Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

17 témat v tomto fóru

• 70 odpovědí
    • 9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 554 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 446 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 388 zobrazení
  1. Aktualizace sw 1 2

• 32 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 807 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 541 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 807 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 907 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 614 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 287 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 291 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 419 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 367 zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  2. Autokamera

• 8 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  3. Audio vybuzení?

• 9 odpovědí
    • 1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nebo zkus toto co sem dával @zipro a @keras.   AUTO LIGHT ASSIStent (automatické přepínání tlumených/dálkových světel) Jednotka 09 - CENTRAL ELECTRICS SECURITY CODE 31347 ADAPTATION FERNLICHT_ASSISTENT MENUESTERUNG FERNLICHTASSISTEN - SOUČASNÝ MENUESTERUNG FERNLICHTASSISTEN WERKSEINSTELLUNG - PRESENT erweiterte FERNLICHTASSISTEN - AFS, FLA, FERNLICHT UBER AFS FERNLICHTASSISTEN RESET - ACTIVE (no active by se měl LA sám zapínat když je přepínač v poloze AUTO)   Jednotka A5 - PŘEDNÍ SNÍMAČE SYSTÉM POMOCI ŘIDIČE security code 20103 DLOUHÉ KÓDOVÁNÍ BYTE 21 - BIT 5/BYTE 15 - BIT 5-7 RÁDIOVÝ RESET...    
    • Duplicita, už se ptáš jinde. LOCK.
    • Návody výrobce jsou k čemu? S ničím se nemá točit. Zamkne se sám - viz postup.   Zámek řízení - zablokování U vozidel se startovacím tlačítkem vypněte motor a otevřete dveře řidiče.  Pokud nejprve otevřete dveře řidiče a potom vypnete zapalování, zámek řízení se automaticky zablokuje až po zamknutí vozidla.
    • Auto je moje na operák. Spíš mě zarazilo,že ten olej začal mizet až po těch pár tisíc km. Kdyby hned od začátku zmizelo pár čárek a pak se to zastavilo tak by mi to přišlo normální.
    • Štartujem tlačidlom.    Samozrejme som vypol zapaľovanie a skúsil som otočiť volantom, aby sa zamkol.    Ako ale mám zamknúť volant keď musí byť auto zamknuté. Aký to má zmysel?   Môžem skúsiť jedine tak ako píše Dula... Ale ako hovorím, aky to ma zmysel. Očakával by som, že vypnem zapaľovanie trochu pohnem volantom a ten sa zamkne. Vybavená vec...
  • Vytvořit nový...