Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem Tom269,

Protože už jsou vyhřívané sedačky do Karoqa za vcelku přijatelné ceny, zauvažoval jsem o jejich montáži do svého Karoqa 1.0 Tsi 85kW r.v. 2019. Pokud dubluji nějaké již existující téma, tak se omlouvám, ale nikde jsem nenašel úplný výčet ND (čísla WAG sedadel, ŘJ, kabeláže. ovládání climatroniku apod.), popis práce a kódování, které jsou potřeba k přestavbě. Prozatím jen předních sedaček.

2. Zahájeno uživatelem smarda84,

Zdravím,stalo se mi že při otvírání pátých elektricky ovládaných dveří zámek dveře uvolní a ozve se třikrát pípnutí a dveře se neotevřou.Po pročtení různých článků a rad na internetu jsem dospěl k názoru že by mi nevadilo ty vzpěry elektrické vyměnit za plynové.Myslíte že by to bylo v pohodě nebo je tam nějaký zádrhel.

3. Zahájeno uživatelem Marlek,

Zdarec, má někdo zavazadlový prostor řešený originální mezipodlahou? Pokud ano, rád bych poprosit o foto včetně detailní fotky bočnic. Díky

4. Zahájeno uživatelem QenTox,

Ahojte, neviem, či je to iba náš problém, ale povedal by som, že osvetlenie batožinového priestoru je naozaj slabučké až nedostatočné v Škode Karoq. Riešil to tu už niekto? Našiel som na AliExpresse niečo takéto: https://www.aliexpress.com/item/1005003606539753.html Neviem, či to je kompatibilné aj s Karoqom (v popise sa píše, že je to pre Fabiu, Octaviu, Superb, Roomster a Kodiaq). Hodnotenia na produkt sú výborné a už podľa fotiek vidno ten rozdiel oproti továrenskému svetlu, ktoré je tam, len aby sa nepovedalo... Budem rád za info, ak to už niekto tu riešil. Ocením aj odkaz na svetlo, ktoré ste tam nainštalovali, prípadne rady ako to…

5. Zahájeno uživatelem kecka,

Ahoj, Měl bych dotaz ohledně sedadel Varioflex v Karoqu... Dnes jsem zjistil, že nejdou posunovat ani jedno .... Máte někdo stejný problém co může být špatně Díky za info :-) :-)

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem mapo27,

Po koupi nového vozu jsem byl nemile překvapen že ze schránky před spolujezdcem zmizel výstup vzduchu ,,klimy´´ na léto fajn věc . Ono těch věcí mizí čím dál víc . (2 háčky v kufru místo 3 , gumičky v předních kapsách dveří ) No tak k tomu ventilu klímy ,koukal sem že v kastlíku je na ventil stále připraven montážní otvor a na rozvodu vzduchu je taktéž pozůstatek na připojení hadice k onomu ventilu. Je pouze zslepen gumovou krytkou viz. foto. Práce na 15 min. 9 šroubků spustit kastlík ,zapojit hadici na výstup k tomu určený a ventil zacvaknout do otvoru v kastlíku. Čísla dílů : 5E0 816 355 ventil , 5E0 816 311 hadice

7. Zahájeno uživatelem Akeygon,

Karoq, r.v. 1/2020, patrně se bude týkat více modelů Škoda. Černé tlačítko má galvanicky pochromovanou hranu, ta se zespodu samovolně uvolnila a já se při dotyku tlačítka hluboce řízl do prstu, protože uvolněný plátek chromu je ostrý jako břitva. Krve spousta, potřísněné sedačky. Blbost, ale šlendrián první třídy. Škoda se k tomu staví alibisticky. V Americe by za to někdo vysoudil majlant. Dejte na to pozor.

8. Zahájeno uživatelem Kamahl,

Objednal som neplnohodnotnu rezevu, ale neda mi to pokoj a stale rozmyslam nad zmenou na dojazdovu a pridat dvojite dno. V kufri budem bezne prevazat 2 velke cestovne kufre. Zaroven tam mam kopu drobnosti - nakupnych Ikea tasiek atd, ktore by sa dobre zmestili pod dvojite dno. Aku konfiguraciu rezerva / dvojite dno / varioflex preferujte? Nastastie sa neda Canton, lebo to by bol dalsi problem :D

9. Zahájeno uživatelem Armyk,

Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, kde sa podeli sedačky s alcantarou? V katalógu sú, naživo som ich videl na prevádzačke, ale v cenníku ani v konfigurátore nie sú. Vopred ďakujem za viac info.

10. Zahájeno uživatelem havrosh,

Vrzou vam plasty v interieru? Ve dverich? Madla dveri? Resite? Chystate se resit? Nejake tipy a triky?

11. Zahájeno uživatelem marc9l,

Čaute, vedel by mi niekto poradiť? Zháňam textilnú výplň predných dverí do svojho Karoqa (viem, že Kodiaq a Superb to majú). Presnejšie je to látková výplň odkladacieho priestoru v predných dverách. Ide mi o to aby som zabránil rezonovaniu predmetov vo dverách napr. pri zvýšení bassov. Dík moc za každú radu, Marcel (Karoq Style 1.5dsg)

12. Zahájeno uživatelem Radim1971,

Zdravím.Mám karoqa 2017 1,5 tsi s dsg a čas od času po vypnutí zapalování se ozve pípání ale né pokaždé.Momentálně najeto 105000km.Čím to může být?

• Líbí se mi
    • 3 odpovědi
    • 739 zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem dědek,

Při pročítání konfigurace mého auta jsem narazil na položku "Přídavné tlumení vnějšího hluku" Nevíte někdo co to znamená?

