rypadlo Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Goodride SA-05 Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s těmito pneumatikami? Konkrétně mi jde o rozměr 195/55 R15. Jízdní vlastnosti, výdrž a tak podobně. dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Těžko může mít někdo zkušenost, když je to novinka. Je to podezdřele levné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Protože je to čína Goodride a ne BF Goodrich od Michelin. http://www.autodilyblazek.cz/?page_id=20 Editováno: 29. Duben 2008, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nechci tě zravovat ale auto si pomačkat z důvodů takovejch gum ? no nevím já bych do toho nešel a trošičku přitlačil sám na sebe a koupil aspoň matador! Mluvím z vlastní zkušenosti před týdnem sem je obouval na cizí auto a jako jak ta guma (šmatlala) na vyvažovačce to bylo hrozné ...fakt připlať si na něco aspoň značkového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 nechci tě zravovat ale auto si pomačkat z důvodů takovejch gum ? no nevím já bych do toho nešel a trošičku přitlačil sám na sebe a koupil aspoň matador!Mluvím z vlastní zkušenosti před týdnem sem je obouval na cizí auto a jako jak ta guma (šmatlala) na vyvažovačce to bylo hrozné ...fakt připlať si na něco aspoň značkového Je to pravda, pujdu do Barum Bravuris 2, myslim si že cena 1290kč je dost dobrá. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.