Pavel 5 Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Přemýšlím o výměně čtyřraméného volantu.Zatím vede tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Perfektni vyber. Mohu jen doporucit. Osobne mam tento volant navic tedy jeste s perforaci (original RS) a nemenil bych. Akorat do ruky, prijemne se drzi a hlavne i zena je spokojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Já jsem volil čtyřramenej v kůži, když jsem měl možnost si vybrat. Mě přijde ten tříramenej lacinej, jak má dole ten fábiáckej plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Taky mám tenhle volant ale s performovanou kuží a už bych jiny nechtěl - drží se uplně nádherně... Jen a jen doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Ještě uvažuji o tomto volantu.Vlastně je objednaný,tak je to jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Za kolik ho budeš kupovat? Je fakt dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 (editace) BUDE ZA 6200 kč Editováno: 12. Únor 2011, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 3500.-Čk bez BAGu, ten som preložil s pôvodného 4 ramenného BUDE ZA 6200 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Ja jsem kupoval asi před půl rokem multifunkční tříramenej s řazením DSG za 1900 + bag za 1400 Kč... v horních počernících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 tak to ja mam ctyrramenou klasiku potazenou jemnou kuzickou - aspon tak mi to vyzdvihoval prodejce v bazaru ale je fakt, ze je na omak velmi prijemnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.