Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem Andrej,

Zdravím může mi někdo poskytnout délku servomotoru pátých dveří KAMIQ a KAROQ. Je možné servomotory z KAROQ použít na KAMIQ?

2. Zahájeno uživatelem Irena K,

Mezi budiky pod volantem se objevila hláska Žádné záznamy…jinak vše funguje…co s tím? Servis objednán za 3 týdny…

• Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem milanovnik,

Dobrý den, prosím o radu jak udělat, aby se nezobrazovala hláška o účtu na obrazovce při každém nastartování. Hláška se musí odklepnout, jinak tam bude (déle než 5 minut sem to nevydržel). Díky

4. Zahájeno uživatelem AndrewCZ,

Ahoj, naši si koupili nového Kamiqa, nicméně Side assist v něm není a nemá ani dělené zrcátka. Dá se Side assist do Kamiqa dodělat, řešili jste to někdo? Díky.

• 14 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  5. Ahoj, samozatmavovací zrcátka v mém kamiku mají cca 4mm vnější okraj který se nezatmavuje což mi dost vadí zejména u vnitřního zrcátka- odrazy světel v tomto okraji mě v noci oslňují. Chtěl bych si ze zatmavovací folie vyříznout "pásek" který by tento pruh zakryl. Chtěl bych se zeptat kde se nachází senzor světla pro stmívání- respektive zda by pásek tmavé folie nenarušil funkci stmívání. Dále bych se chtěl zeptat zda existuje návod na dodělání tlačítka na zatmavení, případně zda by nešlo nakódovat možnost ručního zatmavení zpětného zrcátka. Případně zda by bylo možné vyměnit alespoň vnitžní zrcátko za jiné samozatmavovací po celé ploše. …

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Brum,

Prosím o pomoc. Po startu mi Kamiq 3x zapípá a objeví se bílá kontrolka radarových asistentů s přesýpacími hodinami. Ví někdo co to je? V manuálu nula nula nic.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Věděl jsem, že auto bude přes týden sloužit jen k popojíždění, chtěl jsem vyzkoušet odolnost baterie a funkčnost inteligentního dobíjení. Pro orientaci naprosto stačí. Někdo má z toho obavy, odpojuje to, nabíječky a vymýšlení všeho možného. Pokud se chytí dobrý kus jako tento, není důvod k obavám, inteligentně to funguje. Přes 7 let tuto EU vymoženost mám v autech, vždy fungovali, nenabíjím, baterie v prvním stále původní. Auto má z výroby TZ, větší baterie myslím 70Ah, alternátor by měl být 180A. Nějaké ty rady rádoby odborníků, že na jeden start 15, 20 km není třeba. Scénář - ráno do práce, večer z práce, jedna delší cesta 10 dní za sebou. Vždy se na tu…

8. Zahájeno uživatelem Jawores,

Zdar, mám auto asi 3 měsíce a už po 2 se objevil problém, při zastavení auta se sepne jeden parkovací senzor a hlásí že mám před autem překážku, i když před autem nic není. Problém je ten že to dělá jen někdy, myslel jsem že se do něj může dostat voda ale hlásí chybu i když je dlouho sucho, proto s tím už neletim do škodovky na reklamaci. Otázka zní měl už někdo podobný problém ? Dá se reklamovat senzor který jen někdy dělá problém ?

9. Zahájeno uživatelem Aleš Sluka,

Zdravím a mám následující dotaz: při vypnuté klimatizaci (manuální) a nastavení foukání ventilátoru na čelní sklo, je vzduch hodně studený (jako, kdyby byla klimatizace zapnuta). Jelikož parkuji v garáži, tak po jízdě a zaparkování je za autem vidět voda (zřejmě z výparníku). Další věc: včera, když jsem vyjel z garáže a venku bylo po dešti a měl jsem zapnuté foukání ventilátoru na čelní sklo, tak se mi mlžilo toto sklo zvenku. Po setření skla stěračem to na chvíli pomohlo, ale sklo se opět zamlžilo. Moc nepomohlo ani zapnutí topení. Máte někdo s tímto zkušenosti. Děkuji Sluka

• 5 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem havrosh,

Ahojte, u dva roky stareho Kamiqa resim neustale unik chladiva klimatizace... reseno pouze s autorizovanym servisem 18.05.2021 - zustatek cca 50g chladiva, doplneno, pridana nejaka kontrastni latka, po tydnu kontrola, vse OK, nikde to neunika, reklamace uzavrena 12.08.2021 - nedostatek chladiva + vymena cidla tlaku, doplneno medium, reklamace uzavrena 13.04.2022 - 2leta serviska + olej, behem cesty ze servisu zjisteno, ze klima opet nefunguje 20.04.2022 - zustatek cca 38g chladiva, vymena ventilu plneni, tlakova zkouska, testovano cuchacem 16.05.2022 - kontrola UV, udajne OK 16.06.2022 - kontrola UV, udajne OK …

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem medoo,

Zdravim, vedel by niekto z BA a okolia domontovat tuto sadu pre dodatočnu montaz prednych parkovacich senzorov? PDC vorne Kamiq Dakujem za pomoc!

12. Zahájeno uživatelem medoo,

Zdravím všetkých, keďže som prešiel fórum pre Kamiq aj Scalu a nenašiel podobnú tému, chcel by som sa spýtať ci ma niekto skúsenosti s LED žiarovkou s CAN Bus pre spiatočku na Kamiqa, ktorá by nevyhadzovala chybu v Infotaimente. Vyskúšal som LED čo mam v Karoqu, ale v Kamiqu (RV 11/2021) všetky vykazujú chybu svetiel v Infotaimente aj v chybovej pamäti. Alebo existuje moznost prekodovat (VCDS alebo VCP) svetlo spiatocky tak aby system nevykazoval chybu?

