Přejít na obsah

Nexus v. Amundsen


Doporučené příspěvky

Prave resim, jestli si v OII mám nechat Nexuse nebo ho prodat, neco si priplatit a sehnat starsiho Amundsena. Na Nexusovi me nejvic stve, ze nepodporuje mp3. Mam sice XCarlink, ale ovladani a vubec komfort pouzivani nic moc. Navigaci jako takovou pouzivam sice malo, ale nerad bych se ji zbavil. Nexus se mi v aute libi vic (vetsi LCD) - coz neni az tak podstatny a vic mi vyhovuje ulozeni radiovych stanic - u tlacitka je primo nazev radia. Amundsen ma sice mensi displej a stanice nejsou tak prehledne ulozene, ale podpora az 32Gb SD je lakava, stejne tak prehled mp3. Navigace vypada moderneji a diky dvoum tunerum by i prijem mohl byt kvalitnejsi.

Jaky jsou vase nazory? A co kvalita zvuku, neni na tom Amundsen jeste hure?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Ahoj, nainstaloval jsem do Fabie navigaci Amundsen (RNS 310) a chtěl jsem se zeptat jak jste spokojení s kvalitou zvuku?

Já můžu upřímně říct, že nic horšího jsem snad v autě ještě neslyšel, kvalita zvuku je naprosto příšerná, jen při trošku vyšší hlasitosti je to neposlouchatelné, úplně to trhá uši, zvuk je naprosto plochý, nevýrazný, výšky naopak šíleně ostré, nepříjemné. Ať nastavíte "výšky, středy, basy" jakkoliv, hraje to vždycky příšerně.

Je to normální? Zkoušel jsem jak originální CD, tak MP3 a je to stejné. Jako by koncový zesilovač byl z taiwanského kazeťáku. Myslel jsem, že nic nemůže hrát hůř než rádio Dance a to jsem se šíleně spletl. Takže mám super display, MP3 z SD karet a je mi to narosto k ničemu, jsem hrozně zklamaný. :(

A nevím jak to vyřešit, zřejmě jedině výměnou za jiný model navigace. :( Napadlo mě, jestli to nemá výstup na zesilovač, který by to vyřešil, že by se obešel ten příšerný koncový stupeň v Amundsenu, jestli je to tedy tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...