Přejít na obsah

54 témat v tomto fóru

• 13 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
  1. Predny diferak

• 0 odpovědí
    • 810 zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
  2. Ošetrenie dutín / podvozka

• 3 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
  3. Jaký doporučíte hever?

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 7.1k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  4. Zvuky od zadní nápravy

• 8 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
  5. Režimy jízdy

• 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  6. Pohon 4x4

• 4 odpovědi
    • 6.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  7. VAQ diferenciál

• 4 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  8. Pískanie a klepot

• 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den,  Chtěl bych se zeptat. Když mám octavia 3 2.0tsi 140kw a mám zde převodovku dq381. Tak když pustím brzdový pedál, tak se auto rozjede bez skubnuti a pak když přidám trochu plynu také preradi bez skubnuti.  Je to takto v pořádku nebo by to mělo samo zařadit dvojku bez plynu? 
    • Ahoj všem,  obracím se s dotazem - dnes se mi na autě rozsvítila kontrolka motoru. Když jsem se vecpal na diagnostiku do Škodovky, načetli chybu P22A100 viz fotka. Nemá s tím, prosím, někdo zkušenosti? Podotýkám, že NOx senzor číslo 1 je už vyměněn. Nevím, zda toto znamená, že umřel ten druhý, který tam je? Nicméně, auto je 06/2018 a už má svých 205tis km 😛
    • Nemůžeš, protože jsi nepoužil vyhledávání. Takové téma zde již samozřejmě dávno je... LOCK.
    • Tak to se schválně podívám to mě ani nenapadlo a nedíval jsem se tam. Na středním mám standardně nastavený jízdní režimy, na dálnici dávám automaticky sport.
    • Mám takové pouze moje podezření, že celý ten problém s lambdou mají auta jezdící častěji na benzin. U mě se problém s odcházející lambdou za katem projevil vždy, když jsem auto provozoval déle na benzin. Bavil jsem se s taxikářem co měl několik octavií na CNG a ten tento problém vůbec neznal. Logicky z důvodu ekonomiky na benzin vůbec nejezdil. Ale je to jen moje podezření, auto podle mě není na jízdu na benzin prostě stavěné, a proto lambda častěji odchází než u běžné benzinové 1.4.  
  • Vytvořit nový...