bojler Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 KEI Brno - Vinohrady půjčení Yetiho na zkoušku na 24 hodin a to nejsem VIP Některým to nevysvětlíš. --------------------------------- DICK: ta reakce byla na Pawouka, který tady rozvíjel teorii o nutnosti protekcí. tyhle kecy mě dost vytáčí, protože to jednak není pravda, ale především ve většině případů se dá domluvit při vyjednávání skoro s každým. že tě neulovili v salonu Škody samozřejmě není tvoje chyba, od toho tady zákazník není. jestli tomu dobře rozumím, tak jseš nadšený z přístupu prodejce. fakticky ti auto podle všeho tímhle prodal. auta jsou dneska do větší nebo menší míry podobná a pak dost záleží na podobných "detailech". já su rád, že pořád ještě existují výjimky mezi většinou naprosto nekompetentních a znuděných prodejců. to je bohužel situace napříč značkama. o to víc potěší to, co se ti stalo a co se víceméně mně stalo před sedmi roky. aby bylo úplně jasno, tak tvůj výběr nijak nehodnotím a ani nechcu hodnotit. se sportage jsem nejel a ani jedno z aut bych si nekoupil. nerozumím jejich koncepci a v případě Yetiho především jeho cenové politice. --------------------------------- pawouk: pokud bude nadále fungovat funkce přeskoku na nové příspěvky a funkce ignorování vybraných uživatelů, prosím rovnou o ban. sice mám dobrý pocit, když někomu můžu přinést nějakou informační hodnotu, ale abys mně tady vyhrožoval, to fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Nebyl jsi u toho, tak se laskavě hoď do klidu a odpusť si své kecy o tom, že to není pravda. Já tady také nerozporuji tvé tvrzení, že to jde. Popsal jsem jen svou zkušenost a ta je tristní. Jak si myslíš, že jsme se s bráchou dostali k na víkend půjčeným škodovkám? Jen a pouze přes známost. Jinak nezájem, jen svezení s dealerem na hodinu. Já se nebudu někoho doprošovat a vyjednávat jako někde na tržnici. Přijdu, zeptám, nejde to, jdu o dům dále (a tam to také nejde). Tečka. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.