Díky zejména @gary90 za skvělé a přehledné shrnutí. Když už jsme u těch shrnovaček, tak je nějaký zásadní rozdíl mezi Amundsenem a Columbusem u aut RV 2022 a více? Někde jsem četl, že od 2022 mají SIII už pouze MIB3 a tedy Amundsen vs Columbus je pouze o větším displeji a chybějících točítkách na Columbu?
Z toho, co jsem se dostudoval, tak:
- pACC použivat stejně nechci, protože to dle různých informací funguje dost všelijak
- rád bych používal Apple Car Play bezdrátově - podporují to oba systémy? - telefony jsou komunikačně a hardwarově vždycky někde jinde než zastaralé systémy v autech.
- CANTON sound systém by měly podporovat oba systémy
- ostatní asistenční služby jízdy 2.0 by taktéž měly šlapat na obou...
Já bych v tomto případě nic nevymýšlel a radši obětoval tu tisícovku navíc.
Ať to nalepí AS a zanesou výměnu oficiálně do záznamů v elektronické servisce.
Jakákoliv neoficiální manipulace s identifikačními štítky by se mohla do budoucna vymstít.
Problém na STK nebo při prodeji za tu ušetřenou částku asi nestojí. 🤔
Pomůže někdo s úpravou eeprom pro otočení měření paliva ?
Osobně si myslím, že stačí pouze úprava eepromky.
Co jsem četl různá fóra, tak by to měla být oblast eepromky
2E0h - 2E8h
nebo
270h-27Fh
280h-28Fh
je i možné, že dle modelu je i jiné umístění v oblasti eepromky ....
Automobilový design je zajímavé umění. Radikální stylingové nápady, které byly poprvé načrtnuty na papíře, zřídka skončí na sériovém voze podle představ. Výrobci automobilů však někdy dávají svým designérům volnost, aby se pustili do divočiny a dávají průchod neuvěřitelně skvělým výsledkům. Kreativní myslitelé v Peugeot to udělali a předělali ikonickou 504 na děsivou zbraň Pikes Peak. Hezké nebo ošklivé? Posuďte sami Vůz postavený v Peugeot Design Lab má všechny vychytávky, které byste očekávali – široké přední blatníky karoserie s viditelnými vrcholy kol, obrovské zadní křídlo, gargantuovské zadní části, velký splitter a stejně směšný difuzor. Nemá ani zadní nárazník, přičemž zadní kola […]
Článek Peugeot dal designerům volnou ruku a oni přišli s tímto se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Předpokládám, že auto má najeto raketu, takže otázka zní jak dlouho ho vlastníš a jak znáš jeho provozní historii. Jinak by to chtělo kompletní výpis chybových hlášek a zmínit jestli jde o automat nebo manuál. pak logicky zkontrolovat sensory, popř. pokud je to možné vyčíst jejich hodnoty diagnostikou popř. napíchnout osciloskopem. Nevím jak moc na to trpí 1.9 TDI, ale 1.4 TDI často trpí na zvýšenou axiální vůli klikové hřídele a ta pak 'ujíždí' sensoru a ten dává nesmyslné hodnoty, což dle mých informací znamená KO motoru.
Takže shrnuto, zajeď někam kde dělají paralelní diagnostiku, protože to sám dohromady asi nedáš.