Přejít na obsah

ji6006

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ji6006

  1. Ahoj, Taky mi to sem tam padá, ale pokud ukončím aplikace v telefonu před připojením k autu je to lepší.
  2. Tak se mi to konečně podařilo rozhodit i z kroutícím momentem. Strašně to s touhle volbou padalo. Funguje to super. Fotky jsou nic moc ale jsou vidět hodnoty.
  3. Krouťák jsem ještě nezkoušel. Ale s výkonem jsem se dostal i na 90kW při ostrým rozjezdu. Krouťák vyzkouším zítra. 😉
  4. Komunikuje to přes app VAG do android auta. Dá je nastavit celkem dost informací na zobrazení. Ale některá mi nejdou. Nepodporuje to auto. Tady je pár reálných náhledů.
  5. Ahoj, používám cca týden. Vypadá to dobře. Používám ho v OC3 1.4TSI 2018.
  6. Ahoj, v tomto týdnu se si všimnul jedné věci, jak svítí naše světla. Zaujaly mě paprsky, které vycházely ze světel. Koukněte na fotky.
  7. Ahoj všichni, já jedu na seřízení v pátek do AS v Plzni. Zkusím nafotit stav před a po "seřízení".
  8. ji6006

    Zimní pneumatiky

    A za tu cenu. No nekup to. Celá sada do litru. ?
  9. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Tak už má poklice. Je to 100% lepší. :- )
  10. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Na Dunlopech najeto 1300 km a jsou super. Jízda po dálnici v dešti. Drží suprově. Hluk jde zanedbatelný. A spotřeba na dálku stejná jako na letních. Můžu jen doporučit. Uvidíme co v zimě. Sníh a tak. ?
  11. Takhle se rosí FULL LED 2018 Octavia III. Jen pro info. Omlouvám se příště si dám pozor na zařazení do správného tématu.
  12. Taky přispějí troškou do mlýna. Cesta 90% po dálnici.
  13. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Neberu to špatně. Ale na zimu dávám plechy. A tohle nestalo 700 tis., Ale do 600 tis. :-)
  14. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Jj origo. :-) na zimu to bude v pohodě.
  15. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Už jsem objednal poklice. :- ) To bude mnohem lepší.
  16. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Tak jsem už obul nový botičky. :- )
  17. ji6006

    Zimní pneumatiky

    Dnes jsem koupil Dunlop Winter Sport 5 vypadají dost dobře. Už se těším na první sníh.
  18. Petr0412 už jsi to vyřešil. Pokud ne tak na "tapecu" pátých dveří je madlo (za co zavíráš dveře) to je uchyceno v otvoru ve kterém je šroub, který je potřeba povolit (je tam malý torx) a pak větším plochým šroubovákem nebo rukou odcvaknout tapec z prichytek. A je to.
  19. ji6006

    Letní pneu R17

    Ahoj všichni, Já mám na autě tyhle Hankook K110 Ventus V12 EVO 225/45 R 17 XL 94 Y letní jezdíme je třetím rokem (nájezd 9tis/léto) a drží super a pokud budou jak je sjedu koupím zase. Můžu jen doporučit.
  20. Ahoj tdominik, sundej ten plastový držák pružiny i s pružinou, ale pozor ať ti to nevystřelí oko. Pak se dá ručně posunovat s jezdcem spínačů. Pokud máš multimetr tak proměř jestli spínače spínají. Při vytaženém jezdce nesmí být sepnuto nic. A při zasunutém musí být všechny kontakty spojeny. Spínač 1 má pin 1 a 2. Spínač 2 má pin 1 a 3. (počítáno zleva). Pokud budeš potřebovat tak jeden zámek doma mám.
  21. Neotevírali se 5. dveře a nesvítily světla v kufru.
  22. Ahoj koukni sem.http://forum.skodahome.cz/topic/55620-osv%C4%9Btlen%C3%AD-zavazadlov%C3%A9ho-prostoru-nefunk%C4%8Dn%C3%AD/page-2
  23. Ahoj všichni. Už nějakou dobu jsem řešil nefunkční osvětlení v kufru. Pak se k tomu přidal nefunkční otevírání kufru mikrospínačem na dveřích. Dálkou to šlo. Domníval jsem se ,že to bude mikrospínači v zámku.Tak jsem koupil jiný zámek a nic, stav stále stejný. Hledal jsem dál. Pak jsem měřil u osvětlení kufru a na obou kontaktech jsem našel napětí. Divné. Proměřil kabeláž ve dveřích s odpojeným konektorem na dveřích. Stav OK. Za kapsu se dá dostat, když sundáte středový plast na spodní hraně kufru. Pak levý černý plast (dole šroubek, nahoře je pod malou krytkou šroub v záchytném bodu na plastu. U hrany kapsy směrem rámu dveří jsou šroubky a kapsa se pak dá odehnout. A pak jsou vidět konektory. A nakonec jsem našel za levou kapsou v kufru totálně zoxidovaný konektor. Jak zoxidoval? Za konektory totiž nějaká chytrá hlava ze škodovky vymyslela uchytit i hadičku ostřikovačů k 5. dveřím. Stačí malá netěsnost a kapalina vzlíná i do konektoru. Oprava jasná konektor nahrazen a vše začalo fungovat jako dřív. Třeba to někomu pomůže. Pokud někdo bude potřebovat funkční zámek kufru tak jeden mám. 1Z5 827 501D. Já tam na kombíku mám 1Z5 827 501C - jediný rozdíl jsem co jsem na šel byl v pružině. D - slabší pružinu (kratší) a C - delší (min o třetinu delší)
×
×
  • Vytvořit nový...