Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

183 témat v tomto fóru

1. Přehled cesty na maxidot

• 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
  2. zesílení telefonu

• 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  3. Skoda Motor sound app

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  4. Porucha e-call

• 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  5. Bezdratovy Carplay

• 11 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 10.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 42.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Menil som motor s oktavii 1.9dti82 kW asv všetko Pasuje aleee 3 vstrekovač je iný ako ten môj myslím šteker    Ďalej iná kabeláž na snímač otáčok  Nepasuje mi šteker motor štartuje točí ale nechce chytiť aj keď chytil tak biely dym a zdochynal ak aj chytí výkon nič turbo je dobre !  Oktavia išla pekne neklepal ani vrch anj spodok vozil som sa na nej    Co myslite co mam prerobiť robil niekto už toto ? Mam jeden kábel natiahnutý od cerpadla vedie od motora s cerpsdla niekde do palubovky Keď ho odpojim len točí keď ho zapojím chce chytit ale nechytí kde by bol problém?? Co.poradite 
    • Mi to dělá lanko na otevírání dveří u řidiče a občas i u spolujezdce. Zjistil jsem, že když lehce zatáhnu za páčku na otevírání dveří, tak to ustane. Rozdělal jsem dveře, a když jsem klepal na bovden, tak to byl přesně ten zvuk, co jsem slyšel v za jízdy. Vypadá to, že rezonuje lanko o vnitřní stěnu bovdenu. To úplně nevím, jak vyřešit. Jedině snad bovdenem s teflonovou vrstvou uvnitř, ale to bych muset celé předělat. Alespoň jsem to tedy promazal. Je to trochu lepší, ale problém to neodstranilo.
    • Ahoj, trochu bych oživil toto téma. Setkali jste se s tím, že auto do aplikace nekomunikuje? Od sobotního odpoledne se neaktualizoval stav v appce. Ani když jsem v autě seděl a bylo nastartované, tak se nespárovalo Samozřejmě pak nefunguje nic z aplikace. 
    • No, já nemám polohu zapnutou pořád (žere to baterku). A když to připojím bez zapnuté polohy, tak mi zase nejde Waze. Píše mi to na infotainmentu "Go to settings" a musim polohu zapnout ručně v telefonu, aby fungoval Waze.    Takže jsem to vyřešil takto a od té doby žádný problém s hudbou anu Wazem (až na to připojování kabelem a nemožnost pustit hudbu - viz. příspěvky výše - to jsem zase vyřešil tak, že jsem si dal do rychlého přístupu WI-FI - do lišty - tam to vypnu, zase zapnu a funguje to)
    • telefonom ako takym to nebude robi to aj na oneplus aj na motorole ale ako hovorim ked to spravi 2/3 do mesiaca a pouzivam to denne XY krat tak je to vlastne jedno. ja mam V AA nastavene ze sa mi ma hudba automaticky spustit po pripojeni. tie veci o samsung rezimy/rutina to ani nepoznam ale vlastne aj keby to bolo aj na inych znackach nerozumiem uplne dovodu napr nastavovat o kolko sekund sa mi ma spustit navigacia, urcovanie polohy atd lebo logicky ked AA zapnem tak vsetko hned funguje samo bez nejakych zasahov v nastaveniach telefonu, navigaciu spusti tu ktoru som mal spustenu naposledy cize bud waze/gmaps
  • Vytvořit nový...