Přejít na obsah

keporkak_jedna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem keporkak_jedna

  1. Design předku se mi nelíbí, ale zvyknu si. Změna infotaimentu bude snad k lepšímu oproti té hrůze v předFL. Subjetivně čekám, že se na nějaké další opravy předFL infotaimentu vykašlou.
  2. Takže, co mi přestane fungovat? Teď občas vypadává Front Assist a navigace se ztrácí.
  3. To snad oktávka ani neměla, ne? Jinak tedy poptám dodělání v servisu. Ještě jeden poznatek. V O3 jsem měl hudbu Canton, v čtyřce mám asi standard. Canton v trojce hrál tišeji ale čistěji. Ve čtyřce audio hraje více nahlas, ale nepřijde mi tak dobré. Opět je to ale subjektivní pocit.
  4. Sedačky jsou sportovní textilní v elektrice. Předtím byly sportovní kožené s alcantarou na sedáku a opěradle v elektrice. Jsou měkčí.
  5. Velmi čerstvý přechod z O3RS po faceliftu na O4RS. Obě shodně se 180kw a automatem a DCC. Obě auta kupována ze škoda plus s +/- 30 tkm na tachometru. Za těch pár set km: + Čtyřka je pocitově tižší (rozdíl dělají nejspíše aktustická skla, která jsem na trojce neměl). + Je o něco pohodlnější od kol (gumy 225/40 vs 225/45). + Svítí lépe. + Bezdrátová konektivita. + Pocitově větší vnitřní prostor + Pohodlnější sedadla + Lehce větší nádrž (takže třeba nebude problém udělat přes 700km na jedno natankování). - Chybí nástupní prahové lišty vzadu. - Chybí ambientní osvětlení vzadu. - Ovládání většiny funkcí pouze dotykově. - Menší možnosti konfigurace Virtual cockpitu. Lze dokódovat? - U spolujezdce není samostmívací zpětné zrcátko (tady nevím, zda ho někdo neměnil za obyčejné). - Pocitově se mi zdá, že reakce na plyn a celkově síla motoru není taková, jaká byla u trojky. - Umístění výdechů ventilace na středovém sloupku. Spotřeba je víceméně stejná.
  6. Ahoj, kopání ve sportu je vlastnost. Moje 245 to dělá, stejně tak bráchův sup a otcův tiguan. Světla si nech seřídit, dost lidí s LED světly to řešilo.
  7. Ahoj, využiju toto vlákno. Objednával jsem dvě krabičky a než stihly dorazit, tak jsem změnil platformu. Jednu jsem dal otci a pro druhou tak nemám využití. Je nerozbalená u našich doma poblíž Jihlavy. Neměl byste někdo zájem? Na ceně se domluvíme.
  8. Můžu se zeptat, jestli k tomu přišlo nějaké číslo balíku nebo něco takového? Stále čekám na dodání dvou kousků a začínám být lehce nervózní. Změní se status na indiegogo z Locked na Shipping, nebo něco takového? Status mám už delší dobu: Contribution locked a v komentech už jsem viděl příspěvky Čechů, že už jim to dorazilo toto úterý a tak. Ale taky tam lidi hodně píší, že nemají tracking number. Díky, A.
  9. @virtualTy gumy na fotce vypadají, že jsou strašně široký. :)
  10. Reset jsem udělal tovární přes menu rádia. Problém je jak čistě přes BT, tak i s telefonem připojeným kabelem a smartlinkem. Jak jsem ale psal, tak v android autu volat normálně jde.
  11. Ahoj, nesetkal jste se někdo s nemožností z auta zavolat? Při vytočení kontaktu se telefon od BT auta odpojí (Android 10, Android 11). Přijmout hovor lze. Z android auta volat jde. Je to trojka po faceliftu a asi Swing+. Pro info, vloni bylo auto na výměně rádia pro svislou čáru na displeji. Po výměně volání z auta fungovalo. Toto začalo dělat cca měsíc/dva zpět.
  12. Zdá se mi to dost pomalé, ale vím, že tady hodně udělá HW výbava telefonu/tabletu. Rozdíl v rychlosti náběhu u toho konkrétního tabletu bezdrátově vs. drátově je jaký?
  13. Taky řeším co po P Zero. Takže mám rovnou brát Micheliny a jiné neřešit?
  14. Ahoj, jsem před přezutím na letní. První sada letních ještě od výroby má 3,5 mm, takže tam ještě na jednu sezonu půjdou. Nicméně, přemýšlím, co zvolit napřesrok. Jestli zůstat u P-Zero nebo zkusit třeba Sport-Maxx nebo SportContact. Je to na RS v 19". Máte někdo nějaké zkušenosti? Chápu, že v 17", 18" a 19" verzích těch gum mohou být zásadní rozdíly. K těm P-Zerům nemám žádné výhrady. Ale třeba se dá pořídit něco lepšího. Díky, A.
  15. Z bočního pohledu to vypadá možná parádně, ale zezadu je těch 225 užovka.
  16. Přezuto na zimní 18" Gemini z letních 19" Extreme.
  17. Ještě si dovolím reakci. U golfa to fungovalo i na ergo active sedačkách bez paměti.
  18. Ani u těch sedaček s pamětí to nefunguje tak jak má. Zrcátko se vrací tak 2x z deseti pokusů a to jsem se v tom nevrtal. Je to z výroby. Golf to nedělal. Zvláštní. Konec OT.
  19. Jestli máš aktuálně přístup k souborům těch kurzů (čtu, že nemáš, takže lze vyzkoušet na jiném obsahu) v telefonu, tak si zkus jako audiopřehrávač do telefonu nainstalovat VLC. Funguje v android auto a umí přehrávat audio, video všemožných formátů. To by mohlo být řešení.
×
×
  • Vytvořit nový...