ratras1 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) Chtěl jsem do auta doplnit trochu chladící kapaliny, jelikož ji mám skoro na risce min, koupil jsem proto Sheron G12+ má to specifikaci VW TL 774 F / G12+ a je fialová. V návodu jsem se ale dočetl, že se sice má doplňovat nemrznoucí kapalinou G12+ fialové barvy, ale spicifikace tam je uvedena VW TL 774 D / G12+ takže otázka zní, můžu tuto kapalinu doplnit? nebo musím koupit přesně takovou specifikaci jaká tam je? ................Opravená specifikace........... Editováno: 1. Březen 2011, autor: ratras1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 zkontroluj si co si napsal ...jestli je to G12+ fialová tak bych se nebál ji použít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Přesně tak nevím co řešíš. Obojí maj stejnou specifikaci. Nebo ses uklep. Ale zatím nevidím rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Staci doliat destilovanu vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Voda je fajn, dokud nepřijdou mrazy. Já leju čistou G12++ a mám klid a nemusím mít strach, jestli mi to při -25°C zamrzne nebo ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Pokud použiješ Chladící kapalinu G12++ tak nemůžeš udělat chybu. Chladící kapalina G12+, si myslím, trochu jiná - ale nejsem si uplně jist. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) Voda je fajn, dokud nepřijdou mrazy. Já leju čistou G12++ a mám klid a nemusím mít strach, jestli mi to při -25°C zamrzne nebo ne. Pisal som doliat destilovanu vodu. Rozdiel medzi znackami MIN a MAX je 0,3 Litra. Ked tam naleje 0,5l vody tak bod tuhnutia sa nezmeni. Cista G12++ nie je dobra ani pre motor ,vodnu pumpu,tesnenia a hadice. Treba ju riedit.Je agresivna. Editováno: 28. Únor 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Voda je fajn, dokud nepřijdou mrazy. Já leju čistou G12++ a mám klid a nemusím mít strach, jestli mi to při -25°C zamrzne nebo ne. Pokud použiješ Chladící kapalinu G12++ tak nemůžeš udělat chybu. Chladící kapalina G12+, si myslím, trochu jiná - ale nejsem si uplně jist. Přesně tak, vodu dolévat jen v nouzi pokud není po ruce nic jiného. Potom co nejdříve zkontrolovat a obnovit správný poměr. Chladící kapalina chrání proti korozi a usazování vodního kamene. Od výroby je koncentrace 40% ( -25°C), může se zvýšit max. do 60% (-40°C). Na láhvi se škodováckou G12++ jsou i poměry ředění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Kluci máte v oktávkách chladící kapalinu červenou nebo fialovou? Koupil jsem G12+ ale ta je fialová, kouknu do auta a je tam červená, tak teď nevím, jestli ji tam nalít, nebo pokupit G12++ teda pokud ta je červená? spicifikace těch kapalin se liší pouze v jednom písmenu viz. výše. Ale z těch barev a jestli G12+ nebo G12++ jsem už fakt jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) G12+ a G12++ od SKODOVKY original su spolu navzajom miesatelne a su cervene. Kup original chladiacu kvapalinu SKODA a mas pokoj. Stoji 150Kc za 1L. Editováno: 7. Březen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Asi to tak udělám, tež musí být tolik druhů jak kdyby nemohla být jedna sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Pisal som ti uz vyssie : Dolej tam DESTILOVANU VODU a mas klud. Ked dolejes 0,5l destilky do nadrzky tak sa ti bod tuhnutia nezmeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.