Přejít na obsah

MIgráček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    304
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil MIgráček

  1. před 7 hodinami, iphonik4 napsal:

     

    ”Kromě nových a udržitelných materiálů použitých na sedadlech, palubní desce a výplních dveří je nyní standardem 10″ virtuální kokpit mini. Známý 10″ virtuální kokpit s více funkcemi, představený při uvedení čtvrté generace modelu Octavia na trh, zůstává v nabídce i nadále.”

     

    Jak je toto myšleno? Takže bude za příplatek přeci jen i větší virtual cockpit, něz 10”? Nebo je to jen opět kvalitní novinářská práce? Nechápu ten přívlastek “mini”. Nikde se o větším nezmiňují. V anglické verzi tiskové zprávy (která se zdá jako přímý překlad) toto “mini” nezmiňují.

     

     

    Myslím, že je to napsáno jasně, mini bude osekaný na funkcích a ne na rozměrech. 

    • Pozitivní 1
  2. Tak to souhlas, víc mě ale mrzí, že je to prostě víc VW, než škoda, ale už jsem se odnaučil soudit nějak výrazně podle fotek, takže si počkám na živé setkání ( a pak to zkritizuju fest :D ).

    • Pozitivní 1
  3. “2015 style max vybava nebo 2020 stření výbava?? samozřejmě srovnatelný stav a výbava.”

     

    Asi myslel stav a cena, upsal se. Já bych šel do novějšího, jsem náročný na stav, nenáročný na výbavu. Zas ale chceš to na dlouho a ten litr bude mít filtr, start-stop a další věci, co asi v klidu fungujou, ale já jim nevěřím :D

     

    • Díky 1
  4. Asi mícháte jablka a hrušky dohromady. Jedna věc je, že kolo do zimy nedoporučí výrobce a to zpravidla kvůli té povrchové úpravě a soli, která kolu škodí. Druhá věc je, že se taková kola nedoporučují obecně a jako ideál se nabízí plechový disk s poklicí, aby se pod kolo ke kotouči, brzdiči, destičkám atd. dostalo co nejméně bordelu. 

    Tady se tedy výrobce a pečlivý servisák shodnou, každý ale bude mít jiný důvod.

×
×
  • Vytvořit nový...