Deawon Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Koupil jsem Fabii 2006 Combi, která má utžené madlo na zavírání kufru. Mám tam jenom popruh jako je na baťohu. Nevíte, kde se dá koupit takové to plastové, které tam asi bylo původně? Nikde to nemůžu najít. A ještě dotaz. Mám škráblou palubovku u topení u spolujezdce cca 4-5cm. Napadlo mě nalepit tam nějakou hezkou samolepku . Něco takového http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_bocni_napis_creation_stribrny_original-6Y0853431J1HB Nevíte o něčem lepším? Mnohokrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 plastove jsou až na FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Jaký madlo by tam mělo bejt?? Na všech Fabiích co sem řídil byl jen textilni popruh. Žádný madlo. Gumový "táhlo" sem vídal až u OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro89 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 jasne,jak aj feldy,okty1 tak aj fabie maju len popruh jak na batohu a co sa ti na tem nelibi???podla mna v pohode riesene..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 17. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 No já mám právě ten poruh utžený, taže to musím rozebrat a dát tam nový. Nevíte, kde se dá koupit a kolik by mohl stát? Nemůžu to najít Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 dojdi na vrakoviště a nebo do škodovky. neměl by být drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.