Přejít na obsah

auto kelly


Standis

Doporučené příspěvky

stando - stando ... :-))) auto-kelly= asijská tržnice....byl jsem tam jednou pro destičky a když mi chasník řek at si obkreslím starý a přinesu mu ten nakres tak jsem usoudil že i za pultem jeden nguien sedí.... :smich:..a od ty doby jsem tam nekoupil ani ventilek.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jindro neboj, beru to s velkou rezervou. jen mě to zaujalo, když jsem to tam viděl. zajimává nabídka na radio s USB a mp3 ;)

já tam díly nakupuji na služební auta i na Rozu a i pro tátu a nemohu si stěžovat, zase bych to neviděl jak asijskou tržnici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tuhle jsem měl štěstí a viděl jsem dokument na Z1 o vyrobě jak padělků tak "originalů" v číně a po zhlédnutí jsem ztratil absolutně poslední zbytky iluzí jak tam něco jsou schopny vyrobit...mě a-k prostě nepřesvědčilo a když jsem v Lounech ještě narazil na mentála za kasou tak jsem tam přestal chodit úplně....nevim jak jinde ale v lounech tam dělal samý mlady cucácí tvařej se jak mistři světa ale o autech vědí jednou velikou "kosočtverec"... :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ten jsem viděl taky¨. celkem hnus zjistit tyto informace, co tam ukazovali

je pravda, že kotouče a desky a rozvody jsem tam nekupoval, ale bral jsem je u jELDY cc-autodily.cz, měl daleko lepší cenu a věřím mu, že to byl originál, ale jinak drobnosti a pod věci tam s klidně beru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AHoj chci se zeptat .. obcas uvazuju o koupi noveho radia .. zatim mam Panasonic nejaky z roku 2004 kdy stal jeste snad 4 000 .. dnes? Nesviti displej a nekdy ani osvetleni tlacitek.Pry odeslo podsviceni :feve: a taky nekdy ani nehraje :smich: Poradite jake? za slusnou cenu aby slusne hralo(aby melo nastaveni basu,rds,mp3,cd s ochranou proti vibracim a vymolum) USB to zrovna mit nemusi .. a jak je to s velikosti? je jeden rozmer nebo je kazdy radio jineho rozmeru? Nikdy jsem to nemontoval..diky :palec2:

Edit: to me ma vykon 4x45W mam tam 2 repracky jen obycejne od skodovky takze nejaky extra kvalitni nepotrebuju..Ty predchozi v prispevcich jsou divny .. me osobne se nelibi a navic ty znacky az na tu sencor kterou taky nepodporuji ale za tu cenu budiz to jsou podle me cinske sroty .. lol

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena rádia je príllš nízka, určite by som do toho nešiel. Čína ako vyšitá. Odpočítaj si od samotnej ceny ešte zisk výrobcu, dopravu z Číny a zisk predajcu a čo ti ostane? Tak asi tak bude to rádio hrať. A ešte odporúčam pozrieť si ako sa vyrábajú zapaľovacie sviečky v Číne.

Kedysi som mal Rádio Sono, tiež čistá Čína a rovnaké rádio mal aj otec a aj kamarát. Každému odišlo podsvietenie čelného panelu, otcovi odišiel predný panel úplne, mne vypadával zvuk, kamarátovi (aj mne) praskol plast okolo predného panelu, hralo to biedne, príjem signálu tiež biedny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nebývá pravidlem, pokud je autorádio vybaveno USB a SD slotem + mechanika, tak to samé stejný výrobce ale bez mechaniky bude o cca 500,- lacinější. No a co se týká rozměrů, tak jsou 2DIN jako třeba toto nebo 1DIN jako toto . Takže pokud si chceš zachovat přihrádku (šuplík), tak kup 1DIN a je jedno jaké, všechny jsou stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, temer všetko sa dnes vyrába v Číne, ale je veľký rozdiel, či si rádio navrhne a vyrobí číňan sám, alebo či si to navrhne nejaká renomovaná firma a nechá si to tam vyrábať. Aj číňan vie vyrobiť kvalitný výrobok, ale už to niečo stojí a nikto rozumný to musel vymyslieť. Rozdiel v kvalite je vtedy značný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...