Ostatní
Co se jinam nehodí a týká se Fábií.
15 témat v tomto fóru
-
ŠKODA Fabia 4. generace Čtvrtá generace vozu ŠKODA FABIA má výrazný vzhled a nabízí velkorysejší vnitřní prostor, více komfortu a vyšší úroveň bezpečnosti díky moderním asistenčním systémům. 22 let od premiéry spojuje oblíbená FABIA známé přednosti vozů ŠKODA, mezi které patří spolehlivost, snadná obsluha a vysoká praktičnost, s vyšší úrovní bezpečnosti, komfortu a dynamiky. https://www.auto.cz/skoda-fabia-iv-2021-nova-generace-pry-bude-krasna-hlavne-se-ale-zbavi-nejvetsi-slabiny-132897
-
-
- 878 odpovědí
- 215,1tis zobrazení
- 11 sledujících
-
-
-
https://www.autojournal.cz/test-ojetiny-skoda-fabia-iv-co-nove-auto-nerekne/
-
-
- 10 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Interiér Fabia IV-Karoserie_pra╠üce_vnitr╠îni╠ü.pdf
-
-
- 5 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s konfigurací F4, váhám jestli připácet za climatronic, případně za sportovní podvozek či paket pro špatné cesty... Jaké máte zkušenosti vy, stávající majitelé? Má to cenu, nebo ne? S autem budu jezdit z 60% po okreskách, 30% rychlostní silnice a dalnice a minimum města, jezdím poměrně svižně. Dále bych se chtěl zeptat, co stojí za to si připlatit a co třeba máte a řekli jste si že to byl zbytečný příplatek? Momentálně jsem nakloněn k Ambition Plus + climatronic (style mít nemůžu kvůli MPI). Díky všem za postřehy Jakub
-
-
- 38 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
22 let od premiéry prvního modelu FABIA uvádí společnost ŠKODA AUTO na trh čtvrtou generaci tohoto oblíbeného vozu. Ten je poprvé postaven na modulární platformě MQB A0 koncernu Volkswagen a nabízí nejvelkorysejší prostor ve své třídě, vyšší komfort a mnoho nových asistenčních systémů. Nová FABIA se také může pochlubit tradičními přednostmi vozů ŠKODA, mezi které patří přesvědčivý poměr ceny a užitné hodnoty, vysoká funkčnost a mnoho Simply Clever prvků. Tiskova_mapa_SKODA_FABIA_WP.pdf Exterier SKODA_FABIA_Exterier_I.pdf SKODA_FABIA_Exte…
-
- 3 odpovědi
- 11,7tis zobrazení
-
-
Zajímalo by mě jak jste spokojeni s novou Fabii. Co vám na ni vadí, co je naopak dobré atd. Já vlastním Fabii 4, 1,0TSI 81kw. Na pohled je auto pěkné, prostorné , jezdí na to, že to je 3hrnek, svižně a spotřeba není taky špatná. Jezdím za 5,5 průměrem. Ale vše má své ale. Jak u Kamiqa tak i u fabie 4 nemohu najít dobrou polohu na sedačce. I když sedačka je u nové Fabie jinak dělaná přesto se musím v ní pořád srovnávat . Připadá mi to, jakoby tam byla ze šikma. Když si sednu do Kamiqa Monte Carlo tak tam zapadnu lépe.,Když jsem jezdil VW prostě jsem si sedl a byla to pohoda ale tady ne. Co se týká motoru tak výkon dostačující, nikdo nepozná že to je jen 1litr ale je v…
-
-
- 17 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jsem vlastník Fabie 4. Zajímalo by mě na kolik vás vyšla první servisní prohlídka a kde. Díky.
-
-
- 25 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, poradí někdo jak se volí zobrazení celkového počtu ujetých km a denní počet ujetých km. Přístrojová deska ukazuje denní stav ujetých km před kterým je označení Trip. V návodu není uvedeno jak mezi těmito údaji přepínat. Zkouším všechno možné, ale nic nic nic. Díky za každou radu. Masoox
-
-
- 10 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, koupil jsem novou Fabii 4 Selection a po načerpání plné nádrže mi počítač ukazoval dojezd 510 km. Dlouhodobou (průměrnou) spotřebu mám 5.6 km. Mám 40 l nádrž. Neměl by být dojezd vyšší? Nyní ujeto cca 230 km a dojezd je 410 km. Díky za případné odpovědi
-
- 4 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
-
-
Dobrý deň. Zanedlho to budú 4 roky výroby a budúci rok by mal pravdepodobne prísť Facelift. Pokiaľ viem vnútorná modernizácia prebehla spolu so Scalou a Kamikom. Neviete niekto od Škoda Auto čo nové sa chystá na facelift. Či má význam čakať s výmenou. Či bude facelift decentný alebo výrazný. Či sa chystajú Matrix svetlá alebo základné parabolické s lepšou účinnosťou. Ohľadne Virtuálneho kokpitu a dotykových IT. Či príde zmena a prejde auto na novšie MIB. Ak by mal niekto nejaké informácie priamo zo Škoda Auto bol by som vďačný. Ďakujem.
-
- 0 odpovědí
- 816 zobrazení
-
-
-
Zkusím otevřít nové téma...:) Jakou máte dodací lhůtu od objednání...?
-
-
- 31 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, řeším teď po koupi Fabie 4 výměnu oleje, najeto cca 16000km, zároveň má auto prodlouženou záruku a nechci o ni přijít kvůli nedodržování servisních intervalů nebo výměně oleje někde mimo AS. Upřímně, chci co nejvíce ušetřit a když mi v AS řekli cenu za výměnu oleje 6 tisíc a se servisní prohlídkou cca 9 tisíc, tak jsem jen čuměl. Tak jsem trochu začal googlit a hledat ceny výměny olejů na fórech, zda to je normální. Bohužel asi je, divná doba mít takovou marži na oleji a filtru. 😃 Každopádně jsem narazil na stránkách Škody na Předplacený servis, kde jsem si vybral řadu Fabia a vyskočilo na mne, že mají akci 2 servisní prohlídky za cenu 1, viz. obrázek. Ch…
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ibiza FR 1.5 TSI DSG facelift má základní ceníkovou cenu 544 900 Kč.
-
-
- 92 odpovědí
- 30,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
ŠKODA FABIA RS Rally2: Další kapitola úspěšného příběhu Nový závodní vůz ŠKODA Motorsport vychází z modelu FABIA čtvrté generace Nástupce modelu FABIA Rally2 evo má nový motor a mnoho dalších vylepšení Úspěšně dokončený rozsáhlý testovací program na asfaltu, štěrku a sněhu ŠKODA Motorsport prezentuje nástupce vozu FABIA Rally2 evo. Nový závodní vůz z Mladé Boleslavi vychází ze čtvrté generace vozu ŠKODA FABIA a jde ve stopách nejúspěšnějšího vozu kategorie Rally2 posledních let. ŠKODA Motorsport pro nový vůz vyvinula nový motor, dále vylepšila ovládání, pohonné ústrojí a …
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
22 let od premiéry prvního modelu FABIA představuje společnost ŠKODA AUTO čtvrtou generaci tohoto oblíbeného vozu
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-