Přejít na obsah

jiri01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jiri01

  1. ano, s lehkou nohou za malého provozu, ale ty výsledky jsou na oba motory dost dobré
  2. Hledal jsem nabídky na chip a našel jsem jen samé na 280 k.
  3. Zajímalo by mně, jestli jste neporovnali spotřebu na stejné trase u V6 a TSI. Já mám jedno srovnání, kdy jsem byl dost překvapenej - jel jsem asi 60 km (v noci mimo město) za kamarádem s 3,0 TDI moje 3,6 jela za 7,3. TDI mělo 5,8, ale na V6 benzín ych viděl 7,3 jako velice dobrý.
  4. Teď jsem ho využil asi potřetí a uprostřed parkování se mi objedvila hláška manévr ukončen - závada ESP, ale asistent mi "držel" volant. Dokud jsem to nechcíp a znova nenastartoval tak se auto nedalo řídit. Uvidíme co bude dál, jestli je tam opravdu nějaké závada.
  5. jiri01

    Superb II s DSG

    Nějak vám nerozumím - je pravda, že i u V6 to řadí hodně brzo, ale stačí víc plynu a řadí ve vyšších otáčkách. Šlápněte víc na plyn a ono se to nebude podtáčet.
  6. Poznamenal bych, že to umí zajet i do hodně malý mezery, ale když je auto za tebou úzký, tak by sup najel na obrubník nebo si odřel kolo - neměří vzdálenost od obrubníku, ale rovná se podle levého boku auta za tebou. Tak se mi to aspoň zdá z praxe. Využil jsem to asi jen dvakrát, všude zaparkuješ i bez toho, je to jen machrovina pro spolujezdce, kterým z toho vždycky padá brada :-)
  7. jiri01

    SUPII a problémy

    Já mám najeto asi 35000 km a něco mi tam příšerně vrže, dvakrát jsem to odstranil nastříkáním těsnění dveří teflonovým sprejem, ale nezjistil jsem odkud to přesně je a teď se toho nemlžu zbavit :-( Vůbec se nedá poznat odkud to jde. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
  8. jiri01

    Tankování

    Malá nádrž je důsledek použití prodloužené platformy golfu - jsem někde četl.
  9. jiri01

    SUPII a problémy

    U el. otevírání se v maxi-dotu dá nastavit, jestli má roletka odjet nebo ne. Není to mechanického stejný? To odjíždění rolety se mi zdá jako nějaká mechanika.
  10. jiri01

    Tankování

    Skoro bych řekl že odpovídají tovární údaje. Město kolem 15, mimo do 9, dálnice kolem 10. Malej dojezd má i výhodu, že pak tankuju za málo peněz :-) Ale je to nezvyk po 2,0 TDI ujet 350-400 km na nádrž. Palubák ukazuje 10,4 průměr co to mám, ale trošku si ubírá, asi 0,5-0,7 litru. Moje první auto, který to neukazuje přesně.
  11. A nemáte někdo přebytečnou sadu kol Luna? Mám jednu a chci na zimu druhou.
  12. jiri01

    Tankování

    Co já bych dal za dojezd 700 km.
  13. A např. při předjíždění mi to vyhovuje víc než ovládání DSG plynem a čekání o kolik to zase podřadí...
  14. jiri01

    Tankování

    Mně chybí chvíli po vyjetí i čtvrt nádrže, ale to nebude nádrží
  15. Nemůžu si stěžovat, občas škubne, když předpokládá opak toho, co udělám, ale super. Po 14 dnech už v manuálu zapomínám na spojku :-)
  16. jiri01

    Jakou barvu

    Mám hnědá mocca + 18" luna a jsem rád, že ji nezmiňujete, aspoň jich nebude moc :-) Pro mně nejhezčí kombinace...
  17. Tak už je doma kombi V6 4x4 a se spotřebou to není žádná hrůza, skoro odpovídají tovární údaje - město kolem 16, dálnice do 10 a mimo město v pohodě do 9 s častým předjížděním na kick-down. Výhoda je, že plná malá nádrž nestojí moc :-)
  18. Já mám naopak dřevo a radši bych hliník. Cena hliníku je cca 30.000, dveře jen s tapcema kus za 6000.
  19. Ahoj, mám problém s GSM III a HTC Touch HD - pokud je přijatá sms s diakritikou, na maxi dotu je jen "zprávu nelze zobrazit". Má to nějaké řešení? Díky moc. EDIT: teď koukám že jsem do napsal do Octavií, týká se to superbu II - předpokládám že to bude stejné.
×
×
  • Vytvořit nový...