

Jelikož jsem nikde nedohledal problém, tak zakládám. Již párkráte se mne stalo, že po zavření auta jsem došel po několika minutá, bo aj hodinách a měl jsem otevřené dveře zadního kufru. Zkoušel jsem, jestli není možné omylem zmáčknout tlačítko na ovladaču, ale je celkem silně k zmáčknutí a podržení. Taktéže se to stalo ženě, a ta zamykala dotykem a klíček v kabelce a také se to otevřelo po vrácení se k autu. Nemáte někdo stejný problém, čím by to mohlo býti? Děkuji

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem gabbi,

Ahojte, za 2 týždne, čo mám auto, sa mi už 2x stalo, že mi auto napísalo: "Skontrolujte ľavé obrysové svetlo" + svietil oranžový symbol žiarovky na MAXIDOTe. Svetlo skutočne nesvietilo (nesvietilo iba to LED denné svietenie), na druhej strane svietilo. Vypol som zapalovanie, počkal som, kým svetlá úplne zhasnú, znova som zapol a už všetko fungovalo - svetlo svietilo ako má, hláška zmizla. Stalo sa to už niekomu? Aký tam vôbec môže byť problém?

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem gabbi,

Nedá sa nejak nastaviť, aby sa Air Care Climatronic zapínal automaticky vždy, keď je to možné? Alebo je nejaký dôvod na to, aby to nebolo vždy zapnuté (myslím okrem prípadu, keď sú otvorené okná). Ak je cieľom zlepšiť kvalitu vzduchu vo vnútri, najradšej by som to mal automaticky zapnuté vždy a nemusel to zakaždým zapínať.

• 6 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem gabbi,

Ahojte, z nejakého dôvodu sa mi asi nenabíja tá vyberateľná baterka (lampička), ktorá je v kufri. Keď je zasunutá na mieste, tak v pohode svieti, ale keď ju vyberiem, nedá sa zapnúť. Neviete niekto čím to môže byť? Nechce sa mi hneď utekať do servisu kvôli takej blbosti.

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem kasko,

Uz jsem z toho zoufali. muzeme mi nekdo blbuvzdorne popsat, jak nastavit sedadlo pro personalizaci? podari se mi nastavit jen po totalnim resetu. pak, kdyz chci upravit nastaveni sedadla, nebo zrcatka, tak nejde. navic mi nefunguje ukladani programu el. sedadel. Dle manualu vubec nefunguje. Asi budu muset do servisu, ale to se mi moc nechce. podarilo se mi nastavit jak sedadlo a zrcatka, ale kdyz jsem s nimi pohnul, tak je nedokazi uvest do ulozene pozice. nejvic me vsak stve, ze nedokazi ulozit zmeny do sveho uctu. dekuji vsem za rady

• Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 21,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem horamil,

Mám neskonalý problém s konektivitou telefonu ve spolupráci s jednotkou MIB používanou v SIII do května 2015. Používám telefon Samsung Galaxy SII ( GT9100 ) s alternativní ROM od Cyanogen a adroid verzí 5.1.1. Ve všech modelech Škoda -ať už starší Superb II nebo nejnovější modely OIII, Rapid apod. mi chodí bluetooth bez chyby. Nikoliv ale v mém SIII. Po spojení hovoru pouze na obou stranách hrobové ticho (jakoby zamutovaný hovor). Dobře, neoriginální software - není z nějakého důvodu podporován ( i když ve všech jiných vozech funguje ), řekl jsem si, že využiju čtečku SIM přímo ve vozidle.... Hands free s vloženou kartou funguje - obvykle!! Ale s frekvencí cca 1 za t…

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Aerosa,

Pokud jsou stěrače aktivovány, nevrací se během cyklů do původní výchozí polohy. Pokud stěrače páčkou vypnu, pravý stěrač skokově zajede z nejnižší polohy během stírání ještě níže jakoby pod kapotu. Asi bych si toho ani nevšiml, ale toto skokové zasunutí pravého stěrače u mě doprovází nepříjemný zvuk, který mě na toto chování upozornil. Pozorujete podobné chování stěračů, nebo je to vada?

• Negativní
    • 3 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

Myslíte, že půjde nakódovat, aby auto umělo svítit klasicky LED denním svícením v předu a k tomu také LED světly vzadu?

13. Zahájeno uživatelem MTX,

Tak mam otazku. Ked vojdem do menu stav baterky tak mi ukazuje jen "- - -%". V Instrumentech 17, neexistuje moznost kodovani SOC. Modul na minus polu baterky a AGM baterku mam.....čo ukazuje na Vašich Superbech?

• 5 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem KarelM,

Může nám někdo z motorářů vysvětlit, co je myšleno následujícím textem, který popisuje funkci DMS?: Režim Sport - Motor/Pohon- Akcelerace vozidla je vyšší než v režimu Normal. Lze to chápat skutečně tak, že pokud mám DMS v režimu Sport, tak má motor jiný průběh krouťáku apod.? Jinými slovy řídící jednotka funguje jinak? To by pak znamenalo, že tabulkové parametry zrychlení např. 0-100 či letmé zrychlení 80-120 platí jen pro SPORT režim?

15. Zahájeno uživatelem janstavela,

Zdravím Vás, Mrkněte se na foto níže. Zdá se mi, že ta krytka skupinových světel nepřiléhá zcela ke karoserii, je tam mezi tím škvíra. Pokud bude pršet a tím kanálem poteče voda dolů, tak se asi dostane i něco dovnitř. Otázka je jestli je to nějak řešeno i zevnitř, nebo by se tam žádná voda pod ten kryt dostat neměla? Co si o tom myslíte? Díky

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.