Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem Matthias1984,

Ahoj, jde jednoduše mechanicky odpojit soundaktor? Konektory odpojit ,zaizolovat proti vlhkosti a hotovo? Bez toho aby byla chybová hlaška při provozu . Dost mě ten zvuk obtěžuje . Karoq 2.0 TSI . Děkuji

2. Zahájeno uživatelem smarda84,

Zdravím jsem novým majitelem Karoqu a chci se zeptat jak se dá odblokovat brzda ,třeba v garáži při vyplém motoru.

3. Zahájeno uživatelem Catexcavator,

Zdravím, mám otázku zda jde dodatečně dodělat El. otvírání kufru, jelikož jsem deb.l a neobjednal jsem ho a teď toho lituju, protože se pátý dveře extrémně špiní a už mě nebaví mít pořád špinavé ruce

4. Zahájeno uživatelem Honza44,

Zdravím,potřeboval bych poradit jakou si pořídit domu diagnostiku na servis.Reset oleje ,brzdy,akumulátor atd.

5. Zahájeno uživatelem Armyk,

Zdravím, poznáte niekto ako funguje rozpoznávanie dopravných značiek? Sníma cez kameru realitu a tú potom zobrazuje, alebo sa riadi navigáciou a premieta uložené info z gps? Ďakujem za informácie.

6. Zahájeno uživatelem Catexcavator,

Zdravím všechny, tak mi umřela baterka po třinácti měsících, najeto 24400 km. Trochu mě tohle auto školí!!! Na záruku vyměněno, ale co mě překvapilo, že z výroby to byla EXIDE EFB+ 70Ah/ 700A polskej sajrajt a nová je na chlup stejná, ale je to VARTA made in Germani se značením VW. Tak nevím co si o tom mám myslet? Ale asi je to tak, že jí vyrobí také v Polsku a akorát tam lepí jinou samolepku a jsou to hned baterky určeny pro auta na vývoz do západní Evropy a nebo je to opravdu VARTA a pro Čechy a východní Evropu montují levnější kopie z Polska ??? Celkem by mě zajímalo jaký máte vy v autech?

7. Zahájeno uživatelem Catexcavator,

Výměna,oprava zámků centrálního zamykání.

8. Zahájeno uživatelem Zufan,

Ahoj, mám dotaz ohledně panelu s tlačítky start stop, kamera, výstražná světla, atd. Lze do tohoto panelu přidat tlačítko a následně doprogramovat funkci? Nebo se musí nahradit celý panel? Nechal jsem si instalovat originální parkovací kameru, která je momentálně aktivována pouze zařazením zpátečky. Chtěl bych však mít možnost kameru aktivovat i pomocí tlačítka. Jedná se o Karoq 2020, výbava ambition plus.

9. Zahájeno uživatelem kitrab,

Zdravim, automaticka klimatizace, nastartuji auto a fouka jen smerem do kabiny, na okno ani na nohy nic. Auto se vychladi, otacky ventilatoru se snizi, ale stale studeny vzduch fouka pouze do kabiny, na predni okno a nohy nic. Pruduchy na podlaze pod prednimi sedadly co vedou dozadu take nefoukaji chladny vzduch. Neprijde mi to jako normalni chovani, a nebo se pletu? Predpokladam, pri automatickem rezimu se vzduch rozdeluje do vse smeru na okno, do kabiny a i na nohy jak vepredu tak v zadu. Diky.

• 0 odpovědí
    • 348 zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Ivon123,

Když vložím rozdvojku USB do zásuvky pro smartlink a připojím do rozdvojky kameru a dongle pro CarPlay,kamera jede ale CarPlay se nepřipojí Proč?

• Líbí se mi
      • Díky
    • 3 odpovědi
    • 695 zobrazení
  11. Ahojte. Dnes som bol v servise a konfigurovali mi riadiacu SW riadacej jednotky BSM. Opatrenie 57NL. Rád by som sa opýtal či netušíte čo táto konfigurácia zahŕňa a čoho sa týka, Ďakujem a prajem pekný deň.

• 1 odpověď
    • 453 zobrazení
  12. dobry den, vedeli by ste prosim poradiť ako vyriešiť problém. Vymenil som baterku v dialkovom ovladananí centrálneho zamykania a dialkove prestalo fungovat čo sa týka otvarania dveri. Auto sa naštartovať dá pomocou dialkoveho. Použil som potom aj druhu baterku, ale otvaranie nefunguje.

13. Zahájeno uživatelem ferda25,

Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček …

14. Zahájeno uživatelem lubomir.kozak,

Zdravím, chtěl bych se zeptat zdali je mé chování elektrické ruční brzdy normální. Zaparkuji auto v mírném kopci a aktivuji ruční brzdu, ta se rozsvítí oranžově, že je aktivní a rovněž na budíkách vidím, že je ruční brzda aktivovaná. Ovšem po nějaké době se tlačítko opět přepne z oranžového podsvícení do klasického bílého a rovněž u budíků již také nesvítí upozornění, že by byla brzda aktivní. Brzda nadále sice aktivní je, ale když opouštím auto, raději bych viděl stále že je aktivní než pouze doufal.. Například když u dveří řidiče vypnu vzadu dětem otevírání oken a dveří, tak tlačítka pro vypnutí svítí nepřetržitě a rovněž bych to očekával i u elektrické ruční brzdy.

• Pozitivní
      • Díky
      • Líbí se mi
    • 40 odpovědí
    • 38,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem David1195,

Dobrý den, koupil jsem novy vuz skoda karoq 2023 a kdyz mam vyplé rádio sem tam se ozývá takové tlumené pípání jak kdyby z měkama z pravé strany u spolujezdce.vubec nemuzu vypozorovat z kama to jde a ani proc. Prijde mi to absolutne náhodilé a je to velmi otravné. Navíc na plynu cítím vybrace a kazdou nerovnost od podvozku. Máte nekdo podobnou zkušenost?? Mockrát dekuji za odpoved.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Pheorinos,

Mám kameru 360 a při zařazení zpátečky se vůbec nepřepne obraz z kamery a čidel. Mám třeba zapnuté rádio a dám zpátečku a stále je zobrazeno rádio, nebo jiné. Čidla i světla zpátečky fungují bez problémú a slyším zvuk z reproduktorů. Auto je v záruce, tak aspoň tady jsem klidný a jen se ptám co by to mohlo být za problem. Diky

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 691 zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem cvak,

Nedaří se mi otevřít ani zavřít automaticky okna zatáhnutím za ovládání na doraz, tak jak píše manuál. Je potřeba to někde nastavovat, nebo třeba formátovat ochranu ala Fiat?

• 2 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Kubiscz,

Mám auto Škoda a propojoval jsem klíče s profily řidičů, kteří mají také různou polohu sedadla. Podařilo se mi to nastavit, ale po nějaké době se problém znovu objeví. Nemáte s tím někdo zkušenost?

19. Zahájeno uživatelem Tomas1428,

Zdravím, prosím na jakou teplotu hřeje volant když ho pustím naplno ? Přijde mi oproti jiným značkám, že volant nehřeje úplně naplno. Je možné přes diagnostiku zvednout hodnoty vyhřívání např. z 20 na 30 celsia ? Děkuji

• Líbí se mi
    • 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Martin Rušaj,

Ahoj pánové. Tak mám ponaučení, že mám sebou vozit i druhý klíč od auta. Byl jsem si zabruslit a v tom chladu se totálně vybila baterka v klíči. Přijdu k autu a nic, Odemkl jsem dveře přes krytku a zkouším startovat tlačítkem a klíč není v dosahu! Ještě, že syn byl doma a dovezl druhý klíč. Kdyby byl všední den, tak koupím novou baterku do klíče. Ale jsou svátky. Myslím si, že by to mohlo fungovat na nějaký nouzový režim. že by se přiložil klíč k tlačítku a nastartovalo by to. Syn má Oktávku a šlo mu to. Ale asi jsem měl baterku totálně mrtvou.

21. Zahájeno uživatelem BoBo88,

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost (pokud to vůbec jde) s výměnou USB v phone boxu za dvojité USB (viz foto)?

22. Zahájeno uživatelem havrosh,

Resil jste nekdo jak umistit CarStick v Karoqu, aby byl schovany v prihradce a prihradka se dala zavrit??? Nejaky tip na lomeny USB kabel/redukci? Mam na mysli neco takoveho https://www.softcom.cz/eshop/usb-2-0-kabel-prodluzovaci-a-af-30-cm-lomeny-vlevo_d156552.html

23. Zahájeno uživatelem Tomas1428,

Zdravím, poprosím nemá někdo schéma zapojeni multifunkčního volantu bez výhřevu pro Karoqa rok 2019 ? Děkuji

• 1 odpověď
    • 841 zobrazení
  24. Jaký máte názor na Nezávislé přídavné topení ? Nahradí to vyhřívané přední okno, stoji to za ty peníze? vím, že už se to na Foru řešilo, ale konkrétně u karoqa jsem to nenašel :-).

25. Zahájeno uživatelem Dejf..,

Ahoj, koupil jsem si redukci na skrytou zásuvku do pojistkového prostoru viz. ebay_odkaz. Potřeboval bych tuto redukci připojit na pojistku, která se vypne po vypnutí klíčku (otevření dveří, jelikož mám KESSY) a nedaří se mi žádnou takovou najít. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Ideálně velikost mini. Zkoušel jsem parkovací kameru, phone box, ovládací páčky pod volantem i elektrický zámek volantu. Všechny jsou bohužel neustále zaplé. Měl byste někdo tip? pojistky_jpg Díky moc borci.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.