Brady666 Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 zdar, mám OI kombi L&k '01... v autě mám alarm, jak ho vyzkoušet jsem zjistil (odemknout klíčkem kufr...), jenže auto jenom bliká. Proč to nehouká? V tomhle se nevyznám, tak nevím jestli není někde něco odpojený atd, popř kde bych měl hledat. Pokud s tím souvisí otázka, zda mi funguje klakson, tak ano funguje... a dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 pod oknem v motorovem prostoru, u mechanizmu steracu je sirena napajeni pres pojistku u releboxu, 2 z prava nahore na konektoru u sireny je: 1.pin informace z alarmu, 2. pin zem, 3.pin + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 zdar, mám OI kombi L&k '01... v autě mám alarm, jak ho vyzkoušet jsem zjistil (odemknout klíčkem kufr...), jenže auto jenom bliká. Proč to nehouká? V tomhle se nevyznám, tak nevím jestli není někde něco odpojený atd, popř kde bych měl hledat. Pokud s tím souvisí otázka, zda mi funguje klakson, tak ano funguje... a dík za každou radu. Zdravím, tak co? Rozjel jsi ten alarm? Mám podobnej problém s naprosto totožným modelem jako ty. Díkec a ať to houká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Zdravím, chci se zeptat, jak u origo alarmu poznám, že během nepřítomnosti nastal poplach? Zabliká, zapípá auto při odemykání? Jablotron to tak měl. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Tak simuluj narušení a pak auto normálně otevři. A uvidíš sám co bude . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 S menším zpožděním ... pojistky jsem našel, ale ještě jsem se v tom nehrabal, protože venku je strašný počasí. Vytápěnou garáž nemám a když je venku zrovna hezky, tak se najde vždycky důležitější práce Takže během jarního úklidu (vidím to tak na konec března) se na to konečně vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Zdravím, jak u origo alarmu O1 s vystřelovákem poznám, že během nepřítomnosti nastal poplach? Zabliká, zapípá auto při odemykání? Jablotron to tak má. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Us@k Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 čau lidi, mám problém s alarmem, blíká ale nehouká mam oct 1 rok 2001, AGR motor s 66Kw TDI, mel jsem precvaknute dratky vedouci k samotne houkacce, tak jsem je sletoval a myslel jsem si ze mam vyhrano, ale prd, stale to jen blika bez houkani, mohl by me nekdo poradit? dekujii ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.