Přejít na obsah

Varování před Auto-Branka

Anachron

Doporučené příspěvky

Rád bych tímto varoval před "profesionalitou" Auto-Branka.Kontaktoval jsem tento servis když mi na Octě svítíla kontrolka závady řízení motoru.Necham jsem ještě předtím u známého připojit vozidlo na VAG, dle jeho slov odešla Lambda, kterou neměl skladem.Přišel jsem s tímto do tohoto "autorizovaného" servisu, po několika dnech jsem byl informován, že se jedná o vadný díl výfuku s katalizátorem(lambdu ani netestovali), nechal jsem tedy vyměnit a vyplázl jsem 25tis, když mě žena vezla na letiště tak po ujetí cca 30 km svítí kontrolka opět.Chápů, že né vždy je jednoduché takovouto závadu odentifikoval, ale od toho jsem přeci navštívil partnerský servis Škoda Auto.Budu jim celou opravu reklamovat, nechť napraví na své náklady...Máte někdo podobné zkušenosti?Omlouvám se za případné pravopisné chyby, psáno v rozčilení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád bych tímto varoval před "profesionalitou" Auto-Branka.Kontaktoval jsem tento servis když mi na Octě svítíla kontrolka závady řízení motoru.Necham jsem ještě předtím u známého připojit vozidlo na VAG, dle jeho slov odešla Lambda, kterou neměl skladem.Přišel jsem s tímto do tohoto "autorizovaného" servisu, po několika dnech jsem byl informován, že se jedná o vadný díl výfuku s katalizátorem(lambdu ani netestovali), nechal jsem tedy vyměnit a vyplázl jsem 25tis, když mě žena vezla na letiště tak po ujetí cca 30 km svítí kontrolka opět.Chápů, že né vždy je jednoduché takovouto závadu odentifikoval, ale od toho jsem přeci navštívil partnerský servis Škoda Auto.Budu jim celou opravu reklamovat, nechť napraví na své náklady...Máte někdo podobné zkušenosti?Omlouvám se za případné pravopisné chyby, psáno v rozčilení.

tak to je drsny.kazdopadne jak pises opravu by jem jim omlatil o palicu a at to zpravi na svoje naklady.ja servisiju bed v jednom dost dobrym servise a kdyz jde o neco normalniho u kamararada.kazdopadne kdyz jsem byl ve skodovce a rikam jim ze by jsem chtel maxidot a jestli by sel unich sehnat cip immo 3g uplne cumel a nevdel ktera bije.jen mi rekl ze zamky na 3g s klicema by me vysli na 10 500kc...rekl mi ze nejde maxidot za zadnou cenu dat do 2.5g hadal se malem.tak jsem se sbalil a odesel.timto u me skoda auto skoncila.kdyby jsem mel auto v zaruce tak jasny ze by jsem jezdil na garancky a opravy...preji hodne stesti

Odkaz ke komentáři

Bohužel původní díl mi ani nebyl vrácen, prý se odesílá do Škodovky-ruku na srdce kdo by se s tím tahal,jde mi spíše o přístup.Pokud se během dnešního dne nikdo z té společnosti neozve tak ruším služební cestu a pojedu jim to trochu srovnat.Aby nekdo delal ze zákazníka blbce, to udělat můj zaměstnanec tak letí.Pokud mají nechopné servisáky tak ať radeji nic neslibují.Kbybych je neposlouchal a nechal to u nějakého "garažového" technika jak oni říkají tak bych udělal lépe. Mám alespoň poučení do budoucna.

