Přejít na obsah

psf3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem psf3

  1. Je někde ke stažení TPI ke kompresoru?
  2. Zapnul. Předpokládám, že Style vybava by měla mít hlídání prasklé žárovky.
  3. Vyměnil jsem osvětlení SPZ za LED origo že škoda eshopu. Musí se kodovat, když to nehlásí žádnou chybu? Není někde chyba, když auto nic nehlásí?
  4. psf3

    Bouračky

    Fábka 3 nedobrzdila (čas 0m9s). Asi neměl "Front asistenta".
  5. psf3

    Škoda Kodiaq

    Můžeš vyfotit Můžeš vyfotit tu kapotu a dát to sem?
  6. Doporučuju se projet i v jiných autech VW. Tohle mlácení od uložení převodovky jsem pozoroval například i u dvou nových Caddy 2.0 TDI, nebo u nového Kodiaka 1.4 TSI (předváděcí vůz!), rány jak z děla, jak to šlo při řazení nadoraz.
  7. No já odstraňoval hned po převzetí, takže to šlo bez následků normálně odlepit rukou. Ale pokud tam něco zbyde tak bych zkusil teplou vodu a nějaký přípravek.
  8. Tys měl to samé? Nemáš to vyfocené ( před i po opravě)?
  9. Takže ve škodovce už nejsou schopni ani pořádně nalakovat dveře...  Viz přiložené foto. Tak si to běžte projistotu zkontrolovat. Jde o místo na spodní straně dveří (pod reprákem) kam se málokdo sehne...
  10. Může někdo vyfotit jak to vypadá u MR18? Doslo tam k nějaké konstrukční úpravě?
  11. A co konkrétně je horší neříkal?
  12. Tohle dělá nejspíš zámek dveří, který drhne o úchyt na karoserii. Dveře si asi trochu sedly a dochází tam ke kontaktu kov na kov. Taky mi to dělalo když se křížila karoserie atd. Stačí na zkoušku to očko na karoserii omotat nějakou izolepou...
  13. Už se to řešilo tady v jiném vlákně. Pokud máš alarm musí to jít.
  14. Taky ji tam nemám, ale být by tam mohla. I u feldy 1.3 mpi tam je.
  15. Když to bylo v servisu, tak to bzučení jim nepřišlo divné? Nebo to začalo dělat až poté. Jinak já to slyšel i u Rapida, nebo i tady ve videu (čas 5:30) to jde slyšet. Rád bych to vyřešil v rámci garanční prohlídky. Vedle pískající hadice bude výměna i bzučícího klimakompresoru...
  16. Je někde ke stažení tohle TPI? To bzučení po zapnutí klimatizace mám taky. Měl jsem podezření na alternátor.
  17. psf3

    Škoda Kodiaq

    Už to začíná, i Kodiaqu se mlží přední světla ( viz video čas 39m58s).Nejlepší je jak to moderátor zdůvodnil. :-) https://youtu.be/xKLQEiMd5Ho#t=39m58s
  18. V mém případě jde o závan který projde celým autem, třeba když odbočuji z kruháče. Je cítit závan studeného vzduchu. V tu chvíly z topení proudí teplý vzduch. Studený tam tedy nemá odkud vanout.
  19. S tou tuhostí mám stejný pocit. Já zase pozoruji, že v autě odněkud táhne chlad. Děje se to hlavně při změnách směru jizdy, kdy se kroutí karoserie, tak je cítit takový závan vzduchu. Chyba bude asi v nedostatečném těsnění dveří a nízké tuhosti.
  20. Pískání při zaplé klimatizaci jsem si taky všimnul. Slyšel jsem to i u Rapida. To co se řeší zde s tím ale nesouvisí. Vychází to někde od kompresoru klimatizace nebo alternátoru a projevuje se i na volnoběžné otáčky.
  21. psf3

    Bouračky

    Nehoda v Praze. Fabia se sřetla s Focusem a podle fota asi skončila na boku. Auto mi nepřijde tak poničené i když v článku píší, že airbagy bouchly oboum. Nicméně dle mého názoru by vrácení auta na kola mohlo probíhat šetrnějším způsobem... Info tady.
  22. Nevíte co způsobuje pazvuky z B sloupku. Při přejezdu nerovností tam něco zacvaká, zaloupe. Dělá to hlavně na straně řidiče. Těsnění dveří to podle mě není. Myslím že něco podobného řešili i u Rapida ale nenašel jsem to.
  23. Má smysl dobíjet baterii když mi maxidot ukazuje stav akumulátoru SOC 80% a přes SmartGate mi telefon ukazuje napětí 12,2 V. Mám baterii EFB a pořád mám obavy abych ji nějak nepoškodil. Lze použít na tuto baterii nabíječku EINHELL AFEN 10?
  24. psf3

    Teplota oleje

    Když je motor v zátěži tak se olej nestačí tak rychle dochlazovat a teplota vylítne na 105°C. Stačí ubrat plyn a teplota oleje se během chvíle sníží zpátky na 99 -101°C. Jen by mě zajímalo jestli by šlo pořešit softwarově aby se lépe chladil, protože výměník voda-olej nestíhá olej při větší zátěži dochlazovat. Už kvůli větší tepelné zátěži ojeje jsem přešel na olej 5w-40. Pro TSI je možná za studena řidší LL olej 5W-30 lepší ale po ohřátí na výše uvedené hodnoty...Řekl bych že pro tohle TSI ea211 je letní třída 40 minimum. Ale je to samozřejmě můj názor.
×
×
  • Vytvořit nový...