indet Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Dnes jsem na SII viděl Themista a protože jak již jsem psal, OZ nebudou pro podivné jednání dodavatele, začínám přemýšlet o Luxonech, akorát mám strach že to bude moc velký skok v tvrdosti ze stávajících 15" a při ročním průběhu okolo 40000Km převážně okrsky budu já, rodina i auto na cestách trpět. potřebuji aby auti sedělo a hezky vypadalo, ale zároveň bylo pohodlné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 To potřebujeme všichni. Co třeba udělat kompromis a koupit nějaké 17"? Ty přece vypadají daleko lépe, než 15" a přitom jsou komfortní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Třeba včera jsem viděl ve Špindlu černou OII FL na černých 17" Dotz Hanzo a na první pohled jsem si myslel že to jsou 16" jak vypadaly malé. Přítelkyni se sice líbili, ale já myslím že by tomu autu více slušeli v 18". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Dnes jsem zjistil, že mám taky dvoubarevný Luxony. Ta černá špína co je z brzd dělá divy :smich: Editováno: 9. Květen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Třeba včera jsem viděl ve Špindlu černou OII FL na černých 17" Dotz Hanzo a na první pohled jsem si myslel že to jsou 16" jak vypadaly malé.Přítelkyni se sice líbili, ale já myslím že by tomu autu více slušeli v 18". Dotz Hanzo se na Octavii podle mě nehodí, ale viděl jsem je na nějakém SUV a tam byly super. Ještě jsem je taky viděl na mercedesu C nebo E teď už nevím a tam mi taky nesedly. Na passatu kombi se mi taky nelíbí. Teď je tady v okolí má docela dost lidí, ale snad jenom na to SUV se hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ja jsem si po uvedeni na trh (Hanzo) rikal, ze to budou kola, ktera si koupim az budu menit. Nyni jsem ve stadiu vymeny a Hanzo byla 1. kola, ktera jsem vyradil z vyberu... Je jich fakt dost a jak uz jsem nekde psal, sednou jen 2 autum z 10!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dnes jsem zjistil, že mám taky dvoubarevný Luxony.Ta černá špína co je z brzd dělá divy Jenže ta na těch mých právě není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Niekto ma rad Subaru Co su to za disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Čo by bolo lepšie za pneu obuť na Scouta na jar? 225/45 R 18 alebo 235/40 R 18 ? Kolesá mám 8x18 (origo pneu 225/50 R17) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Spravny profil pre Scouta na 18" je jednoznacne 225/45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Niekto ma rad Subaru Co su to za disky? to je brutálna koza :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Co mas stale s tymi kozami? No, je to asi nejaka prerabka na RS, lebo aj brzdy nie su cervene (zelene) a aj zimaky ma len 15"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ani tie disky sa tam nehodia, a žeby sa mi páčili to už vôbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 nevíte někdo kde sehnat typový list na tyhle kola??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9TDI Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 (editace) Zdravim pánové, můžete mi prosim vás někdo poradit? Mám origo 18tky RS ale s pneu 245\40\18.příde mi to moc široký a jelikož už jsou skoro mrtvý tak chci dát 225\40\18 goodyear F1 ale bojim se toho aby se mi tam neudělal takovej ten hřib. A ještě jedna prosba Ty 18tky nemám zapsaný v TP jen max 17tky,jaký je s tím problém kdybych je tam chtěl zapsat.Děkuji za rady Editováno: 7. Únor 2010, autor: Petr 1.9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 no hrib sa ti urcite neurobi, lebo tento rozmer pneu sa na ne dava aj od vyroby A tu je ziadost na zapisanie 18-tok...Vela stastia _iados_.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek 009 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Řešil a pořešil někdo jaké je nejmenší použitelné ET-čko pro 18 -ky kola na O II RS, tak aby nic neškrtalo při propružení hlavně u zadního podběhu ? Vím,že Zenithy při šířce 7,5 " mají ET 51 .Zde je ještě trochu asi rezerva,ale nedokáži odhadnout kolik,jestli 5 mm nebo 10 ??? Uvítám osobní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 dost vela Nemcov dava 8x18 ET 35... Ale bol by som zvedavy ako take ET rozhodi geometriu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek 009 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Nikdo na RS nepoužívá jiná kola než originá Zenith ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Mischicka ma Luxony z S2 s ET 46 (5 mm menej ako Zenith) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 (editace) Prezul som si na RS z povodnych zimnych 225/45 R17 na letné 225/40/ R18 Je odost poznať nerovnost na vozovke a diery cítíim viac a taktiež aj plasty v aute už počut, to je koli menšiemu profilu, pneu mam nahustene na 2.4, mal by som spustit? Vy čo máte RS počujete aj plasty škrkotať? Rad by som Vás nazor či na eliminovanie nerovnosti si nemám radsej dat 225/45/ R18 ? mozno by to vyzeralo aj lepšie ze je hrubsi profil, ako keby naprava bola viac znížena Editováno: 22. Březen 2010, autor: revolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 toho skripania sa bojim aj ja... Pri 17" ti to v interieri neskripalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Neřekl bych, že je znatelný rozdíl mezi velikostí kol a pneu 225/45 R17 nebo 225/40 R18. Rozdíl je minimální, skoro bych řekl žádný. To by museli být téměř všude hezké rovné nerozbité silnice a ne jako je to teď u nás v ČR. Ale myslím že na Slovensku to bude podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 toho skripania sa bojim aj ja... Pri 17" ti to v interieri neskripalo? Mam 105 tis najazdene a škripe to už pekne, aj pri 17kach to škripalo, skôr som myslel ze pri 18kach cítim diery viac Neviem čo s tým škripanim, niekdo z vás to už vyriešil, je to zvuk z plastov a diel co idu pod strechu, skor asi strešnu izolaciu vymenit hmm neviem...ale asi to je choroba RS s tuhym podvozkom, nie len sam to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Neřekl bych, že je znatelný rozdíl mezi velikostí kol a pneu 225/45 R17 nebo 225/40 R18. Rozdíl je minimální, skoro bych řekl žádný. To by museli být téměř všude hezké rovné nerozbité silnice a ne jako je to teď u nás v ČR. Ale myslím že na Slovensku to bude podobné. No je to asi to iste, ja Chodim Z bratislavy do dunajskej stredy cesta je to OKey, ale akonahle su nejake flaky (po dierach) na ceste už to cítim a medzi dedinami ani nehovorim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.