Přejít na obsah

Suitce

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Suitce

  1. Tvar by zůstal, spíš rozměr. Třeba 10x8cm
  2. Já mam za zrcátkem na držáku toto http://www.magicam.cz/eshop/kamery-aee-magicam/129-aee-magicam-sd21aee-magicam-sd21-akcni-sportovni-kamera-vodotesna-1080i-60fps-g-sensor-displej-vodotesny-obal.html Má to samozřejmně mhnohem větší spektrum využití a kdyby někdo chtěl seženu jí o 1500 levněji.
  3. Já jí mam odsud : http://www.autodilyjimo.cz/radici-paka-s-manzetou-rukojet-skoda-octavia-i-1u-14-16-19sdi-p1441 Koukal jsem také po "hezčí" ale nikde nic.
  4. Zlobí mi spínač na octavii 99ka tam je spínač v zámku že ? neměl by ho někdo ?
  5. Zdravím já ti bohužel neporadím ale vyřešil jsi to nějak ?. Chtěl bych to i na motorce kde jde udělat zápis do TP "nestandartní tvar SPZ" ale také nevím co jse k tomu potřeba.
  6. Přidávám svojí zkušenost - zaplaceno 200,- a nic. // sice bez komunikace ale do týdne zboží dorazilo
  7. Suitce

    US svícení

    V běžnym provozu to může být nebezpečné to nikomu vyvracet nebudu nehledě nato co by nato řekli . Ale pro takový ty "srazový záležitosti " . Ten modul je pěkný nicméně potřebuji něco "na tlačítko ". Boční blinkry by byly dobrá věc nicméně si nejsem jistej jak by se tam další žárovka vešla. A ani nevím Kudy bych to po celém autě táhl.
  8. Suitce

    US svícení

    Luďa -> Děkuji ti Dejme tomu že chci aby to svítilo pouze když budu někde stát aby auto bylo vidět - tak by problém s PČR odpadal. Ale nechci - aby to svítilo společně s obryovkama - tz. aby to bylo na nich nezávislé.
  9. Suitce

    US svícení

    Zdravím, Nemá tady někdo na autě US(A) svícení ? (odvícené blinry). Lze to udělat přes řídící jednotku nebosi do blinrů natahat diody ?
  10. Já mam celý interér osvícený pomocí http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html"]http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html A neměnil bych.
  11. Dobrý dne, Prosím o informace a zkušenosti o tomto produktu. http://www.auto-moto-elektronika.cz/Dalkova-ovladani/Vystrelovaci-klic/Dalkove-ovladani-LA004 A jeho montáž. Mám fábii 01 s centrálem.
  12. A kam ten predložovák natahuješ ? nepřekáží ti někde ?
  13. Suitce

    SRAZ

    Ta je Michala nebo má někdo podobnou úpravu ?
  14. Suitce

    Přední maska

    Já jsem dal na bílou fábku masku z černého Rsa myslim že to taky vypadá zajmavě (no až na ten znáček). Kdyby jí někdo chtěl asi bude tato maska na prodej. Budu si dělat původní do polepu (samolepy) jak už je zde obrázek.
  15. Suitce

    DO z Aukra

    Díkes za příspěvěk :-)
  16. Mam najeto 430t km na LPG :-) )1.4 MPi 55Kw Když tu tak píšete tak moje Fábie je na prodej. Revize plynu do 2020, Nová STK apod.
  17. Suitce

    DO z Aukra

    To jsem se právě nedočetl. Pro me bude jednoduší připojit tohle zařízení než cokoliv schánět a měnit :-)
  18. Suitce

    DO z Aukra

    Zdravím, rád bych měl auto na DO. Co toto http://aukro.cz/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-vystrelovaci-klic-i1920883491.html ? Máte s tím někdo zkušenost ? Jak s funkčností tak montáží ?
  19. Zdravím, zapojoval jsem origo rádio Škoda kostru jsem tam měl ale stálé + ne. Proměřil jsem si že na PINu 1 (či 2) kde bylo stálých 12V ale po rozjetí se rádio vyplo. Tak jsem si říkal že jsem vzal asi Špatné + (třeba na obrazovku u rádií) Dnes jsem naměřil 12V na PINu 3 (definice: REMOTE- ovládání zesilovače či elektrické antény). Tak jsem ho dal na PIn 6 (stálý proud) a hraju jak bůh. Jen se chcioc zeptat jestli jsem něco nepokazil. Říkám si že elektronickou anténu nemám tak není co zkazit.
  20. Tak zítra mi rádio v autorizovanym servise odblokují. Nemáte někdo návod k rádiu ? (jak tištěný tak odkaz na stáhnutí)
  21. Zdravím, dnesk jsem si pořídil autorádio 1) Co to je za rádio - jaký typ ? 2)Po zapnutí po mě chce rádio kód (SAFE) dá se nějak zjistit ?. Rádio není kradené - je od kamaráda z FI RS která mu byla ukradena (i s kódem). Mám podobné na origo rádio na kazety a to po mě žádný kód nechtělo :-)
  22. OK Díky za radu. Teď jsem zjistil že jsem se tam někde kous - když se rozjedu rádio se vypne. Bral jsem tam "nějaké" + tak budu muset najít nějaké stabilnější.
  23. Zdravím, Koupil jsem si rádio (myslel jsem že do FI.) ale po montáži koukám že mi nelícuje s kaslíkem (kaslík nejde zastrčit). Je nějaké řešení ?
×
×
  • Vytvořit nový...