Přejít na obsah

MrMysakovich

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MrMysakovich

  1. MrMysakovich

    Zimní pneu

    Taky mám ty Michelinky.
  2. Ahoj, Superb 2020 L&K vyhřívané čelní sklo. Připojištění skel na 15 000 Kč. Stačí to nebo dát vyšší limit a kolik?
  3. Jo tak je to určitý směr vývoje a posunuje se to většinou k lepším věcem. Takže za mě určitě palec nahoru.
  4. Je pravda, že když přepínám rádio tak to radši dělám na infotainmentu, přijde mi to rychlejší pěkně podle loga stanice. Takže to asi má něco do sebe tento test pozornosti.
  5. Aha jsem myslel právě, že se to zobrazí taky.. každopádně i tak aspoň tam nějaká mapa je a člověk se může víc věnovat řízení a nemusí dávat oči bokem..
  6. Ono je super, že to jde řešit přes CarPlay.. problém ale je, že se to nezobrazuje ve virtuálním kokpitu no... proto bych bral alternativu nějakou, jak dostat Google Mapy do Škodovácké navigace...
  7. Jo bude to určitě kvůli EU regulaci.. jenže stejně.. kdo chce cestu si najde :D takže tak :D
  8. Tak to jsme se nepochopili :-) já to psal v tom stylu, že je Ferda koumák a že na všechno si najde cestičku jak to zprovoznit :-) právě proto píšu. Je to profík :-)
  9. Přes diagnostiku by to neměl být problém.
  10. To například mně funguje spolehlivě i v obci. Nefunguje na nějaké hnusné rozbité cesty.. Ideální stav je cesta, která má pruhy i na krajnici.
  11. Ano prý se má aktualizovat SW a on pak i zmizí z nabídky. Každopádně update SW on-line mi nefunguje. Takže tak :D
  12. Ano to je dost možné takže pozor na to. Já to mám ve výbavě L&K takže tam je Emergency assist asi už součástí.
  13. To já už zkoušel. Převezměte řízení. Já nic. Hlasité pípání. Držte volant a jeďte uprostřed jízdního pruhu. Já nic. Teď kopanec brzda, zachvilku výstražné a brzda ke krajnici k úplnému zastavení. To byla první věc co jsem chtěl zkusit. Bál jsem se sice, že skončím někde ve svodidlech, ale opravdu to funguje a funguje to i na obyčejné 90, kde si radar dokáže vzít oba pruhy.
  14. Přesně tak. Za mě super funkce a ten tón je fakt hodně pronikající. Tím že auto parkuji pod střechou tak se mi tohle nestává. Jednou se mi stalo, že mi nefungoval light assist, ale jednou jsem šetřel okno a hned nastartoval.
  15. Nastavil jsem časná a jel jsem dneska, trošku jsem nedával pozor a začal brzdit později a píplo to. Za mě super.
  16. Mám podobný problém na Superbu, ale s Columbusem. Prostě mi novější mapy nenabídne ikdyž na update portálu jsou k dispozici.
  17. Ahoj, ještě to napíšu tady, třeba bude někdo vědět. Chci aktualizovat software on-line a naskočí mi toto. Veškeré licence mám zaplacené a když chci aktualizovat mapy tak to sice jde, ale nenabídne žádné i přes to, že na update portálu naskočily novější. Navíc v Navigací mám ještě stále Google Earth, který prý už dávno není dostupný a aktualizace softwaru ho má smazat z nabídky, protože stejně nefunguje.
  18. Když na ten Google Earth kliknu, tak mi naskočí Chyba: Škoda Connect. Neví někdo co s tím?
  19. Ahoj, když jdu v nastavení informace o verzi a dám aktualizovat online vyskočí na mě licence není platná a žádnou aktualizaci to nenabídne. Je to MIB 2.5 Columbus na S3 Combi.. u map mi to zobrazuje dostupné mapy jen v update portálu a v autě to taky nic nevypíše? Je to normální chování? Přikládám foto pro ilustraci.. kliknu na Online update (mám to česky takže aktualizovat online) a naskočí licence není platná a to je vše... Veškeré licence mám zaplacené a když jsem psal na Škoda Connect podporu, říkali, že to nefunguje a ani nebude fungovat, tak spíš otázka jestli to je opravdu tak nebo zda to někomu funguje...
  20. Aha, takže potom už to chápu a nastavení časná nechávám :-) díky moc ještě jednou. Pomalu ty asistenty začínám chápat :-)
  21. Super díky. Ono člověk to chce zkusit i v reálném provozu, ale zároveň se chce věnovat řízení tak proto si to zjišťuji předem :-)
  22. To znamená je to citlivost na šero, že to zapne potkávací dříve, než je úplná tma? Právě se mi zdá, že když jsem to zkoušel, tak mi rychleji reagovalo přepínání z potkávacích na dálkové když jsem vyjížděl z obce. Oproti nastavení pozdní to chvíli trvalo, než se dálkové sepnuly.
  23. Jak to mám tedy chápat. Nastavení citlivosti 3 stupňů - včasná, střední a pozdní reguluje to za jaký čas se rozsvítí dálková světla? To znamená - vyjíždím z obce, mám nastaveno časná, dálkové naskočí dřív, než kdybych měl nastaveno pozdní?
×
×
  • Vytvořit nový...