icosom Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Takže sú na výber iba zlé a ešte horšie riešenia...asi sa s nimi potom radšej rozlúčim a pokúsim sa ich predať.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 .... stačilo by Ti přehodit tu dečku s výhřevem u sedáku, kde je ten teploměr. Ale nevím, jak dobře by to šlo. oNO samotné sundání a nandání potahu čalounění je pakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Vůbec netuším, jak bych z tohodle tu dečku výhřevu sundával..... foto pro ilustraci, je to sedačka z Rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 9 minutami, icosom napsal: Takže sú na výber iba zlé a ešte horšie riešenia...asi sa s nimi potom radšej rozlúčim a pokúsim sa ich predať.... To prodáš, o tyto sedačky je docela zájem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) No ja by som sa na tento "úkon" určite neodhodlal ale skúsim nájsť niekoho kto s týmto má skúsenosti. Ešte rozobrať dajme tomu ale všetko dať do pôvodného stavu chce zručnosť a rutinu... Editováno: 23. Září 2017, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Ešte ma napadá jedna otázka...podľa Teba Fabia III.Monte Carlo má tento systém výhrevu ako mám tieto z rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Měnil jsem v Rapidu sedačky, páč jsem chtěl výhřev. Nakonec sem sehnal s výhřevem přední i zadní. Dával jsem do sedačky akorát airbag (páč jsem koupil sedačky bez airbagu), proto jsem čalounění sundával. A ještě jsem měnil kabeláž, páč jsem sedačky koupil s ustřiženým konektorem :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) před 4 minutami, icosom napsal: Ešte ma napadá jedna otázka...podľa Teba Fabia III.Monte Carlo má tento systém výhrevu ako mám tieto z rapida? Ano, troufám si tvrdit, že jsou FIII a Rapid elektricky kompatibilní. Dokonce od modelového roku 2016 je Rapiďácká elektroinstalace totožná s tou ve F III Editováno: 23. Září 2017, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Takže ak by som chcel meniť sedačky za lepšie ako sú moje pôvodné,ostáva mi zhánať nejaké z dvojkovej fabie ,buď to Monte Carlo alebo RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Ano. A ještě bych si ověřil, jestli předfacelift a FL mají stejné zapojení... Ale snad jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Třeba Ti tu někdo poradí něco lepšího, než já. Nechej projít hlavou a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 icosom - nedělej na foru zmatky a bordel a nepiš stejné dotazy do několika různých sekcí současně! Navíc FI a FII je snad rozdíl. Příspěvky jsem přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Nakoniec som sa rozhodol preložiť výhrev z pôvodných sedačiek do rapiďáckych monte carlo. Zohnal som čalúnnika a začal pôvodnými sedačkami. Z tých sa vybrali obe výhrevné dečky a poťahy sa dali do pôvodného stavu. Dnes prišli na rad tie z rapida. Zo sedacou časťou nebol problém,dečky sa vybrali...Keď prišlo na výber dečiek z operadla,tak sme zistili že je to svinsky zložité. Ešte rozobrať povedzme ale dať do pôvodného stavu skoro nemožné. Vtedy ma ale napadla jedna vec. Kedže som už mal vybraté z II.fabie dečku ,mal som možnosť porovnať ju. Prišiel som na to,že nie je dôvod vyberať ju lebo je skoro rovnaká. Aj konektor je presne ako na dvojke fábii. Takže v sedačkách z rapida ostáva operadlová dečka pôvodná,sedacia časť bude z fábie. Tým pádom je aj regulácia vyriešená...Podľa mňa by to malo fungovať bezproblémovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Ešte by som potreboval poradiť,kedže netuším čo by to mohlo byť ...tento káblik som vybral z rapiďáckej sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.