Standis Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 zaujala mě tato jejich nabídka. co si o tom myslíte?? http://autokelly.cz/#CT=5|PCT=11|CUR=0|FT=DOBERA8612|PGS=20|PT=0|PDID=4733209|PDPID=3570494|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| a nebo http://autokelly.cz/#CT=5|PCT=11|CUR=0|FT=DOBERA8712|PGS=20|PT=0|PDID=4733214|PDPID=4280756|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 stando - stando ... :-))) auto-kelly= asijská tržnice....byl jsem tam jednou pro destičky a když mi chasník řek at si obkreslím starý a přinesu mu ten nakres tak jsem usoudil že i za pultem jeden nguien sedí.... ..a od ty doby jsem tam nekoupil ani ventilek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Jindro neboj, beru to s velkou rezervou. jen mě to zaujalo, když jsem to tam viděl. zajimává nabídka na radio s USB a mp3 já tam díly nakupuji na služební auta i na Rozu a i pro tátu a nemohu si stěžovat, zase bych to neviděl jak asijskou tržnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 tuhle jsem měl štěstí a viděl jsem dokument na Z1 o vyrobě jak padělků tak "originalů" v číně a po zhlédnutí jsem ztratil absolutně poslední zbytky iluzí jak tam něco jsou schopny vyrobit...mě a-k prostě nepřesvědčilo a když jsem v Lounech ještě narazil na mentála za kasou tak jsem tam přestal chodit úplně....nevim jak jinde ale v lounech tam dělal samý mlady cucácí tvařej se jak mistři světa ale o autech vědí jednou velikou "kosočtverec"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 tak ten jsem viděl taky¨. celkem hnus zjistit tyto informace, co tam ukazovali je pravda, že kotouče a desky a rozvody jsem tam nekupoval, ale bral jsem je u jELDY cc-autodily.cz, měl daleko lepší cenu a věřím mu, že to byl originál, ale jinak drobnosti a pod věci tam s klidně beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 jj do destiček zalisováná trava nebo co přesně bylo pěkný......taky nakupuju u jeldy nechal jsem si tady poradit a jsem zpokojenej....ale u podobných radií bych se bál o bezpečnost jak to tam je řešený/neřešeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 jj, u elektriky člověk nikdy neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 autoradio bude hrat adekvatne k cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 V auto kelly mě jednou tak namíchli, že jsem si řekl, že už tam nevkročím, což jsem taky cca. rok a půl dodržel, ale pak jsem viděl ten jejich leták a zajel jsem si tam pro ten rozmrazovač Sonax za 75Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 tak je pravda, že občas tam mají zajímavý věci. já koupil do práce 25l nemrzky do ostřikovačů za krásných 580 kč. no nekupto, za tu cenu. to je skoro zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 tak choďte do originálů a nemusíte si stěžovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Jani a co si myslíš o tom rádiu ty??? jak je to u něj s kvalitou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 já do Feldy koupil aby tam něco hrálo toto http://sencor.cz/elektronika-do-automobilu/Autoradia/Ostatni/SCT4014MR.aspx , stálo asi 910,- no a hraje adekvátně ceně (no prostě aby tam ráno hráli Impulsovi, kdyby mi ráno volali ), takže bude to jak s těmi v odkazu výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 (editace) AHoj chci se zeptat .. obcas uvazuju o koupi noveho radia .. zatim mam Panasonic nejaky z roku 2004 kdy stal jeste snad 4 000 .. dnes? Nesviti displej a nekdy ani osvetleni tlacitek.Pry odeslo podsviceni a taky nekdy ani nehraje Poradite jake? za slusnou cenu aby slusne hralo(aby melo nastaveni basu,rds,mp3,cd s ochranou proti vibracim a vymolum) USB to zrovna mit nemusi .. a jak je to s velikosti? je jeden rozmer nebo je kazdy radio jineho rozmeru? Nikdy jsem to nemontoval..diky Edit: to me ma vykon 4x45W mam tam 2 repracky jen obycejne od skodovky takze nejaky extra kvalitni nepotrebuju..Ty predchozi v prispevcich jsou divny .. me osobne se nelibi a navic ty znacky az na tu sencor kterou taky nepodporuji ale za tu cenu budiz to jsou podle me cinske sroty .. Editováno: 6. Únor 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Cena rádia je príllš nízka, určite by som do toho nešiel. Čína ako vyšitá. Odpočítaj si od samotnej ceny ešte zisk výrobcu, dopravu z Číny a zisk predajcu a čo ti ostane? Tak asi tak bude to rádio hrať. A ešte odporúčam pozrieť si ako sa vyrábajú zapaľovacie sviečky v Číne. Kedysi som mal Rádio Sono, tiež čistá Čína a rovnaké rádio mal aj otec a aj kamarát. Každému odišlo podsvietenie čelného panelu, otcovi odišiel predný panel úplne, mne vypadával zvuk, kamarátovi (aj mne) praskol plast okolo predného panelu, hralo to biedne, príjem signálu tiež biedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Ale stejne .. dnes se vse vyrabi v cine .. krome aut a azdy vyrobce chce co nejlevnejsi .. a ja momentalne nemam 4000 na radio sony ktere mi pak zlodej ukradne a jeste rozbije okno Nejaky levny co drzi stanice a ma RDS a MP3 s CD neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 na CD mechanice bych dnes už netrval (mám jí u druhého autorádia co mám ve Fábce + SD a USB slot), CDéčka akorát zabírají v autě místo a už je stejně ani moc nepouštím, páč to valím z SD karty či USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 No tak radio s USB a SD kartou je jeste mnohem drahsi nez s CD:X Me hlavne jde o to radio aby melo alespon RDS a drzelo stanice .. a zalezi taky na rozmerech nebo jsou vsechny skoro stejne a vlesou se tam? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 nebývá pravidlem, pokud je autorádio vybaveno USB a SD slotem + mechanika, tak to samé stejný výrobce ale bez mechaniky bude o cca 500,- lacinější. No a co se týká rozměrů, tak jsou 2DIN jako třeba toto nebo 1DIN jako toto . Takže pokud si chceš zachovat přihrádku (šuplík), tak kup 1DIN a je jedno jaké, všechny jsou stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Díky moc tak určitě budu chtít 1 DIN.. pouvažuju:) a je těžký přidat do zadních dveří repro nějaký obyčejné? Nikdy jsem to nedělal..nebo raději to předat odborníkovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 no než bych se s tím jebal do dveří, tak bych to vrazil do plata obzvlášť u hatchbacku a můžeš si dovolit i větší průměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Áno, temer všetko sa dnes vyrába v Číne, ale je veľký rozdiel, či si rádio navrhne a vyrobí číňan sám, alebo či si to navrhne nejaká renomovaná firma a nechá si to tam vyrábať. Aj číňan vie vyrobiť kvalitný výrobok, ale už to niečo stojí a nikto rozumný to musel vymyslieť. Rozdiel v kvalite je vtedy značný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Ja to plato potrebuju alespon jednou mesicne vyndavat Je to tezky do tech dveri? a k tomu radiu.. i renovovani vyrobci se snazi vyrobit co nejlevnejsi vyrobek ale je fakt ze je kvalitnejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 no jaký problém s platem, tak to uděláš na konektor (CINCH nebo Jack) a budeš v případě potřeby odpojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 ještě je jedna možnost hodit maly desitky pod mřížky vedle plata.......tak jsem to řešil já....pro normalní poslech to bohatě stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.