Přejít na obsah

Fabia 1 držák nápojů vzadu


Snowboarder

Doporučené příspěvky

Pěkný Nový rok všem. Měl bych dotaz ohledně držáku na pití, který je v některých 1 fabiích vzadu na středním tunelu. Dost by se mi hodil, protože mám loketní opěrku a nemám si kam dát termosku. Nemáte někdo zkušenost, jestli to jde koupit a jestli to tam půjde namontovat? Popř. jiný držáky na pití krom toho v palubce, ten mám. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud myslíš ten držák nápojů integrovaný v pouzdru popelníku, tak by to měl být tento:

http://www.cc-autodily.cz/popelnik-s-pouzdrem?kod=6Y0857962

ale dle mne to moc nevyužiješ, protože větší termoskado toho nevejde a je tam přes loketku i horší přístup...každopádně je to výměná vložka = pokud tam máš pouze popelník, tak ten vyjmeš a jednoduše zaměníš za tento s integrovaným držákem nápojů ;)

edit: zítra ti radši omrknu zda je to tak jak píšu, zda číslo souhlasí ;)

Editováno: , autor: kibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dle mě mohl být vzadu jen popelník a nebo jen otevřený kastíček a tyto věco lze koupit jako samostatný díl, jestli máš etku, tak koukni

Stando ten kaslíček má na dně integrovanej držák nápojů, pokud se nemýlím ;) ale radši se zítra mrknu....já ho mám,ale za celou dobu co auto mám, jsem ho nevyužil :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fuj ta cena za ten kousek plastu je ohavná :feve: jinak já ho tam mám od výroby a jestli jsem ho použil 1 max 2x, tak je to moc, protože do tý mrchy vejde jen úzká plechovka, nebo láhev tuším 0.5L,navíc se pak hodně špatně za jízdy vyndavá, protože je to schované za loketkou = řeším to klasicky hozením 1.5 L na zadní sedačku, na tohle je FI vážně bídná a není v celém autě jedinný pořádný držák :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravda tak cena je na prd, ale zas než bych to našel někde na vrakovišti kde by si za to určitě 3 stovky řekli sem to koupil v servisu..takže mám teď docela vystaráno s místem na pití-kafe v kelímku do toho vyjížděcího držáku v palubce, 1litr petky na táhlo sedačky, termoska s čajem dozadu:). Mimochodem ta termoska se tam vejde naprosto perfektně, ale nic většího se tam nedá dát jako třeba litrovka coly apod. Jo a pro fajnšmekry se dají položit 2 kelímky do dvířek od přední přihrádky:-) ale za jízdy bych to neriskoval. Ve F2 je to s tím místem na pití lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já kelímky a plechovky řeším tak, že héérečka před sebou sklopí kaslík, tam jsou dvě místa na kelímek nebo plechovku a je vyřešeno..navíc jako správnej kopilot mi to hezky servíruje až pod hubu :smich:

PS: ten uzavřenej popelník jsem využíval jako držák na vúni do auta...nevypadne a je to prakticky ve středu vozdila :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Vím že je to staré téma, ale pokud to někdo bude shánět na vrakáčí, tak já ten držák mám i ve výbavě classic :D ale opravdu jsem nenašel využití tohoto držáku, možná tak na krabičku se žvýkačkami, jinak cokoliv jsem do toho dal, tak to v zatáčce vypadlo, páč to nemá téměř žádné boční vedení :D

btw. to mi chcete říct, že ten držák nápojů do palubky stojí 1200 kč? :D ti už fakt nevědí, co si za to říct :X

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...