Přejít na obsah

Luďa

Moderátor
  • Počet příspěvků

    5 729
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    22

Vše zveřejněné uživatelem Luďa

  1. Luďa

    Disky

    Zprávný téma si našel, takže tady konec
  2. Podruhý a zase špatně. Sekci motor si našel. Ale ptáš se na F1 v sekci pro F3. Co to zkusit pořádně?
  3. Nová verze vw harlequin? 🙂 Vím, fotka naprd, ale líp sem nemohl
  4. Ano máš 2 okruhy do kříže jak píšeš. Není to spíš vo tom, že se ti nevrací destičky a furt drhnou vo kotouč?
  5. Pokud to byl služebák, tak se tím tlačítkem přepínala služební \soukromá jízda. To zjistíš v techničáku jestli to měla firma nebo ne.
  6. A svïtí to nebo ne? Pokud kleklo všechno co kostra světla
  7. Jestli nemyslí vzadu. Pokud zadek, tak svítí jen levá. Chtělo by to líp specifikovat dotaz
  8. Luďa

    Rozhledny

    https://www.novinky.cz/clanek/cestovani-drevene-rozhledny-ktere-se-pred-lety-stavely-v-cesku-o-prekot-postupne-uhnivaji-40464959#dop_ab_variant=1280001&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  9. Zapsat půjde, ikdyž tam bude 0\0 ale jen jako nosič A nyvypne se zadní mlhovky a bude oslňovat ve zpětným díky odrazu.
  10. Jako nosič kol j100% jo. Jestli ale v papírech bude hmotnost přívěsu nebržděnej \bržděnej 0\0 tak za to legálně nesmís dát vozejk a jde to jen jak držák boxu\nosiče kol
  11. Luďa

    Rozhledny

    Klementinum Praha Nutno předem objednat, vstup po 25 lidech ve skupině. . . . Interiér knihovny . . A výhled z věže . . . . . . . . . .
  12. Luďa

    Rozhledny

    Dvě pražský vyhlídky. Igdyž to nejsou klasický rozhledny Vyhlídkový pavilon Mlíkárna . . . Výhled . Rozhledna Pletená . . . . Výhled . . . . .
  13. Gdysi se to psalo v návodu. Ale to už je dávno.. Hlavně plní to lidi, takže to nebude nigdy stejný. A gdo se u přebírání auta dívá na náplně. Nebo za provozu. Až pípne hláška jedou do servisu, protože neví kam co se leje
  14. Sytém má spoustu zahybů a chvílu trvá než se voda dostane všude. Takže ohřatím se zvedne tlak, provozem zateče všude. Představ si brčko se spoustou záhybu a rozdvojení a křížení. Rychle za půl minuty nasaješ a nápoj bude v 90% brčka a deš na další. Jako uživatel budeš strkat třeba 5 minut a tím ho naplníš na 99% Nebo jinak. Představ si, že si najmeš úklidovou firmu a dáš jí na úklid podlahy 4x6 metrů hodinu. Na pohled i blízkej bude všude čisto, ale vem lupu a UV světlo a něco najdeš. Dej jim tejden a nenajdeš nic Prostě v provozu tu vodu čerpáš dýl, pod tlakem (ohřátej motor) než gdyž ho plní ve fabrice a má čas se dostat úpně všude.
  15. Dělá to u všech motorů. Systém se postupně sám odvzdušňuje, bo se to ve fabrice nigdy nepovede na 100%. U některejch motoru, se dokonce hladina na max nigdy neudrží, igdybys jí každej den dolejval. Jestli drží a nejseš pod minimem neřeš a jen kontroluj
  16. Konečně Superb v pořádný barvě
  17. Luďa

    Rozhledny

    Rozhledna Nová Ves https://mapy.cz/zakladni?source=base&id=1897167&ds=1&x=17.2600240&y=49.9807896&z=11 Bohužel leden - únor zavřeno. Otevřou jen na zavolání minimálně den předem .
  18. Vyvěšený téma nic? Proč je připnutý jako jedno z prvních na stránce? Navíc se na OIII (3) ptáš u OIV (4). To ti taky nepřijde divný? Ptej se v existujícím tématu a nezakládej další.
  19. Luďa

    Rozhledny

    Rozhledna Žernovník . . . . .
  20. Luďa

    plynový pedál

    Lanko? To máš Š120? Nemá náhodou O1\F1 eletronickej plyn?
×
×
  • Vytvořit nový...