Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Fábií.

1. Zahájeno uživatelem Pawouk,

ŠKODA Fabia 4. generace Čtvrtá generace vozu ŠKODA FABIA má výrazný vzhled a nabízí velkorysejší vnitřní prostor, více komfortu a vyšší úroveň bezpečnosti díky moderním asistenčním systémům. 22 let od premiéry spojuje oblíbená FABIA známé přednosti vozů ŠKODA, mezi které patří spolehlivost, snadná obsluha a vysoká praktičnost, s vyšší úrovní bezpečnosti, komfortu a dynamiky. https://www.auto.cz/skoda-fabia-iv-2021-nova-generace-pry-bude-krasna-hlavne-se-ale-zbavi-nejvetsi-slabiny-132897

2. Zahájeno uživatelem Ondra16V,

https://www.autojournal.cz/test-ojetiny-skoda-fabia-iv-co-nove-auto-nerekne/

3. Interiér Fabia IV-Karoserie_pra╠üce_vnitr╠îni╠ü.pdf

4. Zahájeno uživatelem Kubik87,

Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s konfigurací F4, váhám jestli připácet za climatronic, případně za sportovní podvozek či paket pro špatné cesty... Jaké máte zkušenosti vy, stávající majitelé? Má to cenu, nebo ne? S autem budu jezdit z 60% po okreskách, 30% rychlostní silnice a dalnice a minimum města, jezdím poměrně svižně. Dále bych se chtěl zeptat, co stojí za to si připlatit a co třeba máte a řekli jste si že to byl zbytečný příplatek? Momentálně jsem nakloněn k Ambition Plus + climatronic (style mít nemůžu kvůli MPI). Díky všem za postřehy Jakub

5. Zahájeno uživatelem PTiCA,

22 let od premiéry prvního modelu FABIA uvádí společnost ŠKODA AUTO na trh čtvrtou generaci tohoto oblíbeného vozu. Ten je poprvé postaven na modulární platformě MQB A0 koncernu Volkswagen a nabízí nejvelkorysejší prostor ve své třídě, vyšší komfort a mnoho nových asistenčních systémů. Nová FABIA se také může pochlubit tradičními přednostmi vozů ŠKODA, mezi které patří přesvědčivý poměr ceny a užitné hodnoty, vysoká funkčnost a mnoho Simply Clever prvků. Tiskova_mapa_SKODA_FABIA_WP.pdf Exterier SKODA_FABIA_Exterier_I.pdf SKODA_FABIA_Exte…

• 3 odpovědi
    • 11,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Hkubes,

Zajímalo by mě jak jste spokojeni s novou Fabii. Co vám na ni vadí, co je naopak dobré atd. Já vlastním Fabii 4, 1,0TSI 81kw. Na pohled je auto pěkné, prostorné , jezdí na to, že to je 3hrnek, svižně a spotřeba není taky špatná. Jezdím za 5,5 průměrem. Ale vše má své ale. Jak u Kamiqa tak i u fabie 4 nemohu najít dobrou polohu na sedačce. I když sedačka je u nové Fabie jinak dělaná přesto se musím v ní pořád srovnávat . Připadá mi to, jakoby tam byla ze šikma. Když si sednu do Kamiqa Monte Carlo tak tam zapadnu lépe.,Když jsem jezdil VW prostě jsem si sedl a byla to pohoda ale tady ne. Co se týká motoru tak výkon dostačující, nikdo nepozná že to je jen 1litr ale je v…

7. Zahájeno uživatelem lukyn.101,

Ahoj, jsem vlastník Fabie 4. Zajímalo by mě na kolik vás vyšla první servisní prohlídka a kde. Díky.

8. Zahájeno uživatelem masoox,

Zdravím, poradí někdo jak se volí zobrazení celkového počtu ujetých km a denní počet ujetých km. Přístrojová deska ukazuje denní stav ujetých km před kterým je označení Trip. V návodu není uvedeno jak mezi těmito údaji přepínat. Zkouším všechno možné, ale nic nic nic. Díky za každou radu. Masoox

9. Zahájeno uživatelem ovisna,

Dobrý den, koupil jsem novou Fabii 4 Selection a po načerpání plné nádrže mi počítač ukazoval dojezd 510 km. Dlouhodobou (průměrnou) spotřebu mám 5.6 km. Mám 40 l nádrž. Neměl by být dojezd vyšší? Nyní ujeto cca 230 km a dojezd je 410 km. Díky za případné odpovědi

• 4 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem RichardSA,

Dobrý deň. Zanedlho to budú 4 roky výroby a budúci rok by mal pravdepodobne prísť Facelift. Pokiaľ viem vnútorná modernizácia prebehla spolu so Scalou a Kamikom. Neviete niekto od Škoda Auto čo nové sa chystá na facelift. Či má význam čakať s výmenou. Či bude facelift decentný alebo výrazný. Či sa chystajú Matrix svetlá alebo základné parabolické s lepšou účinnosťou. Ohľadne Virtuálneho kokpitu a dotykových IT. Či príde zmena a prejde auto na novšie MIB. Ak by mal niekto nejaké informácie priamo zo Škoda Auto bol by som vďačný. Ďakujem.

• 0 odpovědí
    • 816 zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Roman.dj1,

Zkusím otevřít nové téma...:) Jakou máte dodací lhůtu od objednání...?

12. Zahájeno uživatelem alesr,

Zdravím, řeším teď po koupi Fabie 4 výměnu oleje, najeto cca 16000km, zároveň má auto prodlouženou záruku a nechci o ni přijít kvůli nedodržování servisních intervalů nebo výměně oleje někde mimo AS. Upřímně, chci co nejvíce ušetřit a když mi v AS řekli cenu za výměnu oleje 6 tisíc a se servisní prohlídkou cca 9 tisíc, tak jsem jen čuměl. Tak jsem trochu začal googlit a hledat ceny výměny olejů na fórech, zda to je normální. Bohužel asi je, divná doba mít takovou marži na oleji a filtru. 😃 Každopádně jsem narazil na stránkách Škody na Předplacený servis, kde jsem si vybral řadu Fabia a vyskočilo na mne, že mají akci 2 servisní prohlídky za cenu 1, viz. obrázek. Ch…

13. Zahájeno uživatelem Dixik2,

Ibiza FR 1.5 TSI DSG facelift má základní ceníkovou cenu 544 900 Kč.

14. Zahájeno uživatelem PTiCA,

ŠKODA FABIA RS Rally2: Další kapitola úspěšného příběhu Nový závodní vůz ŠKODA Motorsport vychází z modelu FABIA čtvrté generace Nástupce modelu FABIA Rally2 evo má nový motor a mnoho dalších vylepšení Úspěšně dokončený rozsáhlý testovací program na asfaltu, štěrku a sněhu ŠKODA Motorsport prezentuje nástupce vozu FABIA Rally2 evo. Nový závodní vůz z Mladé Boleslavi vychází ze čtvrté generace vozu ŠKODA FABIA a jde ve stopách nejúspěšnějšího vozu kategorie Rally2 posledních let. ŠKODA Motorsport pro nový vůz vyvinula nový motor, dále vylepšila ovládání, pohonné ústrojí a …

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem PTiCA,

22 let od premiéry prvního modelu FABIA představuje společnost ŠKODA AUTO čtvrtou generaci tohoto oblíbeného vozu

• 0 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.