LucasCZE Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Zkousel jsem to ve VCDS hledat vsude mozne, ale nenasel jsem. Treba poradi nekdo jiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Vím určitě že to jde. Jsou tam různý varianty na snad všechny dveře. Pár taxikářů to různě využívá. Kde to ale je to nemám potuchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Jako, že by se zamknuly jen dveře řidiče a zbytek auta zůstal odemčený? K čemu je to dobré? Možná v případě taxislužby, jiná možnost mě asi nenapadá... Buď je automatické zamykání vypnuté a zamkne se jen kufr, nebo je zapnuté a zamknou se všechny dveře. Pokud má člověk aktivované selektivní odemykání, tak se odemknou dálkou jen dveře řidiče a při rozjezdu se jen ty zamknou, to je dobré třeba pokud nechcete v autě nezvané spolucestující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 No vidíš trefil jsi to. Naprosto nesnáším, když vezu nějaký drbany s taškama a než jednomu vrátím nebo vytisknu účet, tak druhej už se hrabe v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Hmm, tak na to by mohlo fungovat prostě jen klasické automatické zamykání - když někdo otevře dveře kličkou, tak se otevřou jen ty jedny dveře, ostatní zůstavají zamčené, dokud je neodemkneš tlačítkem. Na druhou stranu je pak otázka, jestli to nebude děsit zákazníky, když se jim po rozjezdu zamknou dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 To ale pravdepodobne nevyresi odemykani kufru. Ten se odemce soucasne s jakymakoliv dverma... Takze tohle by jen stvalo zakazniky a problem nevyresilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Mě by to taky štvalo. Kdysi jsem jezdil na promo akci s medákem, kterej se při rozjezdu zamykal a lidi z toho byli pěkně vyvalený. V tágu by to asi bylo poznání horší. No co se dá dělat, prozatím to nechám to jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdzuna Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 To je sice pekne ze se auto samo zamkne ale pri ,kde jake nehode se k vam nikdo nedostane jelikoz muzou zustat zablokovane!ja osobne resim jak zamikani deaktivovat!O II 2012 ....radio sving. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Při nehodě a vystřelení Airbagu se dveře automaticky odemčou, právě kvůli bezpečnosti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.