Přejít na obsah

renezance

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 535 zobrazení profilu

Oznámení renezance

Nováček

Nováček (1/14)

8

Popularita

  1. Mám na svém autě odzkoušené řetězy značky: Pewag servo sport RSS 76 rozměr kola: 235/45 R18 a naprostá spokojenost.
  2. Mám několik dotazů ohledně fungování nezávislého topení. 1)Jak vám funguje NT v těchto mrazech? Mně se při -15 a třiceti minutovém topení vůz absolutně nevyhřeje, kolem nuly nebo lehce pod nulou je vše v pořádku. 2) Nastavení intenzity topení. To musím po každé skončené jízdě nastavovat ventilátor a teplotu na maximum? Protože když zapomenu nastavit vše na maximum, intenzita topení je mizerná. 3) Vyhřívání čelního skla s kombinací NT V nastavení NT je kolonka zapnout vyhřívání čelního skla, ale při spuštění NT se automaticky vyhřívání čelního skla nezapne.
  3. Také chci měnit olej po 15 tis Tzn. že v autorizovaném servisu mi tam dají: naliVapsOil VW 507 00 0W-30 ??
  4. Rád bych se zeptal, zda někdo z vás má na autě deflektory bočních oken. Strašně mě štve, že pokud spustím ostřikovače předního okna, kapalina se mi rozlévá po bočním oknu u řidiče. A zajímá mě, jestli deflektory tomu zabrání.
  5. Zatím jsem to neřešil, mám najeto 26t a čekám na 30t servis....kde závady přednesu, tak uvidíme...
  6. Závady které se tu popisují se vyskytly i u mne. 1) roletka v kufru se špatně navíjí 2) občas zlobí tlačítko startování, nastartuje třeba až na třetí pokus 3) špatně odstřikují přední ostřikovače 4) při spuštění nezávislého topení...hláška nelze spustit slabá baterie 5) příliš hlučné stahování oken 6) občas zlobí přední parkovací senzory...nefunkční akustická signalizace a to 20cm od překážky 7) stalo se pouze jednou...nešel zapnout ACC objevila se i hláška na infotainmentu po vypnutí motoru vše ok
  7. renezance

    Roleta kufru

    Mám stejný problém...bez zásahu (popostrčení) se roletka nenavine a celé navíjení trvá šíleně dlouho.
  8. Občas se mi stává, že přední senzory nevydávají žádný akustický signál a to stojím od překážky 20cm (ukazuje pouze grafika) Už se to někomu stalo?
  9. Zdá se, že mlžení světlometů se týká vícero značek, dnes jsem viděl zaparkovaný Seat Leon s led světlomety a také byly do půlky zamlžené.
  10. Zvažuji doobjednání krytu motoru a to z důvodu ochrany před zimním marastem a od sole ze silnic. Myslíte si, že to má smysl?
  11. Hodí sem prosím někdo příspěvek o tom jak Smart Light Assist funguje v praxi. Zda je tento asistent opravdu pomocníkem, nebo jen postradatelným vybavením vozu?
  12. Také jsem to u prodejce zkoušel, ale bez úspěchu, výbavy nižší než L&K nenabízí možnost dokoupení ani přes konfigurátor Jedině koupit jako příslušenství.
  13. Červenou corridu, vidět na živo je velký problém, natož v hnědé kůži. U prodejce kde jsem jí viděl, je se světlou kůží, ale kombinace to může být zajímavá.
  14. Doporučená cena nemusí být nenažranost, jen zpochybňuji přístup jednotlivých prodejců k nabídkovým slevám. Je rozdílný. A pro koncového zákazníka je velký rozdíl, jestli dostane slevu 9 % nebo, jako v mém případě, 14,5 %. Při jednání s prodejci byli někteří hodně sdílní (možná více, než by měli), jejich běžná marže je, údajně, 17 %. Samozřejmě netýká se akčních modelů, tam je to prý 7 %.
×
×
  • Vytvořit nový...