Přejít na obsah

Ventilátor topení


colonel

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím, potřebuju poradit. Projel jsem tu všechny stránky a nepovedlo se mi najít to co potřebuju, mám problém s ventilátorem nebo s knoflíkem na regulaci ,když přepnu do polohy I až III nic se neděje, jakmile zapnu na polohu nejvyšší tak ventilátor jeden na nejvyšší stupeň ,nejsem automechanik tak se v tom pořádně nevyznám. Kdyby jste mě nasměrovali, tak už si s tím nějak poradím. Diky za rady

Už jsem problém našel diky vytvoření tématu, tak se omlouvám spam

Editováno: , autor: Lukoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Spálené nebo přerušené předřadné odpory - najdeš je pod palubovkou, vedou k nim dráty od přepínače a aby se chladily (protože TOPí), TAK JSOU VSTRČENé DOVNITŘ VENTILACE DO PROUDU VZDUCHU. Lacinější varianta je, že máš pouze vypadlé konektory, poněkud dražší je, že konektory sice sedí, ale odpory jsou v řiti - musejí se nahradit novými. Opravit jednoduše samo-domo nejdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zdravim, mám úplně stejný problém, ty předřadné odpory najdu kde že? Dostanu se k nim zevnitř auta nebo z venku? Já to rozdělával zatim jenom z venku (od motoru), chtěl jsem se dostal k tomu čtyř konektoru jestli tam není třeba špatnej kontakt a tam jsou na něm z druhé strany (jako zevnitř) takový tři spirály a nějakej kontakt, to je jako ono nebo ne?Dík za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem si zakázal na tyhle úlety reagovat - to bych musel zmoderovat každý fórum, na kterým se vyskytnu. Silembok, směsy, ventyli, klykovka, nabýječka... Musel bych na ně asi vzít KLAĎYVO!

bych použil asi trošku jiný rod chlape "...zmoderovat každé fórum..."

aspoň jde vidět jak se przní čeština v čechách!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že to sem nepatří, ale sakra to si řešte na fóru o češtině a ne zde kde se řeší problémy o autech apod. :kol-32: Každej inteligentní člověk si to domyslí a pochopí ne?? To se stane překlepne se kde kdo.!! DÍKY.

Jinak tento ventilátor potrápil i mě, sice jinak - pískal mě na 1. rychlost tak sem šel vyndávat motor ventilátoru ven, určitě né ze strany ,,posádky" od motoru je to pohoda.Stačilo drobně promazat a zase šlape krásně potichu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zevnitř auta, je to pod palubovkou, zhruba v místě přechodu středního panelu do přihrádky před spolujezdcem.

No neviem ako ty, ale ja mam na svojej Felicii r.2000 tie odpory v motorovom priestore vedla baterky. Su vlozene vo ventilácii aby sa chladili. Ide k nim konektor so styrmi kablami. Je k tomu lahky prístup, po vybrati baterie. Niekedy sa stane ze tam je chyba.Nie je kontakt. Minuly vikend som to riesil, bol zly kontakt na 1 a 2 stupen.

Editováno: , autor: pe3k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak psal ''pe3k'', alespoň u 1.3 MPI je k tomu přístup z motorového prostoru ze strany od baterky, vede k tomu konektor (čtyř kabelovej). Cena toho předřadného odporu v replice je 210 kč, a je to za 15 min. vyměněné, když víte jak. Já poprvé sundal celej ventilátor, ale ten odpor jde prostě jen vytáhnout z té plastové ''bedny''.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

caute chcel by som sa opytat kde moze byt chyba ked pustim ventilator tak niekedy mi ide iba na 4tej polohe a ostatne polohy mi nefunguju po ch10 minutach mi zase idu vsetky a potom zas nie.neviete čo tomu moze byt?a este mam tak problem ze ked stojim na volnobehu a mam za svietene svetla a trochu pridam tak sa mi viacej roziari palubovka a ked klesnu otacky na volnobeh ta trosku stlmi!skuste mi poradit diky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...