Přejít na obsah

PJAY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PJAY

  1. Máme podobné mrkni, taky ti sedí pěkně.
  2. Jedná, měnil jsem a bylo to tím. Není nad to si odpovědět sám.
  3. PJAY

    LED osvětlení RZ

    Nezkoušel jsem, máš s tím zkušenost?
  4. PJAY

    LED osvětlení RZ

    Ahoj škoďáci, Moje poznatky u OII, řeším kvůli random blikání LED na SPZ - bliká si to jako stroboskopy - levá pravá obě, uvažuji o změně na standart žárovku 5W12V nebo jiný LED. Vstupní napájení je stabilní, takže to dělá ten článek. A k hlásí/nehlásí prasklou žárovku mi hlásí a to v případě, že odpojím (prasknou) obě. Je to z důvodu paralelního zapojení. Zasílám fotky co jsem vymontoval od předchozího majitele, má někdo zkušenost s těmito diodami?
  5. Jen pro jistotu, podle el.schematu se jedná o J39, SC36, 20Apojistka 36?
  6. Dnes jsem musel zasáhnout do Xenonů (Nastavit jeden výše). Fotky, které jsou na page1/2 uvedené mi slouží pouze k uchycení světla jako celku a jejich povolením sice Xenon změní pozici ale za cenu nestability světla jako celku. Ke štelování Xenonu nahoru/dolu doprava /doleva mi slouží tyto dva šrouby nymýlím-li se a potvrzuji, že na 6imb či 10stranovej.
  7. Máte někdo přehled kolik vozů asi bude?
  8. Já přidávám zkušenost, že po výměně xenonů a "servisním nastavení" na která jsem se extra ptal, mi svítí oba dolu a jsem věčně na dálkových. Dnes manuálně nastavím výšku u zdi a v pondělí to zkusím připojit na diag podívat se co se tam dá a nedá.
  9. Plánuju, že si střihnu první sraz, zároveň jubilejní dvacítka, mohlo by stát zato. Ale mě hodně ovlivní počasí, prostě musí být hezky !
  10. Máš větší ET jinak mam skoro stejný, ale pokud to bude bude problém to ti řeknou větší odborníci. Já to mám zapsaný ve VTP a s podvozkem HaR to je max co bych na OII dal. já jezdím na MAM 8,5 ET 42 225x35xR19
  11. Mimochodem mě to čištění a věci kolem DPF stálo asi 7000 i s výměnou jednoho čidla přímo spojeným s DPF, samotné čištění bylo 5000. Zajímavostí je, že se mi nezorsvítila kontrola pro DPF ale pro emise výfukových plynů, nebo-li vrtulník. Ale diag hovořil jasně... Auto je živější, sám jsem koukal co to udělá. Už ho nenechám zahnojit:)
  12. Já řešil pododně, přeposílám topic. http://forum.skodahome.cz/topic/127669-20-tdi-elegance/
  13. Vidiš, já to drobné cuknutí na neutral nějak už ani nepociťuju. Pravidelně dávám aditiva, dobrou naftu a nějak to je lepší. Jediné co ještě, tak to cukání při dobrždování, ale to řeším sešláplou spojkou místo neutrálu no. Nicméně se mi potvrdilo, že jde o setrvák. Ale ještě ho měnit nebudu.
  14. Za mě, jsou to krásný kola. Super, moc se mi líbí.
  15. Pošli foto, jestli si to někde našel. Docela bych se podíval
  16. To jsi vše měnil kvuli těm vibracím? Mě to občas udělá něco než píseň, ale nějak to neřešim. To bych porád jen platit auto.
  17. Fajn, něco si o tom přečtu.
  18. Fajn, zajedu s tim do pneu, kde syčí dusík:) Jinak jsem to chtěl změřit klasickým měřákem který se napíchne na ventilek a koukal jsem, že nemám koukající ventilky, ale jakoby utopené otvory, kde je matička,...Má s tím někdo zkušenost?
  19. Pro informaci, já používám na 2.0 TDI PD 8V 103 kw baterii : VARTA, blue dynamic 74Ah,680A a naprostá spokojenost.
  20. Jo je to z manualu, tetka jsem nasel servisni manualy a jsou tam super veci, Mit garaz a zvedak nebo aspon diru, tak si tam uzivam kazdou volnou chvili:)
  21. 2,4 foukáš stejně v předu i vzadu?
  22. Kluci na kolik foukate 8,5 x 19; 225x35xR19 ? Letní Dunlop a nedohledam a nedohledam něco jako doporučený fuk:) OII sedan 2.0TDI
×
×
  • Vytvořit nový...