Menil som motor s oktavii 1.9dti82 kW asv všetko Pasuje aleee 3 vstrekovač je iný ako ten môj myslím šteker
Ďalej iná kabeláž na snímač otáčok
Nepasuje mi šteker motor štartuje točí ale nechce chytiť aj keď chytil tak biely dym a zdochynal ak aj chytí výkon nič turbo je dobre !
Oktavia išla pekne neklepal ani vrch anj spodok vozil som sa na nej
Co myslite co mam prerobiť robil niekto už toto ? Mam jeden kábel natiahnutý od cerpadla vedie od motora s cerpsdla niekde do palubovky
Keď ho odpojim len točí keď ho zapojím chce chytit ale nechytí kde by bol problém?? Co.poradite
Mi to dělá lanko na otevírání dveří u řidiče a občas i u spolujezdce. Zjistil jsem, že když lehce zatáhnu za páčku na otevírání dveří, tak to ustane. Rozdělal jsem dveře, a když jsem klepal na bovden, tak to byl přesně ten zvuk, co jsem slyšel v za jízdy. Vypadá to, že rezonuje lanko o vnitřní stěnu bovdenu. To úplně nevím, jak vyřešit. Jedině snad bovdenem s teflonovou vrstvou uvnitř, ale to bych muset celé předělat. Alespoň jsem to tedy promazal. Je to trochu lepší, ale problém to neodstranilo.
Ahoj, trochu bych oživil toto téma.
Setkali jste se s tím, že auto do aplikace nekomunikuje? Od sobotního odpoledne se neaktualizoval stav v appce. Ani když jsem v autě seděl a bylo nastartované, tak se nespárovalo Samozřejmě pak nefunguje nic z aplikace.
No, já nemám polohu zapnutou pořád (žere to baterku). A když to připojím bez zapnuté polohy, tak mi zase nejde Waze. Píše mi to na infotainmentu "Go to settings" a musim polohu zapnout ručně v telefonu, aby fungoval Waze.
Takže jsem to vyřešil takto a od té doby žádný problém s hudbou anu Wazem (až na to připojování kabelem a nemožnost pustit hudbu - viz. příspěvky výše - to jsem zase vyřešil tak, že jsem si dal do rychlého přístupu WI-FI - do lišty - tam to vypnu, zase zapnu a funguje to)
telefonom ako takym to nebude robi to aj na oneplus aj na motorole ale ako hovorim ked to spravi 2/3 do mesiaca a pouzivam to denne XY krat tak je to vlastne jedno. ja mam V AA nastavene ze sa mi ma hudba automaticky spustit po pripojeni. tie veci o samsung rezimy/rutina to ani nepoznam ale vlastne aj keby to bolo aj na inych znackach nerozumiem uplne dovodu napr nastavovat o kolko sekund sa mi ma spustit navigacia, urcovanie polohy atd lebo logicky ked AA zapnem tak vsetko hned funguje samo bez nejakych zasahov v nastaveniach telefonu, navigaciu spusti tu ktoru som mal spustenu naposledy cize bud waze/gmaps