VitaP Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Ahoj všem! Předběžně plánuji pokec s Milan II ve Šternberku na 26.5. Nebráníme se však účasti někoho dalšího, spíše naopak. Kdo by měl opravdu zájem dorazit, dejte vědět a třeba může vzniknout zajímavý srázek! Místo a čas se upřesní podle zájmu. Editováno: 2. Říjen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 že by se na Moravě konečně něco událo?? A kde se tam chcete sejit? Možná bych pouvažoval o výletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 že by se na Moravě konečně něco událo?? A kde se tam chcete sejit? Možná bych pouvažoval o výletu. Nejlepší bude asi nějaké velké parkoviště, aby jsme se tam všichni vlezli Teď vážně - nějaký market nebo místo známé všem. Potom bych to viděl třeba na přesun na Ecce Homo. Je tam místo, kde startují hobby závody a tam se pár aut vejde. Ještě fakt nevím, podle zájmu, který je momentálně skoro na nule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 že by se na Moravě konečně něco událo?? A kde se tam chcete sejit? Možná bych pouvažoval o výletu. Nejlepší bude asi nějaké velké parkoviště, aby jsme se tam všichni vlezli Teď vážně - nějaký market nebo místo známé všem. Potom bych to viděl třeba na přesun na Ecce Homo. Je tam místo, kde startují hobby závody a tam se pár aut vejde. Ještě fakt nevím, podle zájmu, který je momentálně skoro na nule. no jo, ten zájem je velmi malý.. jak sleduju, že by se moravaci nechtěli scuknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 že by se na Moravě konečně něco událo?? A kde se tam chcete sejit? Možná bych pouvažoval o výletu. Nejlepší bude asi nějaké velké parkoviště, aby jsme se tam všichni vlezli Teď vážně - nějaký market nebo místo známé všem. Potom bych to viděl třeba na přesun na Ecce Homo. Je tam místo, kde startují hobby závody a tam se pár aut vejde. Ještě fakt nevím, podle zájmu, který je momentálně skoro na nule. no jo, ten zájem je velmi malý.. jak sleduju, že by se moravaci nechtěli scuknout? Četl jsem o nějakém srazu v Ostravě. Původně jeli všichni a nakonec tam akorát dva maníci pokecali a jeli domů. Iluze o megasrazu si rozhodně nedělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 ¨Pokud bude cas, tak se slepici briketovou muzu dorazit=)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 V sobotu 26. dopoledne můžu. S veverkou zrzečkou dorazím. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Ahoj všem, srazu se nebráním, ale.....ale na posledním srazu jsem, jak je již výše uvedeno byl jen já a Dandy a 26 ještě nevím jak mám šichtu...ale jak jsem řekl....nebráním se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Jo hoši já se spletl. Tak určitě nepřijedu. Já si splet Štenberk se Štramberk. Tak sorry. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Jo hoši já se spletl. Tak určitě nepřijedu. Já si splet Štenberk se Štramberk. Tak sorry. Čus Jako že by jsme se sešli u Cosbyho? Ten by měl určitě vééélkou radost. No, ale když nachystá občerstvení Editováno: 17. Květen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 No už jsem si plánoval že mi udělá ovládaní oken z klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 A co tak v Mosnove, zezadu od Albrechticek??Posledne jsem tam byl se Satym z octavaku, je ta aspon plocha a pokud tam zase bude banda s Facky, tak bude i prdel=)ú)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 A co tak v Mosnove, zezadu od Albrechticek??Posledne jsem tam byl se Satym z octavaku, je ta aspon plocha a pokud tam zase bude banda s Facky, tak bude i prdel=)ú)) Příště klidně. Teď už to mám a Milan taky, že během pokecu máme každý náhradní program pro drahé polovičky. Mošnov mám o kousek dál a to bych přijel sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Aha, takze tedy vlastne co?U Cosbyho navic nemate ani kde zaparkovat =))Je to tam na jeden vuz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 JJ na mosnov bych dojel taky se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jak psal někdo u jiného srazu, stanovte pevný termín nebo se nikdy nedohodnete. Definitivně tedy: Šternberk 26.5. 14:00 parkoviště PENNY MARKET na kruháči směr Ecce Homo (Opava) a po zhruba 350m je po levé straně Penny Market Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Čau kucí, já zjistím co mě o víkendu čeká a dám vědět. Myslím, že by se to vyplatilo i v malé skupince. Pokecáme o autech, plánech atd. Výsledek tady pověsíme a pak to všichni rozeberem!!! Mám to do Šternberku kousíček!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Jestli se srazik bude konat a nebudu muset do práce tak přijedu!! I když to mám cca kolem 100km. Rád bych koukl na auto od Vite a porovnal máme stejny moturek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jestli se srazik bude konat a nebudu muset do práce tak přijedu!! I když to mám cca kolem 100km. Rád bych koukl na auto od Vite a porovnal máme stejny moturek Určitě přijeď! Snad bude aspoň trochu slušné počasí, i když straší s kde čím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Viťo, takže já můžu. Počítám se sobotou ve 14:00 u Penny marketu. Kdyby se to nekonalo, tak to tady napiš, budu to sledovat!!! Na jak dlouho to tak vidíš??? Co se bude řešit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Sice nemam auti v cajku a mam jit v sobotu do prace ale rad se objevim taky dovoli li to situace Editováno: 24. Květen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Sice nemam auti v cajku a mam jit v sobotu do prace ale rad se objevim taky dovoli li to situace Auto v cajku??? Já včera urval na patníku spojler a auto ani neumývám, čekám kdy začne pršet!!! Jedem pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Zdarec kluci, už se taky těším na sobotní pokec! Ale chtěl jsem se zeptat, Víťa chce abych mu dovezl jedny MDF podložky. Bude ještě někdo chtít ušetřit poštovný?? Kolik párů mám s sebou vzít? Nechtěl bych pak slyšet "jéééžiši, to kdybych věděl..." tak ahoj v sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Takze ja opet nedorazim, mam praci, musim vydelat na turbo a spojku=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Sleduji že učast bude a ty narazniky neřeště!! Taky je nemam uplně v pořádku... a do soboty mi nove nepřijdou. Budu tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.