• 3 odpovědi
    • 858 zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Pheorinos,

Nevíte, zda se dá prohodit jen ten střed volantu na nový s nápisem ŠKODA? Netuším, zda se musí kupovat i případně s airbagem, nebo se dá prohodit. Na celý nový volant to nevypadá. Díky za info

• 2 odpovědi
    • 861 zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem pigo,

Pánové může mi prosím někdo poradit jak rozeberu loketní opěrku. Něco v ní chrastí,ale jakmile ji zdvihnu (maximálně odklopím),tak to přestane. Nechtěl bych zbytečně ulámat nějaké packy. Děkuji za radu.

16. Zahájeno uživatelem Bumbisek,

Prosím kdo máte v Karoqu tuto zásuvku, máte i 2x USB před řadící pákou? A ty kdo tohle v autě nemají, tak mají jen jedno USB před řadící pákou? :) Setkal jsem se totiž s autem, které mělo jen jedno USB (před řadící pákou) a myslím si, že to bude touto výbavou "230V zásuvka a další USB".

17. Zahájeno uživatelem graun,

Chtěl bych požádat nějakého majitele modelu s DSG (předpokládám, že bude jedno, zda 4x4 nebo dvoukolka), aby mi vyfotil krytování pod volantem (nad pedály), zda to vypadá také stejně jako na fotce. Před předáním se tam montovala elektr. kniha jízd a jen si chci ověřit, že tam něco nezapomněli vrátit zpět. Vypadá to celkem divně, ale u ŠA se člověk nesmí divit ničemu. Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk

18. Zahájeno uživatelem Pheorinos,

Mám prahové lišty pouze na předních dveřích. U verze SportLine je to asi standart. Chtěl jsem si dokoupit i na zadní, ale nemohu najít originál Škoda. Našel jsem pouze zde, ale asi nebudou originální.

• Díky
    • 6 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem PafkaKT,

Měl bych dotaz na někoho, kdo má udělaný extra tlumení interiéru. Mám Karoqa 2 roky starého, 1.5 TSI, najeto cca 45tis. Koupil jsem ho před pár dny. A až teď jsem si všiml nepříjemného hučení nebo spíše dunění od motoru. Ale jen od cca 2000 do cca 3000 otáček. Je to za jízdy docela nepříjemné. Jak v těchto otáčkách za jízdy šlápnu na spojku a otáčky klesnou, tak to přestane. Takže od kol to není. Dělá to i bez plynu, třeba z kopce. A zde tedy můj dotaz, zda by toto nešlo vyřešit dodatečným vytlumením interiéru? (vrátit auto logicky nemůžu) Jinak zatím spokojenost s autem. Díky za info

20. Zahájeno uživatelem Pytlák,

Potřeboval bych poradit, jak demontovat lištu s tlačítky: START-STOP, parkovací asistent, varovná světla, centrální zamykání, kontrolní světla čelního airbagu spolujezdce (viz obr.) Poradí někdo? Dík.

21. Zahájeno uživatelem Matthias1984,

Ahoj. Mám Karoq FL 2.0tsi (2023) a dva dotazy. Při nastavování výše teploty (na low ticho) dochází k mírnému hučení v interiéru, zapnutí - vypnutí klimatizace nemá vliv. Je to normální jev? Intenzita otáček větráku nemá vliv. Zřejmě od topení. Když se motor zahřeje je klid. Druhý dotaz , při krátké jízdě po vypnutí motoru- vše vyplé, je v interiéru takový "dojezd" cca pár minut hučení. U předchozího Karoqu 1.5tsi manuál. Jsem se s tím nesetkal. Díky Ps- jestli toto téma už tu bylo ,omlouvám se nenašel jsem.

• 0 odpovědí
    • 944 zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem q0s,

Ahojte, postrehol som vibrácie z vnútornej strany zadného okna pri jazde. Robí to ak je okno plne zatvorené. Akonáhle len o 1cm ho stiahnem, vibrácie prestanú. Nemá niekto podobnú skúsenosť? Jedná sa o Karoq 2018. Samozrejme , že vnútorné zvuky sú tam zlé, tie plasty sú nekvalitné. Ale napr madlá som rozobral a dal som bielu lithiuvu vazelinu, a vŕzganie prestalo. edit: pridávam aj video. ako som spomínal, akonáhle by som len trošku posunul okno dole, prestane to. IMG_9729.mov

23. Zahájeno uživatelem q0s,

Ahojte , chcem sa spýtať, či by ste nevedeli poradiť ohľadom zvuku, ktorý vydáva vodičove okno. Akonáhle sa zatvára / je zatvorené, tak vydá taký klikajuci zvuk ako keby tam vnútri niečo bolo. Prikladám aj video. Neviete, čo to môže byt? Okno funguje bezproblémov (odhliadnuc od toho, že spínač vŕzga - to je bohužiaľ asi normálne..?). Vďaka IMG_8047.mov

24. Zahájeno uživatelem Freelander,

Pánové, neví někdo jak demontovat u Karoqa zadní opěradlo? U dvojkové Fábie stačilo odklopit malý měsíček a odjistit hřídel opěradla které šlo následně vyndat. Tady si nevím rady. Pokud by se mi totiž podařilo demontovat ,dokázal bych tam nacpat dva bajky. Aspoň si myslím

• 3 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem j.jurasek,

Ahoj, dnes jsme zjistili, proč je v Karoqu pořád horko. Když mám vypnuté ventilátory a klimu, tak z výduchu za čelním sklem jde pořád horký vzduch. Nevíte co s tím?

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.