Přejít na obsah

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

63 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 5.5k zobrazení
  1. Demontaz treti rady

• 1 odpověď
    • 3.8k zobrazení
  2. Černá stropnice Scout

• 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
  3. Interiér Style - vymena

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 96 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 207 zobrazení
  4. Demontaz madiel

• 0 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  5. Výduchy vzduchu

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  6. interiér-látka ECO

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  7. bederní opěrka

• 0 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 811 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ten isty problem som mal na kodiaqu1 2019. Ale na superbe3 2018 mi to funguje tak ako ma- az po zapnuti zapalovania. Super apka spustu veci som si nastavil na oboch autach.
    • Tento je urcite funkcny ale verzia double 25k80, uz som objednal min4ks. I just found this on AliExpress:  €3.17 | Super Mini ELM327 Bluetooth V1.5 With Double Pic18f25k80 WIFI ELM 327 V1.5 OBD2 Scanner Universal Disgnostic Tool Android IOS https://a.aliexpress.com/_EGlLO3i
    • Zdravím lidičky Nefunguje mi ostřikovací motorek. Stěrače fungují, zamrzlé nic není,Motorek ostřiku je nový, páčka pod volantem je také plně funkční. Po zkoušce přes zkoušečku do konektoru k motorku ostřiku šťáva jde po aktivaci ostřiku, žárovička se rozsvítila.Ale po připojení k motorku ostřiku žádná odezva.Podotýkám, že motorek je daný nový.Zkoušel jsem i starší-funkční a také nic. Už si nevím rady Díky za pomoc   
    • používám ten DOUBLE z Aliexpressu co doporučoval lukyv
    • Pokud je člověk trošku zručný, dokáže si odhlučnění udělat svépomocí a cenově na tom je úplně jinde, než když to dáš někomu udělat. Dělal jsem si to na svém Superbu před cca 1-2 lety, materiál jsem kupoval z Ahifi za cca 7tis.Kč. Práce to byla pěkná a po večerech jsem vytlumil všechny boční dveře, víko kufru, místo okolo rezevy, přední kapotu. Za mě za relativně málo peněz, tak hodně muziky.  Mohu jen doporučit.  
  • Vytvořit nový...