13. Zahájeno uživatelem Karel Bůna,

Můžete mně někdo doporučit kabel do Kamiqa z USB-C na mikro USB? Kamarád si pořídil nějaký do Scaly a nedokáže dobře dobíjet mobil Tak bych potřeboval vědět, jestli máte někdo nějaký vyzkoušený. Dík

• Líbí se mi
      • Díky
    • 8 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem serls,

Ahoj chlapi, Potřeboval bych dodělat externi GPS do Kamiqa, a potřeboval bych pro rozpoznání jízdy kabel či svorku, kde po nastartovaní nebo po stisknutí START budu mít 12-24V. Klasicky jako když otočíš do prvni pozice klíčkem, ale ale nemám. Děkuji za rady. JW.

• 6 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem j.barva,

Zdravím. Mám prosbu (nevím zda je to problém, nebo už to tak "z výroby bylo"). Při couvání pomocí zadní kamery se mi na Kamiqu ukáže pravý zadní senzor črveně a hláška zkontrolujte dráhu...tu hlášku to hlásí pořád - to vím..ale nejsem si jist, zda oba zadní nesvítily bíle, až když je překážka tak zčervená (viz foto - odkaz) - Nicméně na diagnostice mi říkali, že je vše OK - že jde jen o designové zobrazení. Setkal se s tím už někdo? Díky za rady :-) odkaz na foto http://prntscr.com/15i1q9h

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jawores,

Zdar chci se zeptat na funkčnost Lane assistu ve vašich autech, protože se mi nezdá že funguje na 100%. Když jsem Lane assist zkoušel u S3 nebo kodiaqa tak po nějaké době když viděl že nesahám na volant tak mi šlápl několikrát na brzdu. U kamiqa je rozdíl ten, že mě 3x upozorní že se mám chytit volantu a když nereaguju tak vypne zmíní ikona z budíku a v nejhorším případě by mě pak poslal do svodidel. A to si nemyslím že je úplně oka. Zkoušel ho někdo z vás tak důkladně už? Je to normální nebo SW chyba ?

17. Zahájeno uživatelem JosefKamiq,

Elektrické otevírání víka kufru funguje. Zavírání tlačítkem ale zlobí. Není to závislé na teplotě. Při stisku tlačítka při víku v horním poloze, tedy když chci zavřít, tak víko popojede jen kousek dolů a zastaví se. Dráha, kterou popojede je zhruba stále stejná. Při druhém stisku tlačítka většinou dojde ke správnému zavření, někdy ale naopak jede zpět nahoru. Při první návštěvě servisu bylo slovy technika provedeno přenastavení a reset systému. Toto nepomohlo. Druhá návštěva znamenala auto nechat tam přes noc, protože se do toho musela Škoda napíchnout na dálku s nějakou hlubší diagnostikou. Byl vyměněn zámek kufru, ve kterém je prý elektronika zodpovědná za elektrické ov…

• 7 odpovědí
    • 13,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Dodi 15,

Již jsem jednou o tom psal u mě ve vlákně, ale bez odezvy. Zkusil by to někdo u Kamiqa, jestli je na tom stejně? Odemknete auto, zapalování nezapínáte /nestisknete/ a zkuste, jestli vám jdou ostřikovače, přední i zadní. U mě to tak je, příjdu odemknu a ostřikovače stříkají, stěrače stojí. Pokud to není chyba, tak proč tomu tak je? Vždy to přeci bylo, až po otočení klíčku do polohy jedna, kdy se rozsvítí kontrolky.

19. Zahájeno uživatelem Vladimír Bugár,

vyzna sa niekto, je toto dolezite? auto funguje, ziadnu chybu mi nevypisuje... a ten cerveny preseknuty kablik je k elektronickemu odpudzovacu kun... zeby sikovna kuna prehryzla spravny kablik? :D volal som aj do servisu, ale nie je servisak dostupny, tak som mu poslal na e-mail foto s popisom...

20. Zahájeno uživatelem JakubAsgard,

Zdravím, netušíte někdo jaký je rozdíl v napájení mezi zapalovačem a USB konektorem? Jsou oba pod napětím stále (i s vypnutým zapalováním) nebo je to odlišné? Jde mi o zapojení kamery, ve Fabii jsem ji měl v zapalovači, ale pak natáčela 24/7 a občas mi i auto zahlásilo, že má vybito... Chtěl bych se tomuto vyhnout. Díky.

• 4 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Pilad,

Myslel jsem si že když zapomenu zamknout auto a vzdálím se od něj že se automaticky po nějaké době zamkne. Funguje jen to že když auto odemknu a neotevřu dveře samo se zamkne. Jde to nějak nastavit aby se automaticky zamklo?

• 2 odpovědi
    • 8,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem milanovnik,

Mám KeyLess, při vystoupení z nastartovaného vozu s DSG (otevírání garáže, vynášení nákupu) s klíčkem v kapse mi po krátké době motor vypne. Octavie 3 to nedělala, dá se to někde nastavit? díky M

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem pavel3,

Zdravím. Mám objednán Kamiq s bezklíčovým odemykáním a zamykáním. Doma parkuji v garáži v domě a vždy jsem nechával klíč ve vozidle. Zajímalo by mne jestli když nechám klíč ležet uvnitř vozu jestli se nebude sám zamykat. Případně jestli ovladač nebude stále hledat kód vozidla a nebude se rychleji vybíjet baterie v ovladači. Díky.

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.