Přejít na obsah

vlada920

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vlada920

  1. Zdravím.Já prodávám Amundsena + rámeček do oct .2,r.v. 2012 za 5500kč

  2. Denis.Díky moc za supr vysvětlení.
  3. Wittmann.díky za info,někdo další kdo má zkušenosti s ručním sklopením?
  4. Vážení,mám také dotaz:mám elektrické sklápění zrcátek a zajímá mě co se stane když mi někdo rukou sklopí zrcátko nebo opačně když mi ho narovná rukou.
  5. Ahoj všem.Jsem také nový majitel octávky Elegance 2013.Zatím se seznamuji a jsem velice mile překvapen jak s jízdou tak s výbavou.Zeptám se:zatahují se sami okénka při dešti když bude zamčené auto někde na place?
  6. Pánové,prosím,někdo z Kladenska kdo by mi dokódoval asistenta rozjezdu.Děkuji
  7. Kluci,taky jsem chtěl dát do Rapida Bolero ale nakonec jsem tam nechal namontovat Parrota a jsem velice spokojen
  8. Děkuju za ochotu a omlouvám.kdybych bývalem věděl že místo rady se dočkám pomrdu tak sem ani nelezu,fakt díky moc.
  9. Chlapi,nevím jestli toto patří do téma kodování ale pokusím se zeptat:zásuvka na zapalovač-jde nějak udělat aby při vytaženém klíčku byla taky bez napětí?Děkuji
  10. http://www.autoforum.cz/technika/proc-motor-cvaka-po-startu-a-co-s-tim-kdyz-neprestane/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  11. Mě tvrdil technik že záruka padá na auto.
  12. Ahoj,mám doma sadu parkovacího asistenta,jsou to 4čidla jen bzučák do kufru s připojením na zpátečku.Včera jsme jel okolo Amondu na Kladně a schválně jsem se zkusil zeptat jak je to se zárukou když si ho namontuju sám.Samo že záruka PADÁ.Jen pro zajímavost jsem se zeptal kolik by stál asistent parkování od nich,je to také jen bzučák a cena v Amondu je-----------------------------10 až 11tisíc.Málem jsem se složil.To si radši ještě počkám 18měsíců až budu mít po záruce a namontuju si ho sám.
  13. Kluci,čtu tady o možnosti aktivace asistenta rozjezdu,je tu někdo z Kladenska kdo mi ho nakodoval?
  14. Já teď jezdím opravdu jen couračky,tzn, 2km denně(ze zdravotních důvodů) a jednou týdně Lidl Slaný což je celkem 20km a spotřebu mám 6,3L
  15. Díky,rok je dlouhá doba,co to obnáší ta garance mobility?
  16. Tak jsem dnes absolvoval 1 garančku v Amondu.Olej mi uznali svůj,měnily filtry a klasická kontrola,akorát mi zarazilo když mi volal jestli chci i vyčistit brzy,tzn. sundat na zadku bubny atd a že cena tohoto úkonu je 600kč tak jsem řekl že ne.JInak nastavení na další prohlídku mám za rok nebo 30000km,Cena garančky byla 1750Kč + olej co jsem si koupil svůj za 1000Kč.Díky všem za rady a trpělivost.
  17. Jestli to OK chápu tak oni mi nastaví interval v PC po 30000km a nebo 2 roky na další garančku,Já si po roce koupím ten samí olej a vyměním si ho sám.Je to tak?
  18. Tak jsem byl dnes pro info v Amondu.Máte pravdu,první výměna oleje po 30000km a na otázku zdali si mohu vzít olej svůj mi řekli,žádný problém,i mi poradil jaký.Je to pokud jsem to OK pochopil tento.Mám pravdu? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-5w-30_5-l/#section
  19. Mám ještě měsíc čas ale určitě mu zavolám,dík
  20. Ted už to vím taky ale já volal prvnímu kterého jsem na www stránkách amondu volal a to byl vedoucí,nic se ale neděje,zaplatím a vám všem moc děkuju
  21. Rypicong:volal jsem přímo vedoucímu servisu včera odp,ještě mi napadlo že zkusím Nevecom co tam řeknou na olej
  22. Tak jsem volal do Amondu a olej prý nedoporučují u zánovního vozu abych si přinesl svůj,jednou to vydržím a podruhé si už tedy koupím olej svůj.Cena garanční prohlídky je prý cca 4500kč.Takže pánové,děkuji vám všem moc za ochotu,zatím se mějte.
  23. Tak chlapy,kód QI6 na štítku mám,v počítači jsem najel na info a mám tam:Výměna oleje 1500km / 67dní a pod řádkou mám Inspekce 2800km / 47 dní.Vím že jsem výměnu neprošvihl ale vlastně jsem vás jen otravoval ohledně toho oleje,vůbec nevím jaký tam je a jaký tam má být a navíc nejdřív musím zjistit jestli to nebude servisu vadit že mám svůj olej.
  24. Pánové,jste moc ochotní a znalí ale nesmíte narazit na blbce jako jsem já.Vím akorát že na počítači mi to píše výměna 1.3.2016.Přiznám se že ani nevím jestli to bude 1 výměna po 30000 nebo jestli nějaká byla v 15000.Auto jsem kupoval když mělo najeto 21000 a bylo 18měsíců staré.V prodejně mi jen řekli abych si pohlídal interval na prohlídku,v knížce nic napsáno není,jestli byly nebo nebyla již nějaká garančka.Takže at něco nepodělám asi holt zajedu do servisu a zacáluju jako blb co budou chtít.U jiných aut co jsem měl tak vždy byl protokol kde si člověk doma v klidu přečetl co vše dělali ale tady u rapida nevím nic.
×
×
  • Vytvořit nový...