Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem Inferius,

Zdravím, neví někdo jak dostat do S3 2016, tenhle prehled cesty? :)

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem otapa,

Mám takový problém - připojím telefon Iphone SE k napájecímu usb kabelu a dojde k zesílení vyzvánění úplně naplno . To je samozřejmě nepříjemné , když vylezu z auta a používám telefon normálně bez HF. Chová se to tak v úplně novém Superbu a v rok starém Multivanu.V obou autech jsem nastavený jako hlavní uživatel ...nevím jestli to může nějak souviset . Nenapadá Vás někoho co s tím a proč to tak dělá? Myslím , že telefon je v pořádku , někdy to udělá hned ,někdy třeba po napsání sms nebo hovoru. Díky Ota

• Negativní
    • 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Petr896,

Dobrý den, mám trošku problém. Před několika dny jsem jel a z ničeho nic se mi vypnul a zapnul columbus během jízdy. Od té doby se potýkám s problémy. Vůbec nefunguje navigace a další systémy související s navigací. Dále bluetooth, připojení telefonu k autu, USB porty .... Zkoušel jsem dávat i auto do továrního nastavení, nicméně bez úspěchu. Odpojit autobaterie pro restart také bez úspěchu. Můžete mi prosím někdo poradit, kde by mohl být problém ? Už mne nic nenapadá, radio mám originál a celé auto v plné výbavě. Děkuji

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem JardaN0508,

Dobrý den, nevíte prosím jak smazat/odstranit druhou HOME stránku/obrazovku (navigace Columbus)? Přesto že smažu všechny položky na stránce, tzn. celá stránka je prázdná a pouze černá, tak tato prázdná stránka/obrazovka se nadále zobrazuje (střídavě s první nakonfigurovanou stránkou) po zmáčknutí tlačítka HOME nebo po nastartování vozu. Cílem je, aby se, ať po nastartování nebo stisku tlačítka HOME, zobrazovala vždy pouze jedna stránka/obrazovka a žádná jiná. Děkuji moc

5. Zahájeno uživatelem Martin Petras,

Ahoj, předem se omlouvám, jestli jsem přehlédl vlákno, kdyztak mě, prosím, nasměrujte. Mam dva superby, mezi kterými se rozhoduji, který v sobotu koupím. 1. má starší infotainment, jinak shodná výbava plus nemá panoramu 2. má novější infotainment a má panoramu. Dokázal by mi někdo z praxe poradit, co za rozdíly mezi systémy je? Případně jdou-li vyměnit případně? Já mam strach z panoramy, ale zas nevím jestli stačí starší infotainment. Díky za rady

• Díky
    • 16 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Heno69,

Zdravím, skúšal niekto túto appku ? Funguje vám to ?

7. Zahájeno uživatelem vincik,

Hezký den, Mám Škodu Superb a povedlo se nám, že jsem odešla z nastartovaného automobilu s klíči. Řidič, který mě vystřídal bez klíčů zaparkovat. Všimli jsme si toho cca po 10 minutách. Po opětovném nastartování tentokrát s klíči nefunguje infotaiment, rádio, nejde telefonovat atd. Nevíte někdo co s tím? Je to na servis? Nebo se s tím dá něco udělat? Mohla jsem to rozbít? Hezký den lenka

• 2 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem SuperbJaro,

Zdarec, Nedávno jsem koupil Superb 3 2015 s infotainmentem Amundsen. Prakticky jediná věc, co mi na autě chybí je podpora Apple car play. Auto podporuje pouze Mirrorlink. Byl jsem v autorizovaného servise a tam mi řekli že pouze s aktivacnim klíčem to nepůjde dodělat Najde se tu někdo, kdo tohle řešil? Dokázali by jste mi poradit, co musím udělat abych mohl používat Apple Car Play? Diky!

• 5 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem lukas_repsol,

Ahoj, mám S3 2016 s tunerem a u Brna už nic neladím... Nepřišel jste někdo na nějaké řešení?

10. Zahájeno uživatelem Honzasvejk,

Ahoj Mám superb z roku 2017 a až jsem si koupil nový Iphone, tak jsem zjistil že to moje rádio nepodporuje. To znamená že mám úplně smůlu? Neřešil to už někdo? Díky Honza

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 10,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem loksik.lubos,

Dobry den, konecne sa mi podarilo spojaznit android auto na mojom S3 Ked pripojim tel tak nabehne obraz ale cca do minuty sa odpoji obraz musim ho jedine zase vypnut s usb a znova pripojit. V com moze byt chyba

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem marekzerzan,

Dobrý den, jsem novým majitelem Škody Superb 3 - 2016, snažím se zjistit, co vše umí infotaiment a aplikace, spároval jsem si to se škoda účtem. Zdá se mi, že přes datovou SIM (která ukazuje signál LTE) se data nesynchronizují, jen ta první synchronizace, když jsem vystavil na mobilu AP i když se zdá, že mám vše povolené ... Seznamuju se teprve s novinkama, ale zatím jsem z toho dostal jen informace na screenshotech v příloze. Je nějaká možnost dostat také možnost ovládání nezávislého topení a cokoliv jiného? Případně máta prosím nějaké tipy, jaké jsou možnosti rozšíření, jak to vylepšit? S novým vozem se teprve seznamuji

• Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Deliberator,

Zdar panove. tak se mi zblaznil e call. 6x uz jsem volal 112, ze mam vaznou nehodu. Uz mi i nejakej zaznamnik vyhrozoval, ze dostanu 1659 euro pokutu. Po pripojeni na diag to hlasi senzor narazu-zkrat. Po smazani za chvili policii volame znovu. Existuje nekdo mimo Ruska, kdo cely ecall dokaze softwarove, nebo hardwarove vyndat? Auto ma najeto 4tis km, a zatim je problem se zadni kamerou a timto. Musim rict, ze po faceliftu bych uz toto necekal.

• 4 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  14. Ahoj, neřešil jste někdo výpadky při přehrávání hudby z iPhone, kdy hudba v pohodě začne hrát, ale po chvíli hudba úplně ztichne a třeba za 20s zase pokračuje? Tohle se opakuje během jízdy každou chvíli. Přitom na mobilu i na displeji v autě přehrávání běží. Dělá mi to jak přes CarPlay, tak i přehrávání přes klasické Bluetooth spojení. Pozastavit hudbu a znovu spustit nepomáhá, zesílení/zeslabení také ne. HW: Superb III 2021, infotainment Amundsen v poslední verzi, repro Canton, iPhone 11 s posledním iOS.

• 6 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Zdravím, je nějaká možnost zobrazení kamery ve VC jak to ma Audina?vím že to tam jde i přes celý display.

• Díky
    • 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Tuomma,

Ahoj funguje někomu bezdrátově carplay s iphonem na superbu III fl? Prodejce mi tvrdí, že to kvůli licenčním podmínkám nefunguje i když by uz toho měl mib3 být schopen?

17. Už jsem z toho běsnej! :-) Netušíte někdo, jak zařídit aby se mi po zadání cíle v navigaci neměnil režim virtuálního kokpitu? Standardně mám zobrazení s centrálním otáčkoměrem a po zahájení navigování se mi samo přepne na režim s mapou - to nechci. Nevím jak, ale podařilo se mi to kdysi v nastavení asi nějak nastavit a automaticky zahájení navigace nic nedělalo. Teď to začlo zase dělat - buď samo od sebe, možná to spustila aktualizace dat, kterou jsem udělal nebo jsem nechtěně zmáčknul nějakou kombinaci, která to ovlivňuje. Nemáte někdo tip, jak nastavit, aby spuštění navigace neměnilo budíky? Dá se to sice vrátit na tři kliknutí, ale pij…

18. Zahájeno uživatelem hexamaster,

Zdravim chcem sa spýtať po výmene Batérie celé rádio zblblo tak som dal továrenské nastavenie ale tam zmizla funkcia AFS a mám taký pocit že teraz zle natáčajú svetlá a či je možné spätne nastaviť Rádio alebo sa to musí dokodovať .

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem titanius,

Ahojte. Dnes mi prestal fungovať predný USB port/vstup. Využívam ho hlavne na nabíjanie mobilu,a posledný týždeň aj na nabíjanie el.cigarety. Ráno ešte fungoval,no poobede už nie. Vôbec nereaguje,ani nabíjanie,spárovanie Android auto a pod... Zadný funguje normálne. Ďakujem

20. Zahájeno uživatelem Tainix,

Čau, nevím jak změnit zobrazované jméno při vytažení klíče ze zapalování. Už jsem hledal ve všech nastaveních a nic. Budu rád za radu.

• 8 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  21. Dobrý deň, chcem sa spýtať či je možná dodatočná inštalácia alebo aktivácia funkcie Apple Car Play/ Android Auto do autorádia Columbus do Škody Superb 3 2015 7 mesiac výroby .

22. Ahoj, měl bych na vás prosím dotaz ohledně Škody SuperB III (po faceliftu), rok výroby 2020, automat, výbava Laurin a Klement. Konkrétně mě zajímá nastavení tlaku v pneumatikách. Nemůžu totiž přijít na to, jak v nastavení "zkalibrovat" tlaky v pneu. U starého SuperBa a u Octavie je to v záložce "Pneumatiky", kde stačí kliknout na "SET" a tlaky se nastaví. Když ale najedu do této záložky u tohoto SuperBa, žádná taková možnost tam není. Jediné, co nabízí je volbu rozměru pneu a volbu zimních pneu a upozornění rychlosti. A jelikož jsem měnil pneumatiky a měnil tlaky, na budících na mě neustále bliká kontrolka ztráty tlaku v pneu. Neporadí někdo, jak tlaky nastavit? Moc díky!

• 1 odpověď
    • 5,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem PavelF,

Zdravím, od výroby mám nastaven naprosto nesmyslný termín návštěvy servisu za 2 roky nebo po 30 000km. Chtěl jsem si ty data upravit na poloviční. V infotainmentu jsem si položku našel akorát u ní mám uvedeno, že je blokována - nedokončená registrace nebo co. Tušítě někdo jak to zaktivovat, abych si to mohl sám urpavovat? Prodejce mi tvrdil, že ta možnost je bez nutnosti návštěvy servisu. Děkuji.

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Robert1010,

Ahoj, rad bych vedel, jestli je v nektere konfiguraci Superb 3 facelift - slot pro SD cartu - slot pro DVD. Dekuji predem za odpoved. R

25. Zahájeno uživatelem Gus,

Prosím má někdo postup na demontáž infotaimentu u Superba MR 2019 ? děkuji

• 0 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.