Přejít na obsah

Diver

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Diver

  1. Zřejmě to tedy nebude jen reproduktory že je ten zvuk takový plochý.
  2. Zajímavé je že zvuk (basy) je daleko lepší když se pustí z telefonu přes Bluetooth. Zkoušel jsem stejnou písničku z SD klarty a potom z telefonu a o hodně lepší.
  3. Diver

    Fabia II Elegance

    Z alba Moje Škodovky

    © Ladislav Šikola

  4. Diver

    Rapid 1.2 TSI 77kW

    Z alba Moje Škodovky

    © Ladislav Šikola

  5. Řeší se zde spotřeba oleje tak to musím říci že u mě vše OK. Najeto 17.000 Km a olej stále mezi ryskami.
  6. Potvrzuji toto také. Nějak zvlášť jsem si toho nevšímal, akorát jsem si říkal, že to auto na dálnici musím nějak víc honit a myslel si, že je to pravděpodobně mnou. Vždy jsem byl zvyklý volant na dálnici jen tak lehce přidržovat zde se musí opravdu přidržovat více a více korigovat.
  7. Mám tam také max 2,5 ale kolo s ním na 3,5 nafoukám v pohodě. Chce se nebát a zkusit to:-)
  8. S OI jsem najezdil cca 300tis km a také se mi zdála podvozkově perfektní. Nicméně zrovna včera jsem měl možnost se s ní znovu svést a musím konstatovat že zrovna podvozek se mi v porovnání s OIII zdá velice nejistý a s hlučností podvozku je to tak 1:1.
  9. U mě stačí hodinka a už to po startu udělá. Zatím si s tím nelámu hlavu. Zřejmě to jsou hydro-štosy. A těžko říci jestli je to vlastnost nebo chyba?
  10. V MB v zákaznickém centru při převzetí vozu když jsem auto startoval tak to neudělalo. Ale to asi proto, že ho již před tím měli nastartovaný. Jinak to dělá, každý studený start. Mám najeto pouze cca 300km.
  11. Goril: teď mám nový motor s řemenem. Jak jsem psal u starého typu (s řetězem) v Rapidovi to nedělalo.
  12. Dělá mi to taky u úplně nového auta. Po startu se ozve zvuk, jako když se nastartuje diesel, cca 1 sekundu. Před tím jsem měl Rapida 1.2. TSI ale samozřejmě to nebyla verze EA211. Ten byl při každém startu tichoučký.
  13. Dešťový senzor jsem měl již na jedničkové Octavii a tam fungoval docela dobře. Na dvojkové to už bylo horší, tak jsem zvědavý jaké to bude u trojkové:-)
  14. Zdravím, nevím jestli to patří do tohoto tématu. V rámci operativního leasingu někdy na květen mám objednáno. OCTAVIA Elegance 1.2 TSI 77 kW Modrá Race metalíza Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem, KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startování, Rezervní kolo, Malý kožený paket (3ramenný multifunkční kožený volant s ovládáním pro rádio a telefon), Infotainment rádio "BOLERO", Paket Elegance Plus II (Kola z lehké slitiny DENOM 17", pneu 225/45 R17, Kontrola tlaku v pneumatikách, Asistent pro rozjezd do kopce, "PARKING ASSISTANT" - parkovací senzory vpředu a vzadu, barevný MAXI DOT, Komfortní telefonování (Bluetooth), bezdrátové spojení s vnější anténou, "DRIVER ACTIVITY ASSISTANT"), "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", dešťový senzor, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu, Bi-Xenonové světlomety s AFS a s LED denním svícením, automatická regulace sklonu světlometů, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a přední mlhové světlomety černé Konfigurace víceméně daná fabrikou.
  15. Já mám letní také Dunlopy a zatím velká spokojenost. Po přechodu na zimní je auto samozřejmě měkčí ale užší pneu zase nedají tolik jistoty. Shodou okolností mám také Firestony.
  16. Já jel v létě také Chorvatsko a byl jsem mile překvapen spotřebou. Najeto 2350Km z toho pouze 120Km mimo dálnici. Klimatizace puštěna celou dobu i v noci. Pro zajímavost ve Vídni v 1hodinu ráno teplota 32 stupňů. Obsazeno 2 osobami a plný těžký kufr(potápěčské cajky). Tempomat celou dobu cca 138-140Km/h. Spotřeba tam 5,9l/100 a průměr 98Km/h. Zpět 6l/100 a průměr 96Km/h. Auto mělo v té době najeto cca 7500Km. Tady po česku na kombinovaný provoz spotřeba vždy než se vynuluje dlouhodobý průměr tak to ukazuje cca 5,9 - 6l/100. Nyní najeto 10500Km.
  17. Samozřejmě to jde nastavit i u stojícího vozidla.
  18. Diver

    Vady a neduhy

    Pánové, přečtěte si například tento článek. Tyto problémy se zdaleka netýkají jenom Škodovky. Zde
  19. Diver

    Vady a neduhy

    Jestli tě to uklidní, tak tento "problém" jsem měl již asi před deseti lety u tehdy nové Octávie. Trik se staženým oknem mi také v servisu předvedli. Auta jsou dnes velice dobře těsněna kvůli aerodynamickému hluku, a jelikož velká zadní vrata vytvářejí při zavírání velký přetlak, který nemůže rychle odejít tak jdou hůře zavřít. Stačí trocha cviku a dá se to naučit. Nezavírat prudce.
  20. Liftback na stejné lince jako Octavia, spaceback na lince jako Fabia. Tedy každý na jiné lince.
×
×
  • Vytvořit nový...