Odkaz ke komentáři

Je to ale prasárna, já osobně mám auto jako uživatel a umím tak dolít kapalinu do ostřikovačů:), na takových jako jsem já vidělávají.Člověk se snaží jít ke kováři a talhle to dopadne.No nic, psal jsem již do Škodovky tak uvidím až se ozvou.Nejhorší je, že jsem jim zaplatil 25tis za opravu a oni mi jeste uctuji 5tis za pujceni nahradniho vozu, nic divného ale pokud jim budu jejich skvele odvedenou praci reklamovat tak opet budu potrebovat nahradni vůz a opet si jej budu muset zaplatit.PROSTE U NAS PLATI, NAS ZAKAZNIK NAS PAN!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

kluci v AutoBrance v Nachode si po domluve s kamaradem muzu odnest vse spatne co oni vyradi jako spatny dil. Nikam se nic neodesila.

Taky tam mam jednu spatnou zkusenost, kdyz jsem nechal opravovat zadni okno - bouchlo a stalo me 7000kc se vsim vsudy, tak jsem rikal at me tam daji nove to 3 brzdove svetlo, samozrejme po x dnech jezdeni po oprave jsem se podival kdyz pritelkyne zabrzdila ze 1 zarovka v 3 brzdovem svetle nesviti, sel jsem tedy ji vymenit, co jsem uvidel? Vsechny zarovky jsou na cernale tedy zrejme bud to stejne svetlo me tam nekdo soupl a nebo stare a pouzite. Sakra a nauctovano bylo jako za nove. Kdyz by snad dal nove, mozna bych mel uz diodove. Jo tak to me dostalo, nekdo si videlal litr penez :(

Odkaz ke komentáři

No u me si bohuzel nekdo videlal trochu vice, resil jsem dnes vse s pravnikem a tim ze nekomunikuji si delaji jen hure.Bohuzel nemam tolik casu abych se jim tam snazil cely den dovolat.Nikdo o nicem nevim, nikdo se neozve.Takto kdyby resili reklamaci moji zamestnanci tak je asi roztrhnu, ale bohuzel v CR je toto dost casty jev...

Odkaz ke komentáři

2Anachron:

O jakou se prosím tě jedná pobočku? Já mám VELICE špatnou zkušenost s Auto-Branka Praha Prosek. Na zákazníky zkoušejí různé brikule a týká se to právě toho "poškozeného" materiálu. Už bych tam v životě nejel, jednání s nima mě stálo dost nervů a času.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, jedná se o pobočku Praha-Prosek.

Hm, tak to jo ono...

Já měl u nich pojistnou událost za docela dost peněz, měnily se nějaké věci a přijímací technik by se do krve hádal, že vyměněný materiál připadne pojišťovně, ač mi ještě předtím pojišťovák řekl něco v tom smyslu, že "co by s tím asi tak dělali?". Práci odflákli, musel jsem jí reklamovat, vady by viděla i osoba se zbytky zraku, ale technik z Auto Branka neustále tvrdil, že nic nevidí. Neskutečné jednání a přístup.

Editováno: , autor: camron
Odkaz ke komentáři

Ano přesně tak je to všude a řekl bych že hlavně v autorizovaných servisech!!!!! Např SAMOHÝL ŠKODA ZLÍN, vyplo mi turbo a párkrát ještě po té, dojel jsem tam, borec to napichl na diagnostiku (starší, určitě profesně zkušený :-) ) a vyjelo mu to, špatný snímač tlaku, že je zkratlý, a já se ho ptal jestli mi nějak může zkontrolovat turbo jestli je v pořádku a ON ŘEKL ŽE ON TAK NIC NEPOZNÁ.!!!!! tak sem kulil oči, že to je divný, ale tak autorizovaný servis, zkušený borec (mladí se ho chodili ptat na rady) tak sem si říkal něco o tom ví, ale i tak je to divný, řekl že za 4 tis, mi ho vymění, a to si ho rači nechám vyměnit u známýho za polovičku. No a dojedu ke známýmu, napichl to na doagnostiku a hnedka turbo má velký tlaky, překločí se mez a snímač se vypne a kvůli tomu se napíše jako zkratovaný.On to zjistil za 5 min a v servide ŠKODA ani zdaleka, něco tam viděli napsáno tak mi řekli že je to tím. A PAK JIM VĚŘTE NĚCO!!!!

Odkaz ke komentáři

Moje auto se zatím chová OK, tedy až na tu kontrolku.Pokud to tak vydrzi tak o vikendu necham jednomu moc sikovnemu servisakovi v Jiznich cechach a uvidíme.Pokud se ozve pan vedoucí z Auto-Branka a sjedná nápravu tak se také nebudu zlobit.Asi by to chtělo nějakou hromadnou stížnost na výrobce, tímto degradují značku pro běžné motoristy...

Odkaz ke komentáři

Dobrý den pane Pittnere,

ráda bych Vás informovala, že Vaše stížnost ze dne 14.04.2008 na špatnou komunikaci s autorizovaným servisem Auto Branka, byla ještě dne 14.04.2008 předána na kompetentní osoby v oddělení Servisních služeb. Celá záležitost bude v co nejbližší době prošetřena a o výsledku budete samozřejmě osobně informován.

Věřím, že výsledkem šetření bude celá věc co nejdříve vyřízená a Vaše vozidlo bude uvedeno do dobrého technického stavu, tak aby Vám nadále sloužilo k plné spokojenosti.

S pozdravem

Tímea Sebestyén | G – Sekretariat des Vorstandsvorsitzenden / Sekretariat of the Chairman of the Board

ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic

tel: +420 326 8 11674 | fax: +420 326 8 11932

Timea.Sebestyen@skoda-auto.cz | www.skoda-auto.cz | www.skoda-auto.com

Škoda - Simply clever.

Please consider the environment before printing this email.

Prosím, zvažte dopad na životní prostředí před tiskem tohoto mailu.

Odkaz ke komentáři

Díky pomoci Škoda Auto se vše dalo do pohybu, vozidlo sice mám přistavit až 21.4., ale doufejme že s tím něco provedou.Samozřejmě ne na mé náklady, těch už bylo více než dost.

tak to je dobry ty jo .. ale kvuli oprave takovy cachry machry.kazdopadne servis kam jezdim ja mi kazdy dil spatny ukazou a vysvetli kde co bylo spatneho.pristup paradfni,ale nejedna se o origo skodovku.kazdopadne to jsou pekni vydridusi.presne tak na takovych co si dokazi dolit kapalinu do odstrikovacu tak je sedrou z kuze.to jsem taky uz mel jednu takovou prihodu.v jednom servise me rekli ze me odchazi turbo a ze ho budu menit tak do 10 000km.zajel jsem do servisu ktery mi tu doporucil kamarad tam rozebrali , vycistli a rekli ze bylo delany ze je v dobrem stavu.no a tam v tom servise kde mi rekli ze je spatny me hned lakali ze za 16 000 KC me to udelaji i s praci.no jeste ze jsem dostal tip na dobry servis.usetril jsem spoustu penez a take casu.rano privezl odpo odvezl.a s praci velice spokojen.

Odkaz ke komentáři

Me řekli že je vadný vlnovec nebo tak něco a že to Škodovka dodáva pouze komplet s katalizátorem, ve Škodovce mi sdelili že to není pravda.Tak snad se to už nějak dotáhne, budu informovat o stavu.

Dobrý den, do servisu Auto-Branka jezdím se svým služebním vozidlem již delší dobu a nikdy jsem neměl žádný problém a vždy jsem s nimi vše vyřešil k mé spokojenosti, proto mě udivuje, že jste Váš problém nejdříve neřešil přímo s nimi.

Odkaz ke komentáři

To Karouš: to jsem se snažil, pokoušel jsem se je kontaktovat 4 dny, formou e-malů vedoucímu servisu, telefon mi nebral a nebo slíbili že se ozvou a bez výsledku.Já na takové jednání opravdu zvědavý nejsem a k veškerým problémům se stavím čelem a to IHNED.Jsem snad platící zákazník